Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Až 120 minut relaxace v Thajském ráji: Masáž od pravých Thajek a Garra Rufa

4,5 / 5 Thajský ráj (4 pobočky) Praha - Staré Město  (mapa) 2 131 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Daniel

Vážení, pokud bych si přál masáž nohou na Václav. náměstí, tak na to asi žádný voucher použít nelze, že?

Slevomat.cz

Dobrý večer, Danieli,

pokud zvoíte variantu, kde je na výběr vše kromě Mostecká, tak můžete uplatnit i na Václavském náměstí. Masáž nohou je však opravdu pouze na Mostecké.

Děkuji a přeji vám hezký zbytek dne. Míša

Daniel Vondráček

Dobrý den, je stále možné, že při zakoupení 3 × 60 min olejová + 1 × 60 olejová jako samostatné využít v jeden termín 2 lidé a pozdější termín stejní 2 lidé (tzn. že ze 3 ks darované masáže jedna zbyde a propojí se s poukazem pro 1.) Děkuji

Thajský ráj

Dobrý den pane Vondráčku, ano poukazy můžete tímto způsobem kombinovat. :-)

Vendula

Dobrý den. Kde mohu zaplatit za vocher hotově? Mohu ho zakoupit i když nejsem plnoletá?

Thajský ráj

Odpověď dají pracovníci Slevomatu :-)

Slevomat.cz

Dobrý den, Vendulo,

lze zaplatit na jakékoliv pobočce Moneta bank. Ano samozřejmě, na věku nezáleží :-)

Krásný den. Míša

Eliška

Dobrý den, chtěla bych koupit voucher jako dárek k Vánocům. Potřebovala bych ale vědět, jestli je možné z programu: „60 min. thajská masáž nohou, zad a šíje + 30 min. Garra Rufa (pouze Mostecká)“ vyřadit masírování zad a šíje a o to déle masírovat nohy? .) …a také bych se chtěla zeptat, zda masérka nebude vyžadovat spropitné. Rozumím, že je to jakási forma poděkování za odvedenou službu, ale na druhou stranu když to někdo obdrží jako dárek, připadalo by mi to nevhodné.. Je to možná hloupá otázka, ale četla jsem v některých recenzích, že masérky spropitné přímo vyžadují, tak se ptám. Předem děkuji za Vaše odpovědi. Mějte se fajn.

Thajský ráj

Dobrý den Eliško, ano je to možné. Obdarovaní nechť se domluví s děvčaty na recepci o průběhu masáže. Masérka dozajista spropitné požadovat nebude. Pokud je zákázník spokojen, může se na konci masáže rozhodnout, zda masérce tímto způsobem poděkuje.

Marie

Dobrý den, v pobočce Karlova se masíruje v soukromí nebo v otevřenému prostoru jako v Mostecke. Děkuji.
 Marie

Thajský ráj

Dobrý den, v pobočce Karlova se masáže typu Pravá thajská a Relaxační olejová masírují v soukromých místnostech v patře.

Maja

Dobrý den,
masáž při léčeném vysokém tlaku nepřipadá v úvahu? Případně – thajská masáž (nikoli olejová) je hodně bolestivá? Myslím si správně, když si říkám, že na bolavá záda a tělo (sezení u počítače) je pravá thajská masáž vhodnější? Děkuji Vám mockrát za odpověď.

Thajský ráj

Dobrý den, při zdravotních problémech je vhodná konzultace s Vaším lékařem. Vždy se však přizpůsobíme stavu klienta. Pravá thajská masáž spočívá v přesném silovém působení na tlakové body na Vašem těle, pokud máte například blok v zádech, jeho rozmasírování může samozřejmě trochu bolet. Pro osoby pracující u PC je Thajská masáž určitě vhodná.

Buzek

Lze tento voucher uplatnit i v pob. Celetná (viz matoucí omezení na tit.straně – pouze Karlova).
Jak se lze objednat ke konkrétní masérce, se kterou jsem byl spokojen?

Thajský ráj

Dobrý den, v názvu másaže je vždy napsáno, na jakou pobočku je určena. Pro konkrétní masérku je potřeba požádat telefonicky, aby v daný termín byla pro Vás k dispozici.

Tereza

Dobrý den, je masáž vhodná pro lidi v hodně pokročilém věku? Mám 80 tatínka, který chodí s obtíže, nevím, zda li je to vhodný dárek… Děkuji.

Thajský ráj

Dobrý den, masáže provádíme zákazníkům v jakémkoliv věku, dá se zvolit masáž velice jemná. Při zdravotních obtížích je však vhodná konzultace s lékařem.

Veronika

Dobrý den
když koupím 3× masáž můžeme dorazit všichni společně? 2 dospělí a 1 dítě 8 let
 Děkuji

Thajský ráj

Dobrý den paní Veroniko, na Váš dotaz bylo již odpovězeno. Více informací případně podáme na emailu podpora@thajsky-raj.cz

Táňa

Dobrý den, objednala sem 2× poukazku na masaze a hned jak prisel email tak sem zaplatila a jeste mi neprisli vouchery, dekuji za odpoved.

Slevomat.cz

Dobrý večer, Táňo,

bohužel nám ještě nedorazila platba, pravděpodobě to pozdržel den volna. Poprosím vás ted ještě o strpení.

Hezký zbytek dne. Míša

Honza

Dobrý den, jak mám rozumět variantě za 299??

60min. pravá thajská masáž/relaxační olejová + 30 min. Garra Rufa (pouze Karlova)

Jedná se o to ze si mohu vybrat jestli chci 60 min prave thajské nebo 60 min olejové? Nebo je to nějak pulene?

Díky

 H.

Thajský ráj

Dobrý den , máte možnost výběru jedné z masáží thajské klasické nebo olejové masáže

Veronika

Dobrý den, je masáž vhodná i pro 8 letého kluka? A je možnost být ve 3 v jedné místnosti? Děkuji

Thajský ráj

Dobrý den Veroniko, na staroměstském nám. je velká mstnost VIP , kdy by byla možnost masáží ve dvou spolu s Vámi zmiňovaným 8 letým chlapcem, asi bych volil relaxační olejovou masáž , nicméně u dětí je povinnost aby byl přítomen zákonný zástupce v době masáže děkujeme

Kristýna

Dobrý den chtěla bych jako dárek pro rodiče 90min. královskou masáž. Ale chtěla bych vědět jak postupovat aby rodiče mohly jit současně v jednu hodinu a i byt společne v jedné místnosti děkuji.

Thajský ráj

Dobrý den Kristýno, to vše se dá zařídit jednoduše přes online rezervační systém nebo případně telefonicky domluvit na pobočce. Více info na podpoře Thajského ráje +420 778 082 225.

Bruno

Dobrý den,objednal jsem si u vás 2× voucher ,chceme jít s přítelkyní, ale chtěli by jsem ve stejný čas. Jak mám postupovat.

Thajský ráj

Dobrý den Bruno, při online rezervaci, kterou naleznete na hlavní stránce Thajského ráje, si vyberete možnost 2 osoby. Poté do poznámky připíšete žádost o společnou místnost, abychom ji pro Vás na daný čas zablokovali.

ANNA

Dobrý den…potřebuji masáž celého těla(pracuji na počítači) ..a také rybičky,…která by byl pro mne nejvhodnější.­.nebydlím v Praze,ale v Neratovicích­..děkuji Anna

Thajský ráj

Dobrý den Anno, v těchto akcích naleznete zdarma rybičky k masáži téměř vždy. Jemnější a příjemnější je Relaxační olejová masáž celého těla. Klasická thajská spočívá v silovém působení na tlakové body v kombinaci s protažením svalů, šlach a kloubů.

Sylva

Dobry den,
objednala jsem si 2× Thajskou masaz, zaplatila ale poukaz s cislem jsem nedostala. Jak mam postupovat dale? Diky za odpoved

Slevomat.cz

Dobrý den, Sylvo,

zaslala jsem vám voucher ještě jednou, koukněte raději i do spamu či do složky hromadné, aby se tam nezatoulal :-)

Hezký den. Míša

Zuzka F.

Dobrý den, dočetla jsem se, že je zvykem nechávat masérce spropitné. Chtěla bych vědět, jaká částka je adekvátní, abych neurazila. Předem děkuji za odpověď.

Thajský ráj

Dobrý den Zuzko, jako vykoupení bolesti, která přešla z Vás na vaši masérku je vhodné poděkovat.. a to ve výši 10–15 % z ceny před slevou. Záleží však vždy na Vás, jak budete s masáží sama spokojena :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru