Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Šestiměsíční online kurz italštiny + 1 přístup pro druhou osobu zdarma

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Tereza

Dobrý den, vím, že tento dotaz byl už částečně zodpovězen, přesto ještě jednou, ať mám jistotu: Po koupi voucheru můžu „kurzovat“ celých 6 měsíců, jde pouze o to, že kurz musím POPRVÉ OTEVŘÍT do 31.3.? Nejsem si jistá, co znamená „uplatnit voucher“.
Děkuji za odpověď.

Speaking Friends

Dobrý den, paní Terezo. Ano, přesně tak. Uplatnit voucher znamená v podstatě začít kurz. Po vyplnění čísla voucheru se k Vašemu účtu na Speaking Friends přidá 6 měsíců přístupu od toho momentu. Začít musíte nejpozději 31.3.
Takže, když například začnete 25.3., tak získáte přístup až do 25.9.

Jan

Dobry den, ma prosím smysl dělat tento kurz pokud jsem středně pokročily? Nemluvím úplně správně ale v Itálii se domluvim.
Děkuji za odpoved

Speaking Friends

Dobrý den. Je to individuální. U nás máte přístupný celý kurz, takže ho nemáme rozdělený na úrovně. Můžete začít s pokročilejšími lekcemi. Jestli mají pro vás taky přínos, záleží jenom na vás. Proto doporučujeme si před zakoupením kurz vyzkoušet zdarma na 7 dní vytvořením účtu na www.speakingfriends.com/cz/ a koupit kurz jenom v případě, že jste přesvedčený o tom, že vám bude přínosný.

Václav Kazda

Dobrý den,

uvádíte, že kurzy jsou šestiměsíční, ale trvají od 31.10. do 31.3., tj. podle mne přesně 5 měsíců. Jak to tedy je? Bude trvat přístup do 30.4.? Nebo 6 měsíců ode dne nákupu?

Zkusil jsem si italštinu, máte to hezky udělané, jen občas máte překlepy, což není dobré, člověk se může něco naučit špatně… Ale jinak jsem velmi spokojen, člověk si procvičí základy.

Moc děkuji a srdečně Vás zdravím!

Václav Kazda

Speaking Friends

Dobrý den, pane Václave. Ke dni uplatnění voucheru dostáváte plných 6 měsíců kurzu, musíte však voucher uplatnit v mezích jeho platnosti tj. do 31.3. To znamená, že platnost voucheru je něco jiného jako trvání kurzu. Co se týče nějakého překlepu, klidně nám napište email na support@speakingfriends.com – naše kurzy neustále vylepšujeme, opravujeme a doplňujeme.

Kateřina

Dobrý den, chápu to tedy dobře, že pokud si zaplatím kurz italštiny, dostanu pro jednu osobu ještě přístup na jakýkoliv jazyk z nabídky, např. angličtinu? Děkuji moc za odpověď

Speaking Friends

Dobrý den, paní Kateřino. Ano, přesně tak. Naší ideologií je, že ve dvou se učí lépe :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru