Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Voskování karosérie automobilu různými typy vosků

4,3 / 5 Voskování karoserie Praha  (mapa) 3 prodeje

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Voskování karoserie

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

4,0

Cena, rychlost, provozní doba o víkendu, poukázka na daksi služby

Petr
Varianty (4)

Vosk v jakékoli formě působí jako ochrana laku před povětrnostními vlivy, teplotními rozdíly, ale i před solí. Karoserie vozidla se po jeho aplikaci nejen více leskne, ale hlavně se o poznání méně špiní a při dalším mytí se vám daleko lépe čistí.

Podstatou každého vosku je zacelit mikropóry (nedostatky) v laku a na karoserii vytvořit ochrannou vrstvu. Z ošetřené karoserie se voda rychle roztrhá a mění se velké kapky vody, které rychleji stékají z karoserie.

Karnaubský vosk

Získává se z listů palmy Copernicia Prunifera nebo Copernicia Cerifera, domácím druhem severovýchodní Brazílie. Vzhledem k tomu, že karnaubský vosk má nejvyšší bod tání z přírodních vosků, je vhodný pro zlepšení teplotní stability. Poskytuje dobrou formu uvolňování, tvrdost, povrchový lesk, vodoodpudivé vlastnosti, vytváří na karoserii jemný ochranný film, je nejtvrdším rostlinným voskem.

Tuhý vosk s teflonem

Vosk z tradicí už několik let pocházející z USA. Dává vozu vysoký lesk a zvýšenou ochranu laku. Na autě se po aplikaci vytvoří hladký povrch, který je hned znatelně poznat. Poskytuje dobrou tvrdost, povrchový lesk, vodoodpudivé vlastnosti.

Rozdíl ve funkci tekutých a tuhých vosků

Nahoru