Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Víkendový výlet do Benátek s návštěvou rodinné vinice a degustací vín

4,5 / 5 CK EuropaTour Benátky - Itálie (mapa) 322 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Veronika

Dobrý večer,mohu se zeptat v kolik hodin ne odjezd z Prahy ? Jsme z Frenštátu pod Radhoštěm takže to je trochu z ruky :) dekuji.

CK EuropaTour

Dobrý večer Veroniko,
odjezd bude kolem 21:00 z Prahy hl.vl.n. , jestliže pojede vlakem. Budete vystupovat asi 2min od nástupního místa. Zda-li pojedete autem. Můžete bezplatně zaparkovat v ulici Opletalova, rovněž chvilinku od nástupního místa.
Budeme se na Vás těšit!

Zuzana Boukalová

Dobrý den..všude čtu o špatných a nepohodlných autobusech…po tolika letech žádná náprava?? Nějak nerozumím tomu ,že v 21.stol. se musí zvládnout Benátky bez spánku a odpočinku. To opravdu nelze zajistit tento a jim podobné zájezdy bez nočních přejezdů?? Proč nemůžeme jezdit jako Němci , Rakušáci atd..Nepište mi prosím,že je to kvůli ceně…vím,že spousta lidí by klidně tu tisícovku za noc dala a cestovala by slušně a né aby byli lidé zválení z autobusu ,ospalí a vypadali jak „vyorané myši“.Zkoušeli jste vůbec takový zájezd bez nočního přejezdu nabídnout?

CK EuropaTour

Dobrý den Zuzano, nabízíme to co si trh žádá. Je mi líto, ale nejlépe se prodávají zájezdy jednodenní – noční přejezdy. Jde o to, že dnes v hektické době, kdy lidé pracují od nevidím do nevidím. Nemusí brát volno v práci a odreagují se na zájezdu. A to vše během víkendu. Potom je tady druhá složka a to finanční. Je mi líto, ale zkoušeli jsme dělat s přespáním, zájezd se neprodal a nakonec neodjel. Já taky nelítam letadlem Easy…, Raie… a podobně, z mých osobních důvodů nepohodlí a volím dražší linky. Ale neznamená to, že ji budu plakat na forum, proč nemají lepší letadla, více místa. Proto, že si sám odpovím. Klientela si to žádá. Doufám, že tom, již více rozumíte. Děkuji za pochopení

Jana Minariss

Dobrý den, chtěla bych tento zájezd koupit dárkem, ale bohužel přítel má problémy se zády a je i celkem vysoký. Lidé si v recenzích stěžují na nepohodlí v autobuse. Je možné vědět dopředu, zda pojede ten patrový autobus nebo jiný?
Děkuji za odpověď

CK EuropaTour

Dobrý den,
pojede zájezdový autobus. Nedokáži říci jestli patrový nebo ne.
Autobusy samy o sobě jsou nepohodlné na delší cesty, vlaky taktéž.
Při rezervaci uveďte do poznámky, že máte vyššího přítele, při zasedacím pořádku se pokusíme Vám dát lepší místečka.
Budeme se na Vás těšit!

Karolína Štekrová

Dobrý den. Můj zaměstnavatel poskytuje příspěvek na rekreaci. Je možné to u platby uplatnit?…Ono v takovém případě posílá cestovka vlastně fakturu za zájezd na adresu zaměstnavatele…nebo tak nějak…Děkuji

CK EuropaTour

Dobrý den Karolíno, kontaktujte nás prosím na: 604 757 797. Rádi Vám poradíme telefonicky jak dále.

David Macik

Dobry den, chtel bych se zeptat, ktery dopravce pro vas bude zajistovat tento vylet? Dekuji

CK EuropaTour

Dobrý den Davide, dopravců máme v portfoliu hodně. Bohužel nejsem schopen říci kdo pojede.

Jan Grof

Zdravím, chtěl bych jen upozornit, že druhá fotka není z Benátek, ale jedná se o Ponte Pietra ve Veroně, což podle programu se tam člověk ani nedostane. Jinak Benátky rozhodně stojí za návštěvu a termíny jsou zvolené dobře, v létě se to nedá, takže doporučuji.

CK EuropaTour

Dobrý večer Jane, děkujeme za Váš postřeh :-)

Marcela

Dobrý den, jakým se jede prosím autobusem a kde jsou nástupová místa? Moc děkuji

CK EuropaTour

Dobrý večer Marcelo, bohužel termín je ještě daleko a tedy nejsem schopen Vám říci jaký autobus pojede. Každopádně pojede zájezdový autobus s WC. Budeme se na Vás těšit!

Hanka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká je orientační cena za projížďku na gondole pro jednu osobu? děkuji předem za odpověď

CK EuropaTour

Dobrý den Hanko,
cena zhruba za hodinovou projížďku – cca 100 euro (za gondolu).
Budeme se na Vás těšit!

Anežka

Dobry den. Chci se zeptat mate jeste volna 2 mista? A jak poznam ze je zajezd zarezervovany?
Je v cene i pojisteni? A do kdy musí bT zajezd zaolaceny? Dekuji moc :-)

CK EuropaTour

Dobré ráno,
pojištění v ceně není, můžete si jej přiobjednat v rezervačním formuláři.
Prozatím volné místečka máme.
Doporučujeme uhradit zájezd v nejbližší době.
Budeme se na Vás těšit!

Gabriela

Dobrý den,v recenzích jsem četla téměř samé pochvaly na vaše zájezdy,jenom si lidé stěžují na dopravu.Vzhledem k tomu,že cesta trvá několik hodin chtěla bych vědět zda by se jelo autobusem na který si lidé stěžují-že je ve špatném technickém stavu,špatné,tvrdé sedačky,málo místa na nohy i na postavení atd.?

CK EuropaTour

Dobrý den Gabrielo, pro naše klienty se snažíme dělat naprosté maximum. Jezdí několik autobusů. V případě, že se jedná o nepatrové – jde většinou o autobusy rok 2010+. V případě, že se jede patrovým autobusem, musí se počítat s menším místem na nohy a samozřejmě nahoře v patře se člověk nepostaví úplně. Nemusíte mít žádné obavy, cesta se dá zvládnout. Já osobně jsem cesty absolvoval Xkrát. Budeme se na Vás těšit!

Lenka Skunková

Dobrý den vychází to jako jednodenní výlet bez spaní?

CK EuropaTour

Dobrý den Lenko, ano je tomu přesně tak. V pátek večerní odjezd a v neděli dopolední návrat.
Budeme se na Vás těšit!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru