Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

4hodinový workshop Dokonalý steak nebo Saláty včetně degustace

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kuchařské Studio

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (6)

S rukolou, to není jako práce s buzolou… Naučte se vynikající zálivky, nápadité saláty nebo jak pracovat s masem a zvládnout vepřové, hovězí i kuřecí supreme a domácí limonády.

Když se řekne salát, napadne vás rukola, pak dlouho nic a pak možná Caesar s krutony? Naučte se vést delikatesní život a vneste do něj krapet originálních kuchařských kousků od šéfkuchaře restaurace Bastila na 4hodinovém workshopu o salátech nebo steacích.

Restaurace je oblíbenou zástávkou při výletu na zříceninu Žebrák a zámek Zbiroh. Nechte se zlákat voňavými symfoniemi ze zdejší kuchyně i vy.

Na výběr máte dva kurzy v několika termínech:

Kurz Saláty a saláty jako hlavní pokrm

Naučíte se pracovat se saláty a kombinovat je s jednotlivými pokrmy, aby nejlépe vynikla jejich výjimečnost.

Dozvíte se něco  o stavbě salátů teplých a studených, čekají vás okénka na témata: Jak správně uvařit vejce, Co je pečení, grilování, blanžírování, Co je dresing, vinaigret, emulze. Umění jak dochucovat studené a teplé saláty z vás udělá hvězdu letních grilovaček a párty.

Připravovat budete:

  1. Caesar salát
  2. Salát z řepných lístků
  3. Středomořský salát
  4. Ledový salát s dresingem z modrého sýra
  5. Fitness salát s kozím sýrem, červenou řepou, melounem cantaloupe a chia semínky
  6. Detox salát s rukolou, ananasem, malinami, fenyklem, ořechy a kustovnicí
  7. fitness dezert

 Kurz Dokonalý steak 

ŠTavnatý a chuťově dokonalý steak je to, po čem vaše žaludky touží? Objevte na kurzu tajemství přípravy jednotlivých druhů masa a hravě zvládněte i přílohy předních světových steakových restaurací.

Díky kurzu zvládnete:

  • jak vykostit kuřecí prsa pro přípravu steaků
  • jak správně nakrájet dokonalý hovězí steak a jak ho připravit
  • jak správně nakrájet a upravit vepřové maso pro přípravu steaků
  • glazírovaná mrkev
  • blanšírovaný cukrový hrášek
  • přípravu nápaditých a osvěžujících domácích limonád

Naučíte se tyto pokrmy:

  • hříbkové ragú
  • nízký hovězí roštěnec a hříbkové ragú
  • vepřové karé z přeštického prasete s cukrovým hráškem
  • kuřecí supreme, silná kuřecí šťáva (šťavnaté kuřecí prso s křupavou kůží) s glazírovanou mrkví
Nahoru