Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejné firmy.

Romantický pobyt v zámeckém hotelu Štekl**** v Hluboké nad Vltavou vč. wellness

4,6 / 5 Hotel Štekl Hluboká nad Vltavou (mapa) 767 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Kateřina

Dobrý den, zajímá mě, jestli jsou nápoje v ceně večeře?

Hotel Štekl

Dobrý den, ne, nápoje nejsou v ceně večeře. Pokud se ale přihlásíte před příjezdem do klubu Štekl exclusive, máte automaticky 10% slevu na nápoje i jídlo v restauraci. Navíc pak 30 minut zdarma v privátních zónách ve wellness. Odkaz na klub je :
http://www.hotelstekl.cz/cz/exclusive-klub . Těšíme se na Vaši návštěvu !

Klára

Dobrý den,
je možnost ubytování pejska?

Hotel Štekl

Ano, samozřejmě.

Tereza Kožíšková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by bylo možné rezervovat pokoj pro dva na dve noci v období 27.12–29.12. 2016 a popřípadě kolik by to stálo?

Hotel Štekl

Dobrý den, v tomto termínu nelze voucher využít.

Sandra

Dobrý den, 10/11/2016 jsem kupovala tento voucher jako dárek v dárkovém balení přímo na adresu obdarovaných, v emailu mám, že to mělo dorazit 18. 11. 2016. Bohužel nic nedorazilo. Kde je chyba? Děkuji

Hotel Štekl

Dobrý den, tak toto je otázka na Slevomat. Přepošleme…

Slevomat.cz

Dobrý den, Sandro,

moc se omlouvám za komplikace. Vidím, že byl od nás voucher v pořádku odeslán a pravděpodobně se jedná o zpoždění ze strany České pošty. Poprosím vás tedy ještě o strpení, pokud by voucher do konce týdne nedorazil, neváhejte se na mě obrátit.

Hezký den. Míša

Ludmila

Dobrý den,
máte pokoj deluxe na 18.12–19.12, jednalo by se o pobyt 2 dny (1 noc). Stálá bych i o vaší nabídku víkendového pobytu, ale bohužel se vyprodala…
Děkuji za odpověď

Hotel Štekl

18.12. máme ještě volno. Kontaktujte prosím recepci hotelu na tel.387 967 491, nebo e-mail : stekl@hotelstekl.cz, Těšíme se na Vaši návštěvu !

Charlotte

Dobrý den,

Prosím, jak máte volné pokoje v prosinci? Jednalo by se o variantu pro 2 osoby na 2 noci/3 dny.
Děkuji za odpověď.

Hotel Štekl

I v prosinci se určitě najde volný termín, který Vám bude vyhovovat. Kontaktujte prosím recepci hotelu na tel.387 967 491, nebo e-mail : stekl@hotelstekl.cz, Těšíme se na Vaši návštěvu !

Pavel Ptáček

Je možné vzít na pobyt 2 děti a za jakých podmínek?

Hotel Štekl

Dobrý den, pokud se bude jednat jen o přistýlku, cena je do 12 let 450,–Kč, nad 12 let 900,–Kč. Cena je se snídaní. Těšíme se na Vaši návštěvu !

Blanka Pacalajová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda máte volný pokoj De luxe s manželskou postelí v termínu od 7.1.2017.-8.1.2017. Děkuji za odpověď.

Hotel Štekl

Dobrý den, v tomto termínu máme zatím ještě volno. Kontaktujte prosím recepci hotelu na tel.387 967 491, nebo e-mail : stekl@hotelstekl.cz, Těšíme se na Vaši návštěvu !

Ema

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda máte volný pokoj De luxe s manželskou postelí v termínu od 29.1.-31.1.2017.
Děkuji za odpověď.

Hotel Štekl

Dobrý den, v tomto termínu máme ještě 3 volné de luxe pokoje. Kontaktujte prosím recepci hotelu na tel.387 967 491, nebo e-mail : stekl@hotelstekl.cz, Těšíme se na Vaši návštěvu !

Leoš Jakubec

Dobrý den, je volný termín od 13.1 – 15.1.2017? Pro jeden voucher, tzn. 2 osoby.

