Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Profi zubní péče: Vysoce kvalitní implantát a případně i nasazení korunky

4,7 / 5 Artstom Praha - Vysočany  (mapa) 5 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Alex K.

Dobrý den,

rád bych objednal variantu za 19.999,– Kč + příplatek za celokeramickou korunku (3.000,– Kč ?) již nyní, ale na zákrok šel až po Novém roce. Je to možné? A ještě dotaz – asi je vhodné absolvovat před implantací bělení zubů, bohužel cena 6.000,– Kč se už nevejde do mého rozpočtu, je možná nějaká sleva společně s platbou za implantaci v uvedené hodnotě? Nebo nebudete mít do konce roku akci na Slevomatu na bělení zubů?

Děkuji, s pozdravem

Alex K.

ArtStom

Dobrý den. Je to možné. Zákrok si můžete naplánovat po uplatnění voucheru na libovolný termín. Bělení zubů není přímou indikaci. Spíše se doporučuje dentální hygiena.

Cimický

Dobrý den,
chybí mí 1 vpravo nahoře. Zaujal mne balíček č. 3 za 15.999 Kč. Můj dotaz zní zda je to balíček kompletní, nebo mohu očekávat ještě nějaká další položky. Děkuji za odpověď

ArtStom

Dobrý den, je to kompletní cena. Nic navíc už byste nemusel(a) hradit. Jedině, že se občas stává, že je nutné doplnit kost – cca v 1 z 50 případů. O tom by Vám pan doktor řekl ihned během konzultace.

Sixtová

Dobrý den, kdybyhc ted zakoupila jen implantát, kolik pak bude stát doplatek korunky?

ArtStom

Dobry den,
po implantaci budete potřebovat abutment a potom korunku. cena abutmentu je 4000,. korunka metalokeramicka 4500, celokeramicka 7500.
S pozdravem team Artstom

Jana Emrová

Synovi ( 23 let) vytrhli stoličku, ale nevím co by pro něj bylo vhodné – co bych mu měla objednat. je mladyý, chtěla bych, aby mu náhrada dlouho vydržela. Můžete mi poradit, jak postupovat?

ArtStom

Dobrý den, mohu vás objednat k doktoru na vstupní prohlídku. Pote doktor určí další postup.
Můžete zavolat na tel.čislo 777245775
S pozdravem Artstom s.r.o.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru