Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Voskování karosérie automobilu různými typy vosků

Voskování karoserie Praha  (mapa) 3 prodeje

Přehled nabídky

4,0

Cena, rychlost, provozní doba o víkendu, poukázka na daksi služby

Petr
Varianty (4)

Vosk v jakékoli formě působí jako ochrana laku před povětrnostními vlivy, teplotními rozdíly, ale i před solí. Karoserie vozidla se po jeho aplikaci nejen více leskne, ale hlavně se o poznání méně špiní a při dalším mytí se vám daleko lépe čistí.

Podstatou každého vosku je zacelit mikropóry (nedostatky) v laku a na karoserii vytvořit ochrannou vrstvu. Z ošetřené karoserie se voda rychle roztrhá a mění se velké kapky vody, které rychleji stékají z karoserie.

Karnaubský vosk

Získává se z listů palmy Copernicia Prunifera nebo Copernicia Cerifera, domácím druhem severovýchodní Brazílie. Vzhledem k tomu, že karnaubský vosk má nejvyšší bod tání z přírodních vosků, je vhodný pro zlepšení teplotní stability. Poskytuje dobrou formu uvolňování, tvrdost, povrchový lesk, vodoodpudivé vlastnosti, vytváří na karoserii jemný ochranný film, je nejtvrdším rostlinným voskem.

Tuhý vosk s teflonem

Vosk z tradicí už několik let pocházející z USA. Dává vozu vysoký lesk a zvýšenou ochranu laku. Na autě se po aplikaci vytvoří hladký povrch, který je hned znatelně poznat. Poskytuje dobrou tvrdost, povrchový lesk, vodoodpudivé vlastnosti.

Rozdíl ve funkci tekutých a tuhých vosků

Nahoru