Hotel Štekl

Dobrý den, v tomto termínu máme ještě volno. Kontaktujte prosím recepci hotelu na tel.387 967 491, nebo e-mail : stekl@hotelstekl.cz, Těšíme se na Vaši návštěvu !

Tomas

Můžete mi vysvětlit proč je tento balíček na dvě noci tak předražený oproti jinému balíčku co nabízí hotel pod názvem „Zimní pohádka“ Jižních Čech , který je levnější a obsahuje:
Ubytování na 2 noci ve standardním pokoji včetně bohaté snídaně
Přivítání „zimním aperitivem“ v Anglickém klubu
Slavnostní čtyřchodové menu v restauraci „Pánů z Růže“
Hodinový pobyt pro 2 osoby v privátní sauně
V pozdním odpoledni posezení v hotelovém baru u horkého čaje a domácích moučníků
Večer rozloučení formou jihočeského čtyřchodového menu při svíčkách
Wellness pro 2 osoby zahrnuje neomezený pobyt ve wellness hotelu Štekl, kde je hostům k dispozici bazén s protiproudem, whirlpool, Kneippův chodník, fitness a solní parní kabina.
Prodáváte pokoje standart nebo De Luxe a když si udělám kdykoliv rezervaci, tak se pohybuje cena o víkendu kolem 3500–3600,–kč za dvě noci standart pokoj! K tomu menu v hodnotě 350kč jak mi bylo řečeno v hotelu. Bowling za 290,–kč tak mi vychází cena celého kompletu kolem 4600,– a nemusím kupovat balíček, který by měl být výhodný ale jak vidíte není, spíše naopak. Že tento balíček hotel prodává za 6998,– je předražené a ani mi nedokázali vysvětlit proč to stojí takové peníze a pořád tvrdili, že to je v ubytování, že se mění ceny každý den ale určitě ne o 3000,–. Není to oblbování lidí, který si myslí, že balíček je výhodný a nespočítají si to? Děkuji za odpověď T

Hotel Štekl

Dobrý den, v tomto balíčku se jedná o jiný typ pokoje a jiné služby. Při nacenění balíčku Slevomatu se vždy vychází z rozdílu mezi nejvyšší a nejnižší cenou za celé období prodeje, tj. každý den od 1.11. do 31.3.2017. Z nej­vyšší ceny se pak dává sleva. Finální cena 2.799,– – 2.999,– za 1 noc a 4.799,– – 5.199,–Kč za 2 noci je rozhodně výhodnější, než běžné balíčky, které máme na našem webu po celý rok.

Hana Losertová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda se dá dokoupit 2 snídaně na neděli. Rezervaci mám na 3–5.3. 2017 tak na 5.3.?
Děkuji za odpověď .

Hotel Štekl

Dobrý den, snídaně je samozřejmě v ceně pobytu. Pokud ale chcete pozvat své přátele, kteří u nás nejsou ubytovaní na snídani, je to možné. cena extra snídaně pro neubytované hosty je 200,–kč/os. Nezapomeňte prosím tuto skutečnost zmínit při rezervaci.
Těšíme se na Vaši návštěvu!

Barbora

Dobrý den, také bych měla zájem se ubytovat v termínu 18.11,19.,20.11­.v pokoji DeLuxe pro dva na jednu noc. Je termín volný? Děkuji

Hotel Štekl

Dobrý den, je nám velmi líto, ale pátek 18.11. je plně obsazen. Volno je až od 19.11., zbývá v tuto chvíli 1 De luxe a 10 standartních pokojů. pro rezervaci kontaktujte prosím recepci hotelu na tel.387 967 491, nebo e-mail : stekl@hotelstekl.cz, Těšíme se na Vaši návštěvu !

Aneta B.

Hezký den přeji,

Prosím Vás o informaci, zda máte ještě volný termín na 18.,19.-20.11. na jednu noc v pokoji De Luxe?
Děkuji za odezvu.
 Aneta

Hotel Štekl

Dobrý den, je nám velmi líto, ale pátek 18.11. je plně obsazen. Volno je až od 19.11., zbývá v tuto chvíli 1 De luxe a 10 standartních pokojů. pro rezervaci kontaktujte prosím recepci hotelu na tel.387 967 491, nebo e-mail : stekl@hotelstekl.cz, Těšíme se na Vaši návštěvu !

Jana Říhová

Dobry den, pokud zvolíme variantu 3 dny 2 noci .. dostaneme jen jednu veceri? To je divné když píšete ze je to s polopenzi..

Hotel Štekl

Dobrý den, v balíčku na 2 noci je 1 večeře pro 2 osoby.

lukas maly

dobrý den chci se zeptat zda máte ješte nejaké volné termíny v listopadu přes víkend pro dva popřípadě přes týden děkuji.

Hotel Štekl

Dobrý den, momentálně máme volno ještě druhý a třetí víkend v listopadu. Kontaktujte prosím recepci hotelu na tel.387 967 491, nebo e-mail : stekl@hotelstekl.cz, Těšíme se na Vaši návštěvu !

Lenka

Dobry den,
chtela bych se zeptat, zda mate volný termín od 11. do 13.11. pro 4 osoby?
 Dekuji

Hotel Štekl

Dobrý den, v tomto termínu máme ještě volno. Kontaktujte prosím recepci hotelu na tel.387 967 491, nebo e-mail : stekl@hotelstekl.cz, Těšíme se na Vaši návštěvu !

Kamila

Dobrý den, u nabídky napsaná 1× snídaně, je to myšleno pro oba, tak jako u večeře? Děkuji K.

Hotel Štekl

Dobrý den, samozřejmě je snídaně vždy v ceně pokoje pro oba.

Martin Říha

Dobrý den,

proč máte na svých stránkách prakticky stejný balíček (Romantická noc na zámku (nejen pro novomanžele)) za 2500,– …tzn ještě daleko levněji ? Rád bych tedy věděl v čem spočívá sleva v této nabídce?

 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Martine,

pokud si zakoupíte voucher, budete ubytován v pokoji Deluxe. V ceně máte také snídani a ještě si můžete zahrát bowling :-)

Děkuji a přeji vám hezký den. Míša

Petra

Dobrý den mohu se zeptat zda je možné dokoupit na místě masáže a kolik cca stojí děkuji

Hotel Štekl

Dobrý den, samozřejmě, masáže je možné si dokoupit i na místě, pokud budou volné termíny. Je lepší si čas masáže předobjednat před příjezdem. Nabídku masáží najdete na našich webových stránkách v sekci wellness. Těšíme se na Vaši návštěvu !

Jitka

Dobrý večer chtěla by se jen ujistit když si koupím pobyt na dvě noci tak mám ve večeře v ceně nebo jen jednu a je otevřený zámek během ledna a února?..dekuji za odpověď

Hotel Štekl

Dobrý den, v ceně je večeře pro 2 osoby. Zámek je otevřený od 2.1.2017 v době od 10.00–16.00 kromě pondělí.

.

Dobrý den, díky za odpověď. Číst umím, takže to, co jste mi odpověděl, jsem si již dávno přečetl v popisu akce. Vyhnul jste se však odpovědi na to jediné, na co jsem se ptal a to jsou ceny jednotlivých chodů. Polévky a moučníky totiž míváte kolem 50–70 korun a jídla kolem 200, tak mě zajímalo, zda ten steak skutečně běžně nabízíte za víc než 400Kč a nebo zda jde o speciální přirážku pro Slevomat, aby bylo z čeho pak opticky zlevňovat.

Hotel Štekl

Dobrý den, cena menu je za všechny chody s běžnou marží.

.

Dobrý den, v kalkulaci píšete, že večeře pro jednoho (kulajda, kuřecí prso s bramborem, zákusek) stojí 642Kč. Mohli byste rozepsat cenu jednotlivých chodů? Děkuji

Hotel Štekl

Dobrý den, toto je cena za celé menu. Je podávána Jihočeská kulajda s vajíčkem, 200g filírované kuřecí prsíčko s pečenými brambůrky grenaille s česnekem a rozmarýnem, šalotkové demi glace a jako moučník čokoládové brownies s pistáciovou zmrzlinou ozdobené čerstvou mátou

Petra

Dobrý den,

je možné využít voucher od 27. 12. do 29. 12. ? (cena 4799,– Kč)

Hotel Štekl

Bohužel je hotel od 23.12. do 2.1.plně obsazen.

Zuzana

Dobrý den,
máte ještě volný víkendový termín 6.-8.11.? Děkuji

Hotel Štekl

Dobrý den, od neděle 6.11. máme volno. V sobotu 5.11. jsou ale všechny pokoje obsazené. Kontaktujte prosím recepci hotelu na tel.387 967 491, nebo e-mail : stekl@hotelstekl.cz, Těšíme se na Vaši návštěvu !

Ema

Dobrý den, vztahuje se nabídka i na ubytování ve věži? Děkuji

Hotel Štekl

Dobrý den paní Emo. Ano, nabídka platí i pro de luxe pokoje 208,308( ty mají 1 malý pokojík ve věžičce s výhledem na nádvoří), nebo podkrovní pokoje 310–315 s výhledem na krásnou krajinu Jižních Čech. Z těchto pokojů je při pěkném počasí vidět až na rozhlednu Kleť.

Eva

Dobrý den, v nabídce uvádíte, že je možné si objednat i uvolňující thajskou masáž.
Stačí si objednat masáž až v době pobytu nebo s předstihem.
Děkuji za informaci.

Hotel Štekl

Dobrý den paní Evo, určitě je lepší si masáž zarezervovat předem, hlavně pokud je pobyt o víkendu. Vyberte si prosím z naší nabídky na www.hotelstekl.cz a kontaktujte prosím recepci hotelu na tel.387 967 491, nebo e-mail : stekl@hotelstekl.cz, Těšíme se na Vaši návštěvu !

Martina

DObrý den, ve voucheru je uvedeno neomezené využití wellness, platí tedy, že vstup je neomezený po celou dobu pobytu? Děkuji, MH

Hotel Štekl

Dobrý den, ano, po celou dobu pobytu v běžné provozní době, která je uvedena na našich webových stránkách : www.hotelstekl.cz

David

Dobrý den, dnes jsem na Vaši radu kontaktoval recepci hotelu s žádostí o rezervaci terminu od 27.10. Paní na recepci ihned žádost zamítla a prohlásila, že to není možné. Nechápu pak tedy proč mám volat recepci hotelu…

Hotel Štekl

Dobrý den, prodej pokojů v hotelu je on line a není tedy možné předem určit, kdy se pokoje obsadí. Určitě ale pro Vás najdeme jiný vhodný termín, platnost voucheru je až do konce března.

Lukáš Vrabec

Dobrý den, jak máte volné místa v měsíci listopad??? jedna se mi o všední dny máme variantu 3dny 2 noci předem děkuji

Hotel Štekl

Dobrý den, v druhé polovině listopadu máme ještě volno, Kontaktujte prosím recepci hotelu na tel.387 967 491, nebo e-mail : stekl@hotelstekl.cz, Těšíme se na Vaši návštěvu !

Ilona Gavrylova

Dobrý den, máte volný termín pro 2 osoby od 24.10. do 26.10 nebo od 25.10 do 27.10? Děkuji

Hotel Štekl

Dobrý den, platnost voucheru je až od 1.11., ale snad se s tím dá ještě něco udělat. Kontaktujte prosím recepci hotelu na tel.387 967 491, nebo e-mail : stekl@hotelstekl.cz, Těšíme se na Vaši návštěvu !

Lucie J.

Dobrý den,
ráda bych tento pobyt koupila rodičům k Vánocům. Píšete, že se má termín zamluvit co nejdříve po zakoupení voucheru, chci se tedy zeptat zda nebude problém, když si rodiče domluví termín až po Vánocích. Moc děkuji za odpověď!

Hotel Štekl

Dobrý den paní Lucie, určitě najdeme pro Vaše rodiče nějaký vhodný termín i po Vánocích. Platnost voucheru je až do 31.3.2017. Těšíme se na Vaše rodiče !

Lucie N.

Dobrý den, v nabídce máte 1 noc ubytování pro 2 osoby v dvoulůžkovém pokoji Standard nebo De Luxe, ale ve variantě si nelze vybrat druh pokoje (Standard nebo De Luxe) dle čeho se tedy vybírá druh pokoje? A je za pokoj De Luxe příplatek?
 Děkuji

Hotel Štekl

Dobrý den, ne, za pokoj de luxe není příplatek. Dejte si prosím do požadavku rezervace, o jaký typ pokoje máte zájem. Kontaktujte prosím recepci hotelu na tel.387 967 491, nebo e-mail : stekl@hotelstekl.cz, Těšíme se na Vaši návštěvu !

Jan Kolář

V hotelu jsme byli asi tri roky zpet, bydleli jsme dokonce ve veznim apartmanu. Take v nabidce slevove serveru. Byla to jedna z nejkrasnejsich kratkych dovolenych, Cena tehdy teda byla nekde na 60% nyni nabizene. Jedina nevyhoda je, ze mimo sezonu je jak zamek, tak vetsina ostatnich zajimavosti v okoli zavrena.

Hotel Štekl

Dobrý den pane Koláři, to jsme moc rádi, že na nás máte hezké vzpomínky. Co se týká ceny, dříve jsme měli sezonní a mimosezonní ceny, které byly poměrně dost vysoké a z těch jsme pak dávali slevy. Dnes funguje tzv.systém BAR ceny, tj.best available price, tj.nejlepší možná cena. Ceny se mění každý den podle obsazenosti hotelu. Zámek bývá zavřený jen přes svátky v prosinci, takže se nabízených termínů vůbec nedotkne a hosté zámek rozhodně budou moci navštívit. Pokoj, který zmiňujete je pokoj de luxe v podkroví, který je možné si pro tento pobyt zarezervovat. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Ema

Dobrý den, vztahuje se nabídka i na konec prosince 2016?
U pobytů na 2 noci máte uvedeno polopenze, ale v diskuzi odpovídáte, že je pouze 1 večeře. Děkuji za odpověď.

Hotel Štekl

Dobrý den, pobyt je možné si zarezervovat do 23.12 a od 2.1.2017. V ceně je jedna večeře pro 2 osoby. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Markéta Burešová

Dobrý den, máte prosím volno o víkendu 25. – 27. 11 ?
 Děkuji

Hotel Štekl

Dobrý den, termín je zatím volný, kontaktujte prosím recepci hotelu na tel.387 967 491, nebo e-mail : stekl@hotelstekl.cz, Těšíme se na Vaši návštěvu !

Janina

Dobrý den, máte volno v termínu od 16.12–18.12.2016? Dva dvojluzkove pokoje. Děkuji

Hotel Štekl

Dobrý den, termín je zatím volný, kontaktujte prosím recepci hotelu na tel.387 967 491, nebo e-mail : stekl@hotelstekl.cz, Těšíme se na Vaši návštěvu !

Adéla Kuníková

Dobrý den, máte volný termín pro 2 osoby od 28.10. do 30.10. Děkuji

Hotel Štekl

Dobrý den, akce platí od 1.11.2016, kontaktujte prosím recepci hotelu na tel.387 967 491, nebo e-mail : stekl@hotelstekl.cz, Těšíme se na Vaši návštěvu !

Veselý

Dobrý den máte volný termín od 18.-20. 11.děkuji Veselý.

Hotel Štekl

Dobrý den, termín je zatím volný, kontaktujte prosím recepci hotelu na tel.387 967 491, nebo e-mail : stekl@hotelstekl.cz, Těšíme se na Vaši návštěvu !

Michaela Marešová

Dobrý den, kolik je prosím příplatek za privátní wellness? Děkuji, Marešová.

Hotel Štekl

Dobrý den, hodina privátního whirpoolu stojí pro libovolný počet osob 800,– Kč vč. 2 sklenek sektu. Nebo balíček za 890,–Kč vč.lahve sektu. Těšíme se na Vaši návštěvu !

Alena Orsagova

Dobrý den,
v případě ubytování na 2noci máte uvedeno, že je nárok pouze na 1× večeři. Neměla by být 2×?
Děkuji za odpověď.

Hotel Štekl

Dobrý den paní Orsagová, jedná se o 1× večeři pro 2 osoby. těšíme se na Vaši návštěvu !

libuše

Dobry den,chtěla jsem se zeptat měli by jste volný termín od 24.-26.3.2017?děkuji

Hotel Štekl

Dobrý den, termín je zatím volný, kontaktujte prosím recepci hotelu na tel.387 967 491, nebo e-mail : stekl@hotelstekl.cz,
Těšíme se na vaši návštěvu !

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru