Nabídku Pojďte na střelnici: Ohromný výběr zbraní mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Nabité balíčky: Střelba ze zbraní elitních jednotek i osobních strážců

4,6 / 5 Kurzy střílení (7 poboček) Višňová  (mapa) 3 748 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Tomas Kajzr

Dobry den.mam otazku zda chapu dobre ze voucher dvojita davka je pro dve osoby? A druhy dotaz je z kolika metru se strili z odstrelovacich zbrani,pripadna cena dokoupeni odstrelovacich zbrani?dekuji Kajzr

Kurzy střílení

Dobrý večer

Ano je to pro dva. Vzdálenosti jsou od 60m-200m podle střelnice. Většinou je to 100m.
Dokoupení je možné a cena je dle ráže, typu zbraně. Rozmezí 100,– Kč – 500,– Kč.

Petr Novák

Jiří K.

Ptám se jestli personál začal už být ochotný, a ne jako v Srpnu, kdy jsme zažili hlavně neochotu, neprofesionální přístup a hlavně ať platíme.

Voucher, to už raději nikomu nedoporučuji, neochota, názor ať se stará slevomat.

Kurzy střílení

Dobrý den

o některé věci se musí opravdu postarat Slevomat, protože platíte jemu. Refundace, vrácení peněz , výměna apod.

Petr Novák

Ondřej

Dobrý den, kdyby dostal doprovod chuť si zastřílet, lze si na místě dokoupit alespoň nějakou základní střelbu? Např. Glock a 30 nábojů? Děkuji.

Kurzy střílení

Dobrý večer

Ano na místě je možné dokoupit balíček pro doprovod.

Petr Novák

Ondrej Simacek

Dobry den, mohl bych se konkrétně zeptat o jaky balicek dle telefonniho kontaktu za 1500 pro 2 osoby jde ? dekuji.

Kurzy střílení

Vánoční dvojka

Tomáš

Zdravím, pokud mám koupený balíček 2 střelci: 2× 11 zbraní, 2× 99 nabojů, je možné si i vyzkoušet střelbu z M4 a pokud ano kolik by to stálo ?

Kurzy střílení

Dobrý den

Dokoupit je možné, cena je cca 200,– Kč

Petr Novák

Petr

Dobrý den, zajímá mne nabídka pro 10 lidí zásahové jednotky full na střelnici Morava. Můžete mi zaslat bližší informace a cenu pro takovouto skupinu??

Kurzy střílení

Dobrý den

Pokud máte zájem o skupinové střílení pro skupinu 10 osob, tak volejte 722198635 provolba 1. Pokud Vám jde o 10 voucherů, kupujte zde na Slevomatu.

Petr Novák

Jan

Dobrý den, poprosil bych o zaslání úplného seznamu zbraní ze střelnice Morava (protože je nejdostupnější) na email, totiž v každé nabídce jsou jiné a já mám v plánu koupit pro 3 střelce (1 byl na vojně) společnou střelbu k vánocům pro společný zážitek a soutěž mezi nimi. Jenže mi v každé nějaká chybí a dál bych poprosil o zaslání ceníku dokoupení munice, popřípadě jestli by se dalo zařídit aby měli do každé zvolené zbraně 1 zásobník. Děkuji za odpověď

Kurzy střílení

Dobrý den

Každý balíček má zbraně vypsány. POkud chcete individuální balíček zavolejte si na 722198635

Petr Novák

Pavla

Dobry den, prosim o info, jak je to s dostupnosti u Pribrami o vikendech, je mist dostatek? A jak je to s pocasim, kdyz treaba nakonec prsi, je misto kryte?

Kurzy střílení

Dobrý den

Střílí se za každého počasí. Střelnice není krytá. Místa se vypíší a je na klientech jak si je vyberou. Měsíčně bývá v Příbrami 250 – 300 víkendových míst.

Petr Novák

Lukáš

Dobrý den,
chci se zeptat, v jakých dnech v týdnu se u Vás střílí a v jakých časech. Konkrétně pro balíček Dva střelci na střelnici Malý Újezd u Mělníka.
Děkuji.

Kurzy střílení

Dobrý den

Střelnice u Mělníka střílí ve všední dny výjimečně víkend (10× do roka). Balíček nehraje roli.

Petr Novák

Hanka Sedláková

Dobrý den,
chtěla bych příteli koupit voucher na střelnici. Jen zvažuji jaký.Doslala jsem od něj informaci, že by si chtěl zastřílet z nějakých pořádných zbraní – netuším co si pod tím mám představit. už střílel, takže nějaké zkušenosti má.

Prosím o radu. O peníze nejde. Kdyby byla možnost že ty „pořádný“ zbraně by byli v balíčku pro 2, tak by to bylo super, ale není to podmínkou.

Děkuji.
Sedláková

Kurzy střílení

Dobrý den

Zavolejte zítra na tel 722198635 provolba 1 a vymyslíme něco .

Petr Novák

Tereza Mišková

Dobrý den,
chtěla bych svému otci a bratrovi koupit zážitek na střelnici. Oba nikdy nestříleli.
Váhám zda koupit každému: Balíček základ střelby 8 zbraní, 75 nábojů NEBO pro oba: Balíček 2 střelci 2 × 11 zbraní, 2 × 99 nábojů (ten se mi lÍbí víc), co byste mi prosím doporučil a proč?
Předem mnohokrát děkuji za odpověď

Kurzy střílení

Dobrý večer

balíčky jsou podobné, ten dražší je zajímavější (z mého pohledu).

Petr Novák

Jan

Dobrý den, v pondělí jsem zaplatil voucher (peníze odešli z banky) a do dneška (čtvrtek) stále žádné potvrzení ani voucher na mailu. Děkuji za info

Kurzy střílení

Dobrý den

Zítra si zavolejte na Slevomat, oni to s Vámi dořeší.

Petr Novák

Lubomír Hornik

Dobrý den.Chtěl bych koupit voucher 2 střelci 22*11 zbraní 2*99 náboju.je možnost použít střelnici Lomnice u Sokolova.Děkuji.

Kurzy střílení

Dobrý den

Poukaz je možné využít na jakékoliv námi využívané střelnici, včetně té u Sokolova.

Petr Novák

Domča Fišmistrová

Dobrý den, můžu voucher na jakékoliv sřtelnici. Samozřejmy myslím ty, co zde maté napsané. Je to možné? Objednala jsem voucher a na něm mám střelnice u Mělníka, ale chtěla bych střelnici u Přibrami. Je to možné? Děkuji

Kurzy střílení

Dobrý den

Poukaz je možné využít na jakékoliv námi využívané střelnici, včetně té u Příbrami, ale ta bude až únor nebo březen. Vzdálenostně od Prahy je podobně střelnice Čekanice u Tábora.

Petr Novák

Jakub Preusler

Dobrý den
jaký je Váš názor na koupi balíčku 2 střelci 2×11 zbraní, 2× 99 nábojů pro mě a mojí přítelkyni, jde mi o to jestli doporučujete i tento druh zbraní pro ženy které nikdy nedrželi zbraň v ruce. Předem děkuji za odpověď.
S pozdravem
Jakub Preusler

Kurzy střílení

|Dobrý večer

Dámy to na střelnici zvládají, pokud by byl nějaký problém na místě jí zbraně vyměníme.

Petr Novák

Jaroslav Pros

dobry den, na webu strileni.com mate uvedenou i strelnici LUdvikovice u Decina, ale zde na vyber neni, daji se tedy tam uplatnit take nejake balicky nebo nic?

Kurzy střílení

Dobrý den

Střelnice Ludvíkovice, střílí, ale pouze 1× za dva měsíce, proto s ní moc neoperujeme. Ale pokud Vám vyhovuje můžete klidně na ní střílet. Zde se střílí vše mimo .50 BMG.

Petr Novák

Petr

Dobrý večer, (děkuji za předešlou odpověď, mám ještě jeden dotaz)
Objednal jsem balíček pro dva, protože obsahuje zbraně, ze kterých bych si rád vystřelil (a budeme dva). Ovšem moc mi tam chybí SVD Dragunov. Pro můj klidný spánek se ptám: Je možné balíček nějak nakombinovat, či dokoupit střelbu z této legendy? :) – Jednalo by se o střelnici u Mělníka.
Předem děkuji za odpověď

Kurzy střílení

Dobrý večer

Jakákoliv zbraň, pokud je na střelnici a není kategorie A, se dá dokoupit. Dragunov se dá dokoupit.

Petr Novák

Petr

Hezký den, vaše nabídka mě velice nadchla. Chci se zeptat, zda je možné dokoupit i zbraň? Konkrétně by se mi jednalo o Steyr HS .50, či Zastava M93 Black Arrow (.50 BMG variantu – máte-li). Prostě něco co střílí .50 BMG :)

Kurzy střílení

Dobrý večer

Na místě je možné dokoupit výstřel z 50 BMG Krom střelnice u Děčína.

Petr Novák

Jana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Chtěla bych koupit baliček přítelovi je možné jít s ním na střelnici jako nestřílecí doprovod ? Děkuji za odpověď.

Kurzy střílení

Dobrý večer

Ano, nestřílející doprovod je možný, v počtu jedna osoba.

Petr Novák

Veronika

Dobrý den,

chtěla bych koupit zážitkovou střelbu jako dárek příteli, ovšem nejsem si jistá jaký vybrat balíček. Přítel se zajímá o vojenství a armádu, proto bych mu ráda vybrala něco, kde by si mohl zastřílet ze zbraní, které jsou používány v armádě. A může si zastřílet i když není vlastníkem zbrojního průkazu?

Moc děkuji za odpověď.
Veronika

Kurzy střílení

Dobrý den

U nás je možné střílet i bez ZP. Jede n z těch zajímavějších balíčků a hlavně se zbraněmi ca používá armáda je balíček s názvem :Super Action Exclusiv, 15 zbraní, 92 nábojů .

Petr Novák

Zuzana

Dobry den,
chteli bychom tuto akci vuzit, ale nejdrive v cervnu, je mozne bezplatne prodlouzeni, anebo se bude akce opakovat v nasledujicich mesicich?

Dekuji a jsem s pozdravem.
 Zuzana

Kurzy střílení

Dobrý den

Akce poběží od 18.12.2016 a v příštím roce opět.

Petr Novák

Kateřina

DOBRÝ DEN,CHTĚLA BYCH PORADIT…voucher kupuji příteli k vánocům,má zbrojní průkaz a občas si někam na střelnici chodí zastřílet…který balíček by byl pro něj tak nejzajímavější?ob­jednala jsem za 799 a obávám se,že z tohoto balíčku takový zážitek mít nebude :( ,případně jestli se dá balíček ještě změnit…děkuji Kateřina

Kurzy střílení

Dobrý večer

Pro střelce a nejzajímavější balíček je Super Action Exclusiv, 15 zbraní, 92 nábojů , v té levnější variantě je to Balíček Základ střelby: 8 zbraní, 75 nábojů. Zavolejte si zítra na Slevomat a případnou změnu si domluvte přímo tam.

Petr Novák

Martin

Dobrý den pane Nováku,

až nyní 7 hodin do konce jsem narazil na vaši střelnici a rád bych si nechal věnovat některou skupinu zbraní jako dárek k Vánocům. Akorát se mi ho nechce kupovat sám sobě, bude možnost si některý poukaz tedy zakoupit ještě v příštích dnech v rámci této akce?

Díky moc

Kurzy střílení

Dobrý večer

Nevím jestli bude akce Slevomatem ještě prodloužena, pokud ne, tak do vánoc poběží ještě jedna skoro stejná.

Petr Novák

Denisa

Hezký den, chci se jen zeptat, uvádíte několik střelnic, to si obdarovaný bude moc vybrat, kam pojede střílet? Chci jen něco blízko Prahy v dubnu/květnu, tak aby pak nejeli buhvikam :) Děkuji!

Kurzy střílení

Dobrý den

Ano může si vybrat, ale opravdu je potřeba dělat rezervace co nejdříve.

Petr Novák

katka vyčítalova

dobry den vubec nemuzu najit volny termin na strelnici do ostromere muzete mi nejaky nabidnout dekuji kata

Kurzy střílení

Dobrý den

Hned na začátku rezervace je napsáno, že termíny na 2017 budou vypsány 22.12.2016
Proto tam nic není

Petr Novák

Ondřej

Dobry den ve videu jsem slysel ze si zakaznik zastrili ze vsech zbrani coz jich bylo hodne a na voucheru jich mate jen dvacet tak ted nevim jak to pochopit nezlob te se 😃

Kurzy střílení

Dobrý den

Je možné střílet klidně ze všech zbraní, ale není to jeden baliček. Je to několik různých balíčků.

Petr Novák

Petra

Dobrý den, v případě, že chci koupit vouchery pro 3 lidi a nejzajímavější mi přijdou balíčky pro 2, lze cenu upravit pro 3 osoby? (ať už „balíček pro 2“ či „Dvojtý nářez“)
Děkuji za odpověď

Kurzy střílení

Dobrý večer

Balíčky jsou navrhnuty takto . Není možné na slevovém portálu dělat různé varianty tak jak si klient žádá .N stileni.com je možné koupit balíček pro tři (http://www.strileni.com/cz-detail-312159154-tri-kamaradi.html )
Nebo koupit balíček pro dva a dokoupit jeden single.

Petr Novák

Petra

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, který ze dvou voucherů (Baliček pro 2 či Dvojtý nářez) bude lepší v případě pro 2 osoby (táta a bratr)? Který je zajímavější?
Děkuji moc za odpověď

Kurzy střílení

Dobrý den

Každý má svoje.

Pro mne asi Dvojitý nářez.

Petr Novák

Michaela Daňková

Dobrý den, koukala jsem na Váš online rezervační systém a do konce platnosti voucheru (do 31.5.2017) je všude uvedeno, že není k dispozici. Znamená to, že už nejsou volná místa? Děkuji za odpověď.

Kurzy střílení

Dobrý den

Hned na začátku rezervace je napsáno, že termíny na 2017 budou vypsány 22.12.2016
Proto tam nic není

Petr Novák

Lucie Horníková

Dobry den, rada bych se zeptala, zda se daji k balickum dokoupit naboje k jedne ci vice puskam. Chci dat balicek priteli k vanocum a myslim ze pocet naboju mu nebude stacit ;-). Dekuji za odpoved. S pranim hezkeho dne Hornikova Lucie

Kurzy střílení

Dobrý den

Je možné Dokoupit náboje.

Petr Novák

Josef Setét

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda se dají k balíčkům dokoupit na místě náboje na víc?? A jaký balíček se zbraněmi je nejvhodnější si obednat když bych chtěl zkusit střílet jako sniper?? Děkuji moc za odpověď.

Kurzy střílení

Dobrý večer

Náboje je možné dokoupit. „Odstřelovací“ pušky jsou v každém balíčku. Na stránkách www.strileni.com je přímo balíček SNIPER.

Petr Novák

Michaela

Dobry den,ktery z balicku je lepší pro uplneho amatéra?balicek zaklad strelby nebo průřez světem zbraní interest? děkuji

Kurzy střílení

Dobrý den

Tyto balíčky jsou si podobné. Záleží jen na Vás. Já osobně bych zamířil na INTERES.

Petr Novák

Lukáš

Dobrý den, jen bych se chtěl zeptat, jestli by bylo možné vás navštívit i mezi svátky nebo budete mít zavřeno. Jednalo by se o střelnici Morava

Kurzy střílení

Dobrý den

O svátcích a mezi svátky je klid zbraní.


Petr Novák

Jiří Linhart

Dobrý den mám dotaz v jakém balíčku je odstřelovací puška která se na videu objevuje po vaší pravé ruce na začátku videa ?

Kurzy střílení

Dobrý den

Zbraň Bushmaster BA 50, je novinka a není ještě v žádném balíčku, ale dá se dokoupit.
Petr Novák

Terezka Blšťáková

Dobrý den, manžel je cizinec (francouz). Je to v pořádku? Pas i občanku samozřejmě má. Díky, Tereza

Kurzy střílení

Dobrý den

Toto není problém.

Petr Novák

Alena

Dobrý den. U varianty dvojitý nářez má každý k dispozici 12 zbraní, nebo ej to dohromady? Děkuji

Kurzy střílení

DOBRÝ DEN

Každý má 12 zbraní.

Petr Novák

Lenka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak stihnete tolik lidí odbavit, když nějaké střelnice jsou otevřené občas. A většina lidí bude chtít o víkendu.
Děkuji.

Kurzy střílení

Dobrý den


Za víkend odbavíme v průměru 100 osob. Některé víkendy jedeme dvě party na dvou střelnicích. Některé střelnice jsou jen ve všední den. Na těchto jsme odbavili minulý rok měsíčně cca 400 osob. Pokud dobře počítám na 5 měsíců je tam slušná rezerva. V roce 2016 jsme odbavovali v průměru 800 osob měsíčně. Problém nejsou termíny, ale spousta klientů nechává uplatnění na poslední chvíli ( např akce, která končí 9.12 – dnes volali 3 lidi, včera 7 , ve středu 5 atd.)

Petr Novák

Jan Leibl

dobry den!chci se zeptat,jestli mat kurzy i v nedeli ?dekuji

Kurzy střílení

Dobrý den

Na některých střelnicích ano.

Petr Novák

Klaudia

Mozem sa este opitat da sa ked ma v baličku zbane a napriklad jednu zbran vimenit za inu ktora v balicku nieje :)

Kurzy střílení

Dobrý večer

Výměna je možná, ale dle dohody a adekvátní.

Petr Novák

Klaudia

Mozem sa opitat cena balicku 13 zbrani je1500 korun dokedy tak cena trva ? Pise tu ze poslednych 5 hodin?

Michaela

Dobrý den,
budeme kupovat balíček pro dva a jeden základní. Chci se zeptat zda je možné, pokud nebudu schopna dokončit dokončit svůj balíček ve dvojici, může ho dostrilet třetí osoba se základním? Jedná se mi především o brokovnice. Děkuji M.

Kurzy střílení

Dobrý den

Pokud tato osoba má zakoupený balíček, je možné, aby některé zbraně střílela za vás. Není možné, ale předávat nabitou zbraň.

Petr Novák

Andrea Havlíková

Dobrý den,
jak a odkdy je možné si rezervovat termín na duben nebo květen?
Děkuji předem za odpověď.
 Andrea

Kurzy střílení

Dobrý den

Termíny na duben budou koncem ledna. Na květe- koncem února.

Petr Novák

Karel

Dobrý den, balíček Dvojitý nářez je pro dvě osoby ?

Kurzy střílení

Dobrý den

Ano, je pro dva.

Petr Novák

N. Němcová

Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat na balíček Full pro elitni jednotky. Jak dlouho trvá celkově pobyt na střelnici, popř. jak dlouho střelba trva ? A je tento balicek vhodny pro „nováčka“ ? Dekuji za objasnění. :)

Kurzy střílení

Dobrý den

Střelba trvá cca 3 hodiny, jedná se o kompletní program. A balíček Full – je vhodný i pro nováčky.

Petr Novák

Káťa

Dobrý den, je možné pořídit nějaké fotografie ?

Kurzy střílení

Dobrý den

Ano.

Petr Novák

Petr

Dobrý den, je možné s sebou na střelnici vzít vytisklou fotografii a umístit ji místo terče? Děkuji

Kurzy střílení

Dobrý den

Pokud to nebude fotografie, která by odporovala slušným mravům, tak ano.

Petr Novák

Petr Franců

Dobrý chtěl bych se zeptat pokud koupím balíček pro dva za tu cenu 1899 a náhodou by šel jen jeden šlo by to změnit na ten balíček big elity?

Kurzy střílení

Dobrý den

Výměna možná je, ale vždy je to o domluvě na místě.

Petr Novák

Miroslav

Ja bez dotazu jen přidavam stranky strelnice v Drahanech http://www.strelnicedrahany.cz v okoli spousta zajimavich veci byvym zde 22 let a je tu spousta zajimavich veci mohu doporucit miroslavkala@seznam.cz

Kurzy střílení

Dobrý den

Střelnice Drahany s tímto balíčkem nemá nic společného, Pouze jedna z pronajatých střelnic. Celou akci pořádá jiná organizace.

Petr Novák

Princess Prasóó

Dobrý den, ¨

je možné přijít ve skupině 6 osob? Jako rodina?


děkuji za odpověď

Kurzy střílení

Dobrý den

Pokud budete mít 6 voucherů tak ano. Jinak Jeden voucer %jedna osoba. Pokud je voucher pro dvě osoby= dvě osoby.
Ke každému střelci je možný jeden divák.

Petr Novák

Nikola

Dobrý den,
pokud zakoupím balíček, který obsahuje střelbu z Glocku 9mm, bude jej možné prosím na střelnici nahradit jinou zbraní, jelikož obdarovaný sám tento glock má?
 Děkuji

Kurzy střílení

Dobrý den

Ano, výměna je možná.

Petr Novák

Vaclav

Dobry den objednavam big elite dvakrat a vyjizdi cena pres 5000 jak to? Když jecena dvakrat 1899.

Slevomat.cz

Dobrý večer, Václave,

není možné, že máte v košíku ještě něco jiného?

Hezký zbytek dne. Míša

pavel

Dobrý den, je možnost si od Vás zakoupit zbytek náboje(čim větší tip lepší) jako suvenýr? :) děkuji

Kurzy střílení

Dobrý den

Náboje (celé, plné) neprodáváme. Nábojnice(to co vypadne) si můžete posbírat.

Petr Novák

pavel fomin

Nabité balíčky: Střelba ze zbraní elitních jednotek i osobních strážců

Kateřina Procházková

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, ráda bych rodičům věnovala poukaz na střelbu, přemýšlím o balíčku 2 střelci. Oba jsou bývalí policisté se zbrojními průkazy, ale nejsem si jistá, ze kterých zbraní už někdy stříleli a ze kterých ještě ne. Šlo by tedy přímo na místě domluvit například výměnu některých zbraní? Že by místo těch, ze kterých už někdy stříleli, by si zkusili nějaké jiné? Mnohokrát děkuji za odpověď.

S pozdravem, Katka Procházková

Kurzy střílení

Dobrý večer

Výměna je možná, ale u tohoto balíčku není problém, nejedná se o zbraně, používané policejními složkami.

Petr Novák

Lukáš

Dobrý den. Jelikož jsem bývalý voják tak se chci zeptat jestli je možné si na místě dokoupit náboje. Docela mi to chybí. Děkuji za odpověď

Kurzy střílení

Dobrý večer

Samozřejmě, a pro ex-vojáky a ex-policajty máme i nějaké pamlsky navíc :)

Petr Novák

B.

Dobrý den, na střelnici chce moje sestra. Ale je jí 15 a je to hubená slečna, sama jsem střílela a vím, že bych celý zajímavý balíček nevystřílela. Je možné, aby to dostřílel doprovod nebo zbytek propadne? Děkuji

Kurzy střílení

Dobrý den

Balíček je pro jednu osobu tak jej může střílet jedna osoba. Balíčky nelze dělit pro doprovod. Kupte jí raději menší balíček, anebo na místě Vím instruktoři balíček upraví.

Petr Novák

Eva Wernerová

Dobrý den můžu 28 výstřelů použít jenom na pistoli ráže 9 Děkuji Eva Wernerová

Kurzy střílení

Dobrý den

Na našich stránkách jsou přímo balíčky, jen pistole.

Petr Novák

Jaroslav

Dobrý den.
Chtěl bych se zeptat, jaký balíček by byl vhodný pro 11-i letého chlapce. Předpokládám, že váha, případně zpětný ráz při střelbě, u některých zbraní při jeho 40kg by byl nad jeho síly.
Děkuji,
Jaroslav

Kurzy střílení

Dobrý den
Zavolejte na tel 722198635, máme přímo balíčky JUNIOR ,něco vymyslíme.
Petr Novák

Petr B.

Dobrý den, mám levou ruku nepohyblivou, ale přesto bych si rád zastřílel alespoň z pistole, je to možné a kolik by to stálo?

Kurzy střílení

Dobrý den

Zavolejte na tel 722198635, něco vymyslíme.

Petr Novák

Leontýnka Ze

Dobrý den, nevím jestli tady už taková otázka padla, ale když koupím voucher pro tatínka, může si s sebou vzít dorovod, který se bude dívat? Děkuji

Kurzy střílení

Dobrý den¨

Doprovod, který nestřílí je možný. Jeden střelec jeden doprovod.

Petr Novák

Alena

Dobrý den,
mohu se zeptat zda se střílí ostrými náboji.

Kurzy střílení

Dobrý den

Střílí se ostrými náboji.

Petr Novák

Daniel Kluz

Dobrý den,

zakoupil jsem voucher Balíček dva střelci pro rodiče. Oba budou střílet současně? Je možné že s sebou vemou dítě 7 let (jako divák) v rámci výletu po ČR. Předpokládám, že jeden z rodičů by mezitím hlídal dítě.

Prosím o objasnění, jaké jsou možnosti. Střelnice morava.

Děkuji.

Kurzy střílení

Dobrý den

Naše podmínky jsou, že na střeliště může osoba starší 8-mi let. Dále oba střelci střílejí současně. Tak toto bohužel není možné.

Petr Novák

Miloš Houdek

Dobrý den, ten dotaz už tu byl, ale položím ho trochu jinak. Koupím voucher pro dva ( manželka a já), jeden z nás z důvodu… nebude schopen dokončit střelbu. Bude možné, aby zbytek jeho balíčku dostřílel ten druhý? Díky!

Kurzy střílení

Dobrý den

Ano

m.pauli

Dobrý den, muž již u vás střílel a byl moc spokojeny s přístupem. Který balíček mam koupit když má přání zkusit odstřelovací zbraně.

 Děkuji

Kurzy střílení

Dobrý den
Napište nám na e-mail a dejte tel.číslo, nebo v pondělí zavolejte na 722 198 635. Máme speciální balíček jen odstřelovací pušky. Děkujeme.

Petr Novák

Lucie

Dobrý den,musí doprovod 12– ti letého chlapce taky střílet,nebo lze zakoupit poukaz pouze pro dítě s tím,že doprovod bude divákem?
Děkuji za odpověď

Kurzy střílení

Dobrý den

Doprovod nemusí střílet. Doprovod budiž doprovodem a střelec střelcem. Střílet může osoba starší 10-ti let. Tudíž i váš 12-ti letý.

Petr Novák

Dominika Valdmanová

Dobrý den,
pokud si vyberu balíček s 20 zbraněmi, mužů střílet ze všech?
A bude se mi instruktor věnovat celou dobu?
Děkuji za odpověď.

Kurzy střílení

Dobrý den

Střílíte ze všech zbraní. A instruktoři jsou po celou dobu u vás. ( ale nejsou jen pro jednoho klienta )

Petr Novák

Barbora

Dobrý den, je možné kupón uplatnit i na střelnici v ludvikovicich u Děčína? Našla jsem na vašich stránkách že tam po dohodě také střílíte. Děkuji za odpověď

Kurzy střílení

Dobrý den

Ano můžete, ale pozor tato střelnice střílí o víkendech jednou za dva měsíce (40 osob). Není o ni takový zájem. Bude střílet v březnu.

Petr Novák

Nesetová

Dobry den,rada bych se optala zda je mozne na střelnici v Malém Újezdu u Mělníka skutecne strilet jen ve vsedni dny.Zda to neni po dohode mozne treba o vikendu?Mockrat dekuji za odpoved.

Kurzy střílení

Dobrý den

Toto není naše rozhodnutí. Střelnice o víkendech je určena pro závody a tak tam nemůžeme být. Občas (8× do roka) nám nějakou Sobotu nechají, ale nikde to neslibujeme.

Petr Novák

Veronika Houdkova

Dobry den, rada bych objednala darkovy poukaz pro dve osoby. Je mozne tento kupon vyuzit na strelnici u Tabora? Diky za odpoved

Kurzy střílení

Dobrý den

Poukaz je možné využít na jakékoliv námi využívané střelnici, včetně té u Tábora.

Petr Novák

Katka N.

Dobrý den. A lze tedy vybrat voucher hned začátkem ledna? A jste přímo v Drahanech? Děkuji

Kurzy střílení

Dobrý den

Na Moravě střílíme až únor-březen, podle počasí .Přímo v Drahanech nejsme.

Petr Novák

Katka N.

Lze voucher uplatnit ještě do konce roku? Střelnice Morava. Děkuji

Kurzy střílení

Dobrý večer

Na Moravě již letos nestřílíme.

Petr Novák

Ája

Dobrý den,
Chtěla bych dát střelbu jako dárek příteli, je ale cizinec s trvalým pobytem na území ČR, bude to problém? Děkuji za odpověď.

Kurzy střílení

Dobrý den

Cizinec není problém.

Petr Novák

Tomáš Straka

Dobrý den,chystám se zakoupit balíček pro dva a mám dotaz, je li možno dokoupit ještě nějakou retro zbraň,např.MP 40, Špagin nebo Thompson,respektive opakovačku jako M98… Děkuji moc.

Kurzy střílení

Dobrý den

Na místě je možné dokoupit další zbraně, včetně historických.

Petr Novák

Katka

Dobrý den,
chci se zeptat. Bylo by případně možné, aby se 2 osoby vystřídaly na jednom voucheru?
Děkuji.

Kurzy střílení

Dobrý den

Pokud je balíček pro jednu osobu, může jej uplatnit jedna osoba. Pokud je pro dvě osoby, mohou jej uplatnit dvě osoby.

Petr Novák

Miroslava Fuchsova

Ještě prosím poslední dotaz. Chtěla bych to dát jako darek, je tam uvedena cena? Děkuji

Kurzy střílení

Dobrý večer
Na voucherech jsem ji neviděl, ale to je spíše dotaz na Slevomat.

Petr Novák

Miroslava Fuchsová

Dobrý den, chtěla bych koupit poukaz příteli k vánocům. Může si vybrat termín až třeba v lednu? Bude potřebovat určitě víkend. Buď Melnik, nebo Příbram. Děkuji za odpověď

Kurzy střílení

Dobrý den
V prosinci budou termíny na leden a únor, v lednu na březen a duben., včetně víkendů. Je jen důležité aby jste si termín sama vybrala včas. Víkendy se rychle obsazují.

Petr Novák

Katka

Dobry den, rada bych se zeptala … Je mozne zakoupeni dvou ruznych voucheru pro dve osoby s tim, aby si obe osoby vyzkouseli vsechny zbrane? Napr. na jednom voucheru je AK47 a na druhem ne… Zda si tedy obe osoby budou moc z teto zbrane vystrelit. Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý večer, Katko,

nic se neděje, důležité je, že je vše vpořádku :-)

Krásný den. Míša

Karel Novák

Dobrý den ,
rád bych daroval střelbu u vás na střelnici jako dárek. Chtěl bych se zeptat jestli je možné případně nějak tento voucher stornovat a vrátit peníze, kdyby nevyhovoval žádný termín do 31.5. ? A ještě bych se rád zeptal jestli jde tento voucher upravit aby na něm nebyla cena, ale jen název balíčku ?


Děkuji za odpověď a přeji pěkný den ,
 Novák

Slevomat.cz

Dobrý večr, Karle,

voucher lze stornovat vždy pouze do 14 dnů od zaplacení. Je koncipován jako dárkový, není na něm uvedena cena ani jméno :-)

Ať se dárek líbí. Míša

Roman

Dobrý den,
dotaz ohledně využití voucheru – je možno na střelnici Morava i o víkendu?
Varianta 2 × 11 a1999,– tzn.4 osoby, 2 vouchery = 3998 Kč?
Děkuji za odpověď.

Kurzy střílení

Dobrý den

Morava má každý měsíc 180 míst, 50 mís víkend. Vy si jen musíte hlídat, aby Vám je nikdo nevybral.

Petr Novák

Klára

Dobrý den, mohu se zeptat jak dlouho střelba trvá? Děkuji

Kurzy střílení

DOBRÝ DEN

Střelba trvá cca 3 hodiny.

Petr Novák

Hana Doležalová

Dobrý den, chápu to správně, že pokud koupím balíček pro 2 střelce, může na střelnici otec se synem, kterému je 14 let a oba budou společně střílet?
 Děkuji

Kurzy střílení

Dobrý den

Chápete správně, přesně tak je to myšleno.

Petr Novák

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru