Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

4hodinový workshop Dokonalý steak nebo Saláty včetně degustace

Přehled nabídky

Varianty (6)

S rukolou, to není jako práce s buzolou… Naučte se vynikající zálivky, nápadité saláty nebo jak pracovat s masem a zvládnout vepřové, hovězí i kuřecí supreme a domácí limonády.

Když se řekne salát, napadne vás rukola, pak dlouho nic a pak možná Caesar s krutony? Naučte se vést delikatesní život a vneste do něj krapet originálních kuchařských kousků od šéfkuchaře restaurace Bastila na 4hodinovém workshopu o salátech nebo steacích.

Restaurace je oblíbenou zástávkou při výletu na zříceninu Žebrák a zámek Zbiroh. Nechte se zlákat voňavými symfoniemi ze zdejší kuchyně i vy.

Na výběr máte dva kurzy v několika termínech:

Kurz Saláty a saláty jako hlavní pokrm

Naučíte se pracovat se saláty a kombinovat je s jednotlivými pokrmy, aby nejlépe vynikla jejich výjimečnost.

Dozvíte se něco  o stavbě salátů teplých a studených, čekají vás okénka na témata: Jak správně uvařit vejce, Co je pečení, grilování, blanžírování, Co je dresing, vinaigret, emulze. Umění jak dochucovat studené a teplé saláty z vás udělá hvězdu letních grilovaček a párty.

Připravovat budete:

  1. Caesar salát
  2. Salát z řepných lístků
  3. Středomořský salát
  4. Ledový salát s dresingem z modrého sýra
  5. Fitness salát s kozím sýrem, červenou řepou, melounem cantaloupe a chia semínky
  6. Detox salát s rukolou, ananasem, malinami, fenyklem, ořechy a kustovnicí
  7. fitness dezert

 Kurz Dokonalý steak 

ŠTavnatý a chuťově dokonalý steak je to, po čem vaše žaludky touží? Objevte na kurzu tajemství přípravy jednotlivých druhů masa a hravě zvládněte i přílohy předních světových steakových restaurací.

Díky kurzu zvládnete:

  • jak vykostit kuřecí prsa pro přípravu steaků
  • jak správně nakrájet dokonalý hovězí steak a jak ho připravit
  • jak správně nakrájet a upravit vepřové maso pro přípravu steaků
  • glazírovaná mrkev
  • blanšírovaný cukrový hrášek
  • přípravu nápaditých a osvěžujících domácích limonád

Naučíte se tyto pokrmy:

  • hříbkové ragú
  • nízký hovězí roštěnec a hříbkové ragú
  • vepřové karé z přeštického prasete s cukrovým hráškem
  • kuřecí supreme, silná kuřecí šťáva (šťavnaté kuřecí prso s křupavou kůží) s glazírovanou mrkví
Nahoru