Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

90 minut relaxace s pravými thajskými masérkami v Thajském ráji

4,5 / 5 Thajský ráj (4 pobočky) Praha - Staré Město  (mapa) 1 883 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Zdenka Š.

Dobrý den,jsem v 18t těhotenství,do­poručili by jste mi typ thajské masáže,kterou bych mohla absolvovat?Dě­kuji,příjemný den.

Thajský ráj

Dobrý den, ano, tradiční thajské masáže jsou vlastně pro těhotné velmi přínosné. 18t těhotenství nazapomeňte nahlásit naší recepční, masérka poté Vašemu stavu masáž přizpůsobí. Doporučujeme jemné olejové masáže – např. Relaxační olejovou.

Jiřuna

Na uvodni fotce je nadherna thajska maserka. Musim pochvalit.

Thajský ráj

:-) Děkujeme. Navíc jsou to schopné a skutečně proškolené pracovnice!

Lucie V.

Dobry den, rozumim tomu dobre, ze vsechny masaze jsou mozne ve vsech salonech krome Mostecke? Tam nelze rezervaci udelat? Rada bych prave do Mostecke… dekuji za zpravu.

Thajský ráj

Dobrý den paní Lucie, pobočka Mostecká je zaměřena na masáže nohou zad a šíje, proto i ono označení na poukazech. Pro ostatní typy masáží si můžete vybrat z našich dalších 4 poboček.

tn

Co se týká spropitného, někdy máme pocit, že masérky nejsou moc nadšeny, a ať dá člověk 50 Kč, 100 Kč,150 Kč nebo více. Z gest si můžeme všimnout, že masérky nejsou uplně nadšeny. Proto jsme chtěli vědět, jaká je obvyklá výše spropitného, abychom nebyly poskytovanou částkou kompromitováni. Je nepříjemné dávat spropitné, když se na druhé straně nesetká s potěšením. Český maser přijme s povděkem i deset, dvacet korun navíc oproti ceně, kterou se řekne na začátku. Omlouvám se, ale zákazníci nejsou dobročinná organizace (promiňte, lidově řečeno „dojná kráva“), aby tak to dotovaly TR.

Thajský ráj

Dobrý den, velice děkujeme za dotaz. Ano, máte pravdu, že k tomuto v minulosti v ojedinělých případech došlo. Proto jsme nyní učinili opatření – úprava platu masérkám a rozvržení pracovního plánu tak, aby jim šlo primárně o kvalitní masáže a spokojenost klientů, tedy i Vás. Co se týká spropitného, je to opravdu pouze na Vašem rozhodnutí, není to vyžadováno.

tn

Dobrý den, je 100,–Kč adekvátní spropitné při hodinové thajské masáži?

Slevomat.cz

Dobrý den, TN,

výše spropitného je jen a jen na vás, jak se vám to bude líbit :-)

Hezký den. Míša

Emil S.

Dobrý den, lze využít 2 samostaté vouchery na thajskou masáž jako partnerkou? tzn. že bude masáž probíhat v jedné místnosti? děkuji

Thajský ráj

Dobrý den pane Emile, ano, je to přesně tak, jak píšete. Jen je potřeba o tom děvčata na recepci informovat předem, aby pokoj neobsadila. V online rezervačním systému je k tomuto účelu – poznámka.

Olga

Dobrý den, chválím váš rezervační systém, kde je již možnost vybrat si počet osob na stejnou hodinu. Super! Šetří to čas :-)

Thajský ráj

Děkujeme, stále se pro vás rezervační systém snažíme vylepšovat.

vladimír

Proč se masérky vybavují navzájem během masírování klienta?

Thajský ráj

Dobrý den, to opravdu nevím pane Vladimíre. Napište prosím na: podpora@thajsky-raj.cz kdy a kde se Vám toto stalo nebo to hned řešte na recepci, ať tomu můžeme zabránit. Masáže jsou však v Thajsku vnímány jako místo k popovídání, něco jako u nás kadeřnice. Snažíme se tento jejich zvyk eliminovat, ale buďte prosím trochu shovívaví. Děkujeme.

lada

Dobry den, byla jsem na thajske masazi v Celetne. Je tato masaz urcena vyhradne pro zdrave jedince, kteri nemaji problemy se zady? Ja mam bohuzel sedave zamestnani a maserka, u ktere jsem byla velice nadavala, ze jsem hodne zatuhla, asi ji zdrejme vadilo, ze ma se mnou namahu. Pro koho je masaz vlastne urcena, kdyz ma nekdo bolava zada, je to pro maserky problem?

Thajský ráj

Dobrý den, zákazník je povinen před samotným výkonem služby, informovat provozovatele o svých zdravotních potížích či o pouhých pochybnostech o nich. Pokud chcete tento problém přesto řešit, obraťte se prosím na podoru Thajského ráje.

Ladislav

Jeste vcera nefungoval rezervační on line systém. Dnes mi ale odpovídá, ze muj voucher je rezervovan ac jsem nemohl a tudiz ani zadný termin nedomluvil ! Jak se dostanu k rezervaci-terminu provedeni masaze? Dekuji .

Thajský ráj

Dobrý den pane Ladislave, rezervační systém byl spuštěn včera ve 12:00 a běží bez problémů. Pro rychlejší vyřešení Vašeho problému, prosím zavolejte na podporu Thajského ráje +420 778 082 225, abychom číslo voucheru ověřili. Děkujeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru