Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kurz výroby sýrů Tempeh

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Reiss

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Tempeh sýr je pro nás doslova dar tisíciletí!

Proto jsme se rozhodli pro výuku tradiční výroby i u nás. Jsme zatím jediní v Evropě, kde najdete ucelenou výuku minimálně 20 druhů sýrů tempeh přesto, že v obchodě najdete pouze méně vhodný sojový! Málokdo u nás slyšel o cizrnových, fazolových či rýžových sýrech. Součástí kurzu je i nabídka starterů a pomůcek pro jeho rychlou přípravu. Zvažte proto, zda je Plzeň oproti Japonsku nebo Indonésii „daleko“, jak se mnozí vzdáleností nechávají odradit.

Tempeh pochází z Indonésie, kde patří ke každodenní potravě. Je vysoce ceněn zejména pro svoji dobrou chuť, všestranné použití a vysoký obsah bílkovin.

Tempeh je známe čerstvý, chlazený i sterilovaný. Hodí se do guláše nebo jej lze nakrájet na plátky a osmahnout do zlatohněda. Svojí chutí a konzistencí připomíná kuře, chutný telecí plátek nebo rybí filet. Jeho příjemně čerstvé, lehce nasládlé aroma je podobné ořechům, sýru nebo houbám.

Jde o znovuzavedení další tradiční výroby potravin do denního života, aniž bychom  museli cokoliv shánět nebo přeplácet ve speciálních obchodech.

Nahoru