Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Lekce smyslného Flirt dance ve studiu Happy Time

4,0 / 5 Studio Happy Time Praha - Vinohrady  (mapa) 26 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Studio Happy Time

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (4)

Hubnutí, získání sebedůvěry a další významné změny v životě vždy začínají v hlavě. Jde to ale rychleji, když jí s tím tělo pomůže.

Seznamte se se vzrušujícím Flirt dance, který zlepší vaše taneční dovednosti, kondici, pružnost a hlavně váš pohled na sebe samu. 

Pořiďte si permanentku na 1 vstup, pokud si Flirt dance teprve chcete osahat, nebo na 5, 10 či 15 lekcí, pokud v sobě chcete objevit smyslnou bohyni.

Každá lekce trvá 60 minut.

Lektorka vás postupně naučí jednoduché i náročnější choreografie a ukáže triky, s kterými i prostý kočičí hřbet bude najednou vypadat sexy. Nakonec je to ale vaše vlastní sebevědomí, co tanci dodá tu správnou dávku flirtovnosti.

Nejde totiž ani tak o to, abyste byla pružná jako hadí žena, jako spíš o to, abyste se cítila příjemně právě proto, že jste žena.

Na lekce se proto nemusíte bát přihlásit, ať už jste nesmělá středoškolská cácorka, maminka dvou dětí, nebo dokonce jejich babička. Věk ani nějakých těch pár kil navíc nejsou překážkou a nikdy není pozdě objevit v sobě femme fatale.

Že nejste tak pružná a nemáte žádnou taneční průpravu? V pořádku, zkušená lektorka se to pokusí zlepšit. Flirