Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Jízda v motokáře na zbrusu nové trati s klopenou zatáčkou

4,7 / 5 CMKarting Praha - Zličín  (mapa) 2 264 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Rena

Na uvedený e-mail rezervace@cmkarting.cz jsem napsala s žádostí o vyřešení problému a s domněním, že mi firma ještě zpětně poskytne možnost nejdražší voucher zakoupit, vzhledem k tomu, že nebylo mou vinou vše zdrženo. Bohužel mi však bylo odpovězeno,
Dobrý den,
na Slevomatu se kupon bohužel již neobjeví. Pokud však během tohoto týdne dorazíte do CMK, můžeme Vám prodat poukaz na 3 jízdy za 600Kč, tato cena však nebude obsahovat kuklu pod helmu.
Přeji hezký den,
Antonín Zoubek

Pán prý není schopen řešit problémy Slevomatu :-)
Pokud si dobře pamatuji z vlastní zkušenosti, tak komunikace se zájemci probíhá s firmou, nikoli s vedením Slevomatu.
Takže dojeďte si na Zličín pro kupón na 3 jízdy za 600,– (sleva 150,– Kč). Tzn., pokud to máte 25 km tam a 25 zpět tak nejezděte, dáte to za benzín při 3 Kč na 1 km :-)))))))))))))

CMKarting

Dobrý den,
pořád je a bylo pro vás nejvýhodnější řešení koupit dva poukazy na jednotlivou jízdu a doplatit 50,– Kč rozdílu na dvojkáru.
Skutečně i vzhledem k naší kapacitě jsme neděli žádnou nabídku na jízdu ve dvojkáře. I to s tím doplatkem byla spíše snaha vyhovět.

Irena

Dobrý den,
než jsem se rozmyslela, kolik poukazů koupím, jsou nabídky vyprodané. Od pondělí sleduji, zda se neobjeví znovu. Budete tuto akci opakovat? Chtěla bych 2× jízdu bez kukly. Děkuji.

CMKarting

Prosím napište na email rezervace@cmkarting.cz, domluvte se s kolegyní na možnosti dodání dárkového poukazu.

michal

pročetl jsem si celou slevovou akci, celé webovky dokonce jsem hledal i na internetu a nikde nenašel. až z toho mám pocit že to schválně neuvádí… Mám jediný dotaz a to kolik hp/kw mají motokáry ?

Rena

Dobrý den,
tak jsem čekala na vaši odpověď až se vyprodala nabídka 3 jízd + kukla. Budete ještě přidávat možnost zakoupení, nebo ne? Měla by jsem zájem. Děkuji R.

CMKarting

Prosím napište na email rezervace@cmkarting.cz, domluvte se s kolegyní na možnosti dodání poukazu.

Ondřej

Dobrý den, uvolníte ještě vouchery na 3 jízdy, nebo 1 jízdu bez kukly za dvě stovky? Díky a zdravím

Marie Velechovská

Dobrý večer,
mám dotaz, zda cena voucheru pro děti je stejná jako pro dospělé. Byla jsem u Vás s dětmi a byly moc nadšené. Chtěla bych jim proto dát voucher pod stromeček. Kukly jsme měli vlastní. Děkuji za odpověď.

CMKarting

Bohužel neumíme rozlišit poukazy na dospělé a dětské jízdy při nákupu přes Slevomat. Jinak samozřejmě umíme prodat poukaz na dětskou jízdu u nás na firmě.

Lukáš Dlouhý

Dobrý den, omlouvám se, ale ačkoli jsem pročetl celou diskuzi nejsem si jist kolik celkově zaplatím v případě, že si koupím 3× jízdu + 1 kuklu a budu chtít jezdit vždy se svoji 4 letou dcerou na té motokare pro dva. Helmu mam svoji takze prepokladam, ze kuklu do sve helmy nepotrebuji a muzu ji venovat dceri, takze nam staci ta jedna. Moc dekuji za odpoved, radi bychom vasi nabidku vyuzili.

CMKarting

Určitě, je to tak. Stačí vám jen kukla pro dceru pod dětskou helmu, kterou jí rádi zapůjčíme a ještě jí půjčíme krční límec pro větší bezpečí v případě nárazu.

Petr

také druhý pokus – Petr, včera: Dobrý den, chtěl bych navázat na předchozí dotaz, totiž když tedy nemůžu jet se svým 11 letým synem v jedné jízdě (každý ve své káře), tak syn tedy bude čekat, až se nahromadí větší množství dětí a pak teprve pojede, nebo pojede hned další jízdu sám na trati, pokud nebudou připravené i další děti? Jak to je? Přišli bychom asi nějaký víkend, ve všední den se tam bohužel nedostanu. A ještě dotaz, motokára pro dva, za ten příplatek, může jet normálně s ostatními jednosedadlovými v jedné jízdě? Děkuji

CMKarting

Dobrý den,
o víkendech jezdí dětské motokáry každou druhou nebo třetí jízdu až do odpoledních hodin. Čas dětské jízdy je vám schopna říci obsluha na recepci při objednání jízdy. Dvojkára může jet v jízdě pro dospělé. Pokud máte opravdu malé dítko pustíme vás v dětské jízdě, musíte ale dát pozor i za ostatní malé závodníčky, kteří ještě né vždy dokážou sledovat co se děje za nima.

Rena

druhý pokus- Rena:
před 21 hodinami
Dobrý den, mám zájem koupit 3 jízdy + 1 kukla. Je v této nabídce a ceně motokára pro dva? (dospělí a 5 leté dítě nebo dospělí a 8 leté dítě). ? S tím, že chápu li to správně na dvě jízdy je potřeba si dokoupit helmu tzn. 200,– Kč? JInak takový postřeh, většina rodin má 2 děti, tudíž by nebylo špatné dát 4 jízdy a dvě jízdy :-) . Děkuji RK

CMKarting

Dobrý den,
dvojkára je s příplatkem 50,– Kč k poukazu na místě při objednání jízdy na recepci, pak vám stačí poukazy na dvě jednotlivé jízdy s kuklou nebo 5ti a 8mi leté děti mohou jet v dětské motokáře sami. Pokud přijdete ve všední den, kdy máme klidněji a není vyprodaná komplet dětská jízda, tak umíme pustit tatínka, který nebude na dráze závodit, ale povede své děti dohromady s nimi. Jen upozorňuji, tohle nelze vyžadovat o víkendech. To jezdí striktně odděleně děti a dospělí.

Martin Uher

Když mám 190 cm vejdu se?

CMKarting

Určitě. Nezapomeňte posunout sedačku až na doraz, obsluha dráhy vám určitě poradí a předvede.

Tereza

Dobrý den,
ještě před 14ti dny byla tato „akční cena“ normální – jedna jízda za 200 Kč a kukla na baru za 50 Kč. To jste najednou zdražili, abyste mohli udělat tuto super výhodnou akci? Je to opravdu směšné, ale bohužel realita slevových akcí. Už to dávno ztratilo ten význam.
 Tereza

CMKarting

Nemáte úplně pravdu. Od otevření máme všude uvedenou cenu 250,– Kč za dospělou jízdu za deset minut a od prvního okamžiku jsme všem řekli, že od podzimu jedeme za plné ceny, že vdanou chvíli se máme ještě co učit a jedeme zatím za zaváděcí ceny. Tím pádem určitě od začátku roku 2017 je samozřejmě platná cena 250,– Kč. Všechny poukazy jsou prodávány s uplatněním od 2.1. 2017. Určitě nebyla snaha si takovéto množství lidí poslat v prosinci v maximální sezóně a době veškerých večírků a firemních akcí, ale podpořit začátek roku. A doufáme také, že zatím nemusíme jít formou slevy, ale máme snahu oslovit větší počet lidí touto formou, aby se o nás dozvěděli i noví zákazníci. Je to pro nás zpoplatněná forma účinné reklamy. Kukla na baru stála 50,– před 2 měsíci, a to jednobarevná, tenká a bez barevného potisku CMK. Tu když tak za 50,– Kč máme stále. Děkuji za připomínku, s pozdravem J.N.

Míša Častulíková

Dobrý den, opakuje se situace s 3– mi jízdami, budou ještě uvolněné nebo si mám koupit jen jednojízdky:-)

CMKarting

Poprosím vyčkat, uvolnili jsme posledních 200 ks 3 jízdových poukazů. I tak poprosím sledovat vytížení dráhy, vzhledem k počtu prodaných poukazů a době platnosti do konce března. Budeme doufat, že se k nám nevydáte všichni o víkendech. Děkuji.

Kristian

Dobry den,
kedy opravite tie vyklzane zakruty? Viacerych nas odradilo k vam viac chodit.

CMKarting

Dobrý den, pokud budete mít zájem, zavolejte mi na můj telefon 602313432, rád vám situaci objasním. Není to úplně o naklouzaných zatáčkách, ale problém je malinko širší.
Jinak můj mladej zajel ve středu čas 55sa před 14ti dny čas 53s.
Jinak pracujeme na tom a zkoušíme… .
Děkuji za zpětnou vazbu, s pozdravem J. Nikodém

Rena

Dobrý den,
mám zájem koupit 3 jízdy + 1 kukla. Je v této nabídce a ceně motokára pro dva? (dospělí a 5 leté dítě nebo dospělí a 8 leté dítě). ? S tím, že chápu li to správně na dvě jízdy je potřeba si dokoupit helmu tzn. 200,– Kč?
JInak takový postřeh, většina rodin má 2 děti, tudíž by nebylo špatné dát 4 jízdy a dvě jízdy :-) .
Děkuji RK

Petr

Dobrý den, chtěl bych navázat na předchozí dotaz, totiž když tedy nemůžu jet se svým 11 letým synem v jedné jízdě (každý ve své káře), tak syn tedy bude čekat, až se nahromadí větší množství dětí a pak teprve pojede, nebo pojede hned další jízdu sám na trati, pokud nebudou připravené i další děti? Jak to je? Přišli bychom asi nějaký víkend, ve všední den se tam bohužel nedostanu. A ještě dotaz, motokára pro dva, za ten příplatek, může jet normálně s ostatními jednosedadlovými v jedné jízdě? Děkuji

Nikol

Dobrý den, je možné aby v jednom závodě spolu na trati jel syn 10let a otec, popř. i známý? Každý ve své motokáře? Děkuji

CMKarting

To jde skutečně vyjímečně, děláme to převážně ve všední den odpoledne, samozřejmě když není nějaká soukromá akce. Ale opravdu chodí rodiče s dětmi třeba ve tři hodiny, kdy není dráha úplně vytížená a dokážeme pustit spolu dětskou a dospělou káru dohromady, pokud se jedná o lidi, kteří se znají a dají pozor aby dospělí nebourali do dítka, které jede s ním v jedné rozjížďce.

Ivana

Dobrý den, když budu mít vlastní kuklu je půjčení helmy v ceně základní jizdy tedy za 199? Děkuji I.

CMKarting

Ano samozřejmě. Máme zapůjčení helmy od malé po xxxl zdarma.

Zuzana Rákosníková

Dobrý den, jak dlouho vouchry, které bych teď zakoupila jako vánoční dárek budou platit.

CMKarting

Poukazy jsou platné do konce března.

Pavlína Mosiurczáková

Dobrý den,
jelikož je balíček 3 jízd + kukla za 599,– vyprodán, je možné si koupit 2× poukaz za 199,– (jízda) a 1× poukaz za 249,– (jízda a kukla) a využít je najednou při návštěvě? Aby z toho tedy byla 30 minutová jízda + kukla?
Děkuji :)

CMKarting

Poprosím vyčkat, uvolnili jsme dalších 200 ks 3 jízdových poukazů.

Radka Kubásková

Dobrý den, budete nabízet i voucher bez kukly? mám svou helmu, tudíž kuklu nepotřebuji. bude od vás ještě nějaká nabídka? byli jsme u vás nedávno a za jednu jízdu jsme platili 200Kč, tak pokud by byla cena na voucher ještě lepší, tak bychom rádi zašli znovu.
Moc díky za odpoveď.

CMKarting

Dobrý den,
ceníková cena je u nás 250,– Kč. V danou chvíli stále běží akce jízda za 200,– Kč, tato cena určitě nebude pro nás udržitelná i po novém roce, proto v danou chvíli je výhodná koupě poukazu s platností po novém roce do konce března 2017.

Pavel

Dobrý den,pokud koupím tři jízdy a kuklu a budu chtít dvojkáru doplatím 3×50kc a kuklu pro syna navic?Takže cena bude 750kc+250kc?Diky

CMKarting

Dobrý den,
jestli dobře počítám, tak když si koupíte poukaz na tři jízdy za 599,– tak tam je již jedna kukla, doplatek na dvojkáru bude skutečně 50,– Kč, normální cena za hygienickou kuklu je 100,–Kč, pak by byla cena 599,– + 200,–Kč doplatek za kukly + 50,– doplatek za dvojkáru, tedy 849,– Kč. Nebo pokud se jedná o dítko, tak vám zapůjčíme naší vypranou půjčovací kuklu samozřejmě bez doplatku. Ještě možnost zakoupit tři samostatné jízdy s kuklou za 3 × 249,– + dopl. dojkára 50,– kč, pak tedy celkem 797,–.

Jiri

Dobrý den, může 12letá dcera jezdit s dospělými? Jezdit umí, na jiných dráhách s dospělými jezdila. Děkuji

CMKarting

Jestli nám dosáhne v dospělé motokáře na pedály tak může. Jinak pro srovnání, dětská kára v rychlém módu jede úplně stejně rychle jako dospělácká.

Michal

Dobrý den,
je možné mít pod helmu místo vlastní kukly i vlastní čepici (čepice tenká pod helmu)?

CMKarting

To může být u malého dítka. Když tak vám raději půjčíme z našich vypraných půjčovacích, pokud si samozřejmě nebudete chtít koupit naší pěknou CMK kuklu.

Lukáš

Dobrý den, pan s 140kg a 180cm se vešel v pohode? Limit na váhu tedy není? Diky za odpověď.
 Lukáš

CMKarting

Otázka co je to v pohodě… . Vešel se, i když z mého pohledu to úplně komfortní nebylo. Jinak limit je 150 kg, ale spíš je to vyzkoušení.

Radim

Co znamená ‚svižná jízda‘? Videj akčně sestříhané, ale krátké střihy, zrychleně či zpomaleně, neudělám si představu…

CMKarting

Když tak koukněte na youtube.com, je tam docela dost videí i od lidí, ať si uděláte představu nebo se přijďte nezávazně podívat a třeba si dát jen něco dobrého… .

Michal

Lze použít vlastní přilbu a nemuset tak řešit kuklu pod ní?

CMKARTING.CZ

Samozřejmě helmu i kuklu je nejlepší mít vlastní.

Tom Sikora

Dobrý den
Od kolika let, popř. od jaké výšky mohou jezdit děti? Anebo máte nějaké menší, dětské motokáry?
Díky Tom

CMKARTING.CZ

Dobrý den,
máme u nás i dětské motokáry, pokud dítko není moc malé vzrůstem, tak u nás jezdí děti od 5-ti let. Pokud to bude jeho první zkušenost, tak ho pustíme na pomalejší rychlost. Máme i dětské helmy a obsluha dráhy mu zapůjčí krční límec pro větší bezpečnost. Káry jsou vybavené bezp. pasy jako v autě a mají ochranný oblouk za sedačkou.

Eva Růžičková

Dobrý den, při zakoupení jednoho voucheru na jednu jízdu 10ti minut je možné využít motokáru pro dva? nebo je to voucher pouze pro jednoho jezdce. Děkuji Vám.

CMKARTING.CZ

Dobrý den,
při doplacení 50,– Kč na recepci je možné použít poukaz na dvojmotokáru.

Libor Tošovský

Dobrý den, lze voucher využít i na jízdy před 2.1.2017? díky za odpověď

CMKARTING.CZ

Dobrý den, generelně ne, skutečně i vzhledem k množství firemních akcí je období před koncem roku hodně vytížené. Ale můžete zavolat na telefon 602 501111 a domluvit se jedině na některý všední den jestli tam není akce, ale poprosím radši na odpoledne.

Barbora

Dobrý den. Vejde to do motokáry i nadměrný člověk? A kolik je max hmotnost řidiče? Měli jsme s tím jinde problémy. Děkuji předem za odpověď.

CMKARTING.CZ

Dobrý den,
zatím máme zkušenost s pánem cca 140 kg a cca 180 cm. Jen jediný člověk se nám do káry nevešel, ale pán byl skutečně hodně rozložitý a odhadem měl navíc asi 2 metry.

Roman

Dobry den, mam zrejme podobny dotaz, tedy co znamena: Díky voucheru si vychutnáte jednu nebo hned tři 10minutové jízdy?
Za 199 Kc mam tedy 1 jizdu 10 minut nebo 3 jizdy á 10 minut?
Prosim o upresneni.
 Dekuji

CMKARTING.CZ

Poukaz na jednu jízdu stojí 199,– Kč nebo tři jízdy + kukla je za 599,– Kč.

Petr

Dobrý den,
lze při zakoupení voucheru 3 jízdy přijít a jezdit ve třech (tedy každý 10 minut)?
Děkuji za odpověď

CMKARTING.CZ

Ano, můžete ve třech použít jeden poukaz na tři jednotlivé jízdy po deseti minutách, akorát další dva si budou muset přikoupit hygienickou kuklu pod helmu nebo si přinést svou.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru