Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Odstranění nežádoucích znamének, pih a bradavic frakčním laserem

4,4 / 5 Esthetic Medical Clinic Praha - Karlín  (mapa) 48 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Kristyna

Dobry den,
chtela bych zakoupit voucher, ale pred tim se vas zeptym zda osetrujete take bradavice na chodidlech?

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Kristyno, v principu bradavice na chodidlech laserem odstraňujeme, ale pouze lékař může po osobní prohlídce zhodnotit stav. Nelze vyloučit, že nález vyhodnotí jako neproveditelný z hlediska rozsahu nebo biologické povahy nálezu a doporučí jiný typ odstranění nebo jiné pracoviště, kde jsou vybaveni ke kombinaci různých metod. Zkuste zhodnotit, zda se ve Vašem případě jedná o ojedinělou bradavičku menšího rozsahu, anebo o větší nález a podle toho přijít k nám, anebo vyhledat specializované pravoviště typu Dermatovenero­logická klinika nějaké nemocnice ve Vašem okolí. Hezký den!

Jana Průšová

Dobrý den syn by chtěl odstranit dvě pihy pod nosem ale bojí se že mu tam zůstanou jizvy děkuji za odpověď Jana

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Jano. U chirurgického odstranění útvarů vzniknou jizvy vždy. U laserového odstranění jizvy vzniknout mohou, ale nemusí. A pokud už vzniknou, jsou ve srovnání s těmi po chirurgii obvykle významně méně nápadné, minimální. Navíc je lze v rámci korektivní návštěvy (v ceně zákroku) zabrousit a tím jejich viditelnost ještě více potlačit. I proto (kůli jizvám) je laserová metoda u pacientů oblíbenější oproti té chirurgické. Když to shrneme: nelze jednoznačně vyloučit, že po laserovém odstranění útvaru nikdy žádné jizvy v místě ošetření nezůstanou, ale výsledný efekt po laseru je oproti chirurgii vždy více estetický. Hezký víkend!

Monika Černá

Dobrý den,

půl roku kojím,můžu jít na odstranění znamének? A dále se chci zeptat zda k Vám můžu přijít na opravu? Byla jsem u Vás asi před rokem a půl na odstranění tří znamének a znova se udělaly. Nemohla jsem dřív, byla jsem těhotná.

Děkuji za odpověď
 Monika

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Moniko. Korekci Vám uděláme, chápeme, že v průběhu těhotenství to nešlo. Ale společně počkáme, až dokojíte a potom to vyřídíme vše najednou – korekci i nová znaménka. Je to z toho důvodu, že jak v těhotenství, tak po dobu kojení, je Vaše hormonální hladina změněná. Hormonální hladina souvisí s pigmentem a znaménka také. Proto by Vám při odstraňování znamének v době kojení hrozilo riziko zvýšené pigmentace v ošetřených místech. A se vzniklými pigmentovými skvrnami by už šlo jen těžko něco dělat. A to určitě nechcete. Ani my ne. Proto je lepší prostě počkat. Jestli kojíte půl roku, tak už těch pár měsíců vydržte. Kdy se Vám máme ozvat? Nebo se ozvete Vy, až to bude aktuální? Přejeme Vám klidnou dobrou noc, krásný advent a těšíme se na Vás!

Iva

Dobrý den,chtěla bych si dát odstranit pihy v dekoltu,ale jsem onkologický pacient.Je to problém?Děkuji Iva

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Ivo. Pokud ta samotná piha, která je určena k odstranění, není oním onkologickým nálezem, tak je to v pořádku a můžete přijít. Hezký večer a těšíme se na Vás!

Josef Brabec

Dobrý den,
mohu se zeptat, zda je problém odstranit malý vystouplý útvar na spodním víčku oka ?
Děkuji za odpověď.
 Josef

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, pane Josefe. Okolí očí je vždy obtížná lokalita – při odstraňování laserem se musí vzít v úvahu, aby při zákroku nemohl laserový paprsek v žádném případě proniknout do oka (ani omylem a nechtěně). Obecně platí, že čím blíže k vnitřnímu koutku se útvar nachází, tím je možnost použití laseru obtížnější. Nejlepší je, když se víčko s útvarem dá trochu „vytáhnout“. V takovém případě to chce ještě sebejistou paní doktorku, která má nejenom zkušenost, ale věří si. Dívejte, paušálně Vám nemůžeme nic slibovat. Musíte se přijít ukázat osobně. Nebo alespoň pošlete foto. Zatím si nic nekupujte. Objednejte se na konzultaci. Hezký den!

Ilona Dufková

Dobrý den,
mám vystouplá znaménka na zádech a chtěla jsem se zeptat, jestli znaménka která nepůjdou odstranit laserem, odstraníte případně chirurgicky.
Děkuji.

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Ilono, na chirurgické zákroky nemáme oprávnění, to už dle vyhlášek vyžaduje jinou stavební připravenost, je to prostě jiný lékařský obor. Na Vaše přání Vám umíme doporučit chirurgická pracoviště. Z dlouhodobé zkušenosti víme, že drtivou většinu znamének laserem odstranit lze. Přejeme dobrý start do nového týdne a těšíme se na Vás!

Mila Ondrová

Dobrý den,
mám na tváři mateřské znaménko nepravidelného tvaru (skvrna), které se chová jako piha. Velikost cca 5×3cm. Již v minulosti jsem si toto mateřské znaménko dala odstranit (asi laserem), ale po zahojení se ve stejném místě znovu objevilo, takže ho mám stále, celý život. Vím, že se vše vyvíjí, tak se ptám, jestli by dnes mohlo dojít k úspěšnému odstranění. Nyní už věci až tak moc neřeším, ale za mlada mi to hodně vadilo.
Děkuji za odpověď

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Milo, útvar o velikosti 5×3 cm je již docela velký útvar. Ale velikost apriori nemá žádný vliv na možnost či nemožnost jeho odstranění. Spíš je velmi pravděpodobné, že Vám paní doktorka doporučí možnost lokální anestezie… Pokud jde o rozhodnutí, zda lze či nelze laserem Váš útvar odstranit, platí, že kvalifikovaně lze rozhodnout až při osobní návštěvě. Teď s nadcházejícím podzimem a zimou je ten nejlepší čas řešit útvary v oblasti obličeje. Přijďte, vyšetříme, uvidíme. Těšíme se na Vás!

Marek ještě jednou :)

Dobrý den, děkuij za odpověď, ale moje otázka se netýkala dělení jednoho voucheru, ptal jsem se, zda je možné koupit více voucherů na osobu. Děkuji

Esthetic Medical Clinic

Ještě jednou dobrý den, pane Marku, omlouváme se – ano, 1 osoba si může zakoupit i více voucherů :-). Mějte se moc fajn!

Marek

Dobrý den, dají se laserem odstranit i nevystouplé pihy? + je možné zakoupit dva vouchery na osobu? Děkuji

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, pane Marku, i nevystouplé pihy odstranit v principu lze (pokud je nález „v pořádku“, není diagnostikováno podezření…). Lékař na místě posoudí, o jakou pihu/útvar se jedná a podle toho zvolí vhodný typ laseru, hloubku ošetření, intenzitu, apod. Náš laser je tzv. kombinovaný, tj. zahrnuje více typů laserů s různými vlnovými délkami. Proto je možné na různé útvary použít ten nejvhodnější typ laseru (vlnové délky). K Vašemu druhému dotazu: 1 voucher nelze dělit mezi více pacientů. Voucher kromě samotného ošetření (odstranění) zahrnuje i část konzultace, diagnostiky, poučení o následné preventivní péči atd., což vyžaduje určitý čas. Tato péče je věnována vždy 1 osobě v ordinaci (hromadné ošetřování několika pacientů najednou prostě neprovádíme). Společně do ordinace vstupují pouze zákonní zástupci nezletilých pacientů (ošetřuje se pouze 1 pacient). Přejeme úspěšný den a těšíme se na Vás!

ifča

dobrý den, odstraňujete pihy i z vlasové části hlavy?
 děkuji

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Ifčo, pokud nenastanou jiné komplikace (podezřelé znaménko apod.), lokalita vlasové části hlavy sama o sobě by neměla být překážkou. Nelze tuto skutečnost zcela vyloučit, ale musely by to být velmi nestandardní okolnosti. Těšíme se na Vás!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru