Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Laserové odstranění žilek na nohou nebo v obličeji

4,4 / 5 Esthetic Medical Clinic Praha - Karlín  (mapa) 27 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
hrdinova.michaela@at hrdinova.michaela@atlas.cz

Dobrý den,
možná už tento dotaz zazněl, ale zajímalo by mne, po zhruba jak dlouhé době je nutné zákrok opakovat? Je mi jasné, že je to hodně individuální.. Ale pokud bych zákrok podstoupila nyní, neobjeví se mi do příštího jara žilky zase? A je možné po zákroku sportovat? Myslím hlavně fitko, běh.. Děkuji moc za informace

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Michaelo, zdá se, že jste aktivní žena. Cvičení, fitko, běh Vám můžeme doporučit po zhojení puchýřků a modřinek, což je individuální, klidový režim trvá průměrně 2 týdny. Přitom záleží i na rozsahu ošetření, u někoho se odstraňuje pár ložisek, někdo má žilky „větší a všude“, takže i proces hojení je různě dlouhý. Co se týče tvorby nových žilek – pokud neodstraníte příčinu jejich vzniku (částečně problémy s tlakem, částečně genetická predispozice, částečně složitější problém), nové žilky budou nutně vznikat, obvykle na jiných místech. Efekt laserového odstranění se nedá jednoznačně určit s platností pro všechny, ale obvykle se jedná o dobu v řádu měsíců i let. Efekt lze prodloužit např. užíváním venotoniků (Detralex…), nošením kompresivních punčoch (teď v nadcházejících studenějších měsících to není tak nepříjemné, jako v letních vedrech kolem 30ºC), pak máte zvýšenou šanci na trvalejší dlouhodobý efekt. Do jarních měsíců by vám to mělo vydržet zcela určitě! Máme klientky, které chodí 1× za rok, po 12–16 měsících, prostě někdy v průběhu podzimu – zimy. Já osobně jsem absolvovala ošetření před 14 dněmi, modřinky jsem neměla žádné a stroupky už mám téměř vyhojené. O víkendu jsem absolvovala klidnější pohyb s rodinou zcela bez problémů. Tož tak. Přijďte, těšíme se na Vás!

Katka

Dobry den,jaky voucher si mam zakoupit pokud mam na pravem stehne zilky asi 7×2cm a na pravem hornim stehne tak 3×2cm
Dekuji katka

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Katko. Plochy, které uvádíte, jsou opravdu „malé“ pro voucher určený pro ošetření nohou. Kupte si voucher v hodnotě 2.490 Kč a my se Vám budeme věnovat 30 min., nikoli 60 min., jak je určeno pro 3. variantu. Přejeme Vám příjemný víkend a těšíme se na Vás!

Halka

Dobrý den, garantujete výsledek, tj. v případě, že účinek nebude, jaký je postup? Koupila jsem si krém remescar, který má výborné recenze, bohužel u mě nulový efekt a to mám metličkové žilky relativně nevýrazné. Pokud výsledek bude, je trvalý nebo bude nutné opakování procedury? Děkuji, Halka

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Halko. Tvorba metličkových žilek je projev interního problému souvisejícího s tlakem (velmi zjednodušeně). Laserové odstranění metličkových žilek odstraňuje žilky jako následek, neodstraňuje příčinu(y) vzniku. Proto je výsledný efekt nutně dočasný. Pozitivní efekt přetrvává měsíce až roky, je to velmi individuální (určují příčiny vzniku žilek). Pokud si přejete proces tvorby žilek zpomalit nebo zcela zastavit, je potřeba to řešit se specializovanými lékaři dle doporučení Vašeho praktického lékaře (který Vás zná). V rámci úvodní konzultace paní doktorka rozhodne, které ložiska metliček jsou vhodná k laserovému odstranění, která je nutné řešit metodou sklerotizace (také umíme) a co už je na operaci. Pokud klient začne situaci řešit včas, má na nohou mikrovarixy vhodné pro laserové odstranění. Čím déle klient řešení odkládá, tím více se dopracovává ke kombinaci všech tří typů žilek až křečových žil. Garance je možné stanovit až po vyšetření, nikoliv paušálně předem. My nejsme kouzelníci, jsme lékařské pracoviště. V případě, že naše metody (laser a sklerotizace) nebudou pro Váš konkrétní případ vhodné, uhradíte u nás po vyšetření částku 300 Kč a Slevomat.cz Vám vrátí plnou hodnotu zakoupeného voucheru. Z toho, co píšete, by to neměl být Váš případ (ale paušálně to nelze vyloučit). Je velká prvaděpodobnost, že spolu najdeme řešení. Těšíme se na Vás!

Petra

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda-li je tato metoda vhodná i k ostraneni malých červených zilek v obličeji

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Petro. V obecné rovině je laser vhodný k odstraňování drobných červených a namodralých žilek v obličeji. Ve Vašem konkrétním případě musí posoudit paní doktorka na základě osobní návštěvy. Téměř se nestává, aby tato metoda nebyla pro pacienta (v obličeji) vhodná, ale zcela bez výjimky to vyloučit nelze. Pokud by to byl náhodou Váš případ, uhradila byste u nás po konzultaci s paní doktorkou částku 300 Kč a Slevomat.cz by Vám vrátil plnou hodnotu zakoupeného voucheru. Přejeme Vás krásný letní víkend a těšíme se na Vás!

Luci

Děkuji za milou a pozitivní odpověď, úplně jste mě navnadili, že by snad mé nohy mohly konečně vypadat lépe. Motivace je veliká, myslím, že drobné štípání se dá rozhodně vydržet. Moc se těším!

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Luci. Také máme radost, když můžeme pomoct. Ošetření si prosím naplánujte na dobu po dovolené, tj. aby Vás už nečekala cesta k moři nebo za sluncem. Nožky by neměly být extra opálené, aby byly žilky dobře znatelné (ale nemusíte být zcela bílá). Přejeme Vám hezký zbytek léta a na podzim se na Vás těšíme!

Luci

Dobrý den,
letos v zimě jsem podstoupila sklerotizaci metličkových žilek na nohách. Větší žilky mi zmizely, ale zůstala spousta drobných, které zřejmě nešlo jehlou napíchnout.
Opravdu za cenu 3590,– odstraníte žilky z obou nohou? Stačí k úplnému odstranění jedno ošetření?
Mockrát děkuji za odpověď.

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Luci. Laser je přesně vhodný pro ty drobné mikrovarixy (žilky). Za 3.590 Kč se vám paní doktorka bude věnovat 60 minut času. Bude se přitom snažit udělat toho co nejvíc, nejlépe všechno. Ale strašně oc záleží na tom, jak moc budete spolupracovat. Při laserování budete pociťovat drobné štípání. Paní doktorka Vám bude dávat přestávky na rozdýchání a nachladí si přitom další ložisko. Záleží jen na Vás, jak dlouhé pauzy budete potřebovat. Nejlepší je hodně se motivovat a vydržet. V takovém případě se toho stihne hodně. Jestli všechno – záleží na tom, jaké je počáteční množství ložisek a žilek k odstranění. Těšíme se na Vás!

A.Nartikova

Dobry den…
Co vlastne znamena „Odstranění žilek z více než 1 partie obliceje“? Teda 1 voucher a 4 partie? (napr. nos, brada a tvare)…
Dekuji
S pozdravem
A.Nartikova

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Nartiková. Voucher – varianta 2 – obličej – více než 1 partie znamená, že pokud máte na obličeji více ložisek k odstranění, tak tento voucher (1 kus) je pro Vás přesně ten pravý. Na 4 ložiska si nemusíte kupovat 4 kusy var. 1, ale stačí Vám 1 kus „obličej – víc partií“. Těšíme se na Vás!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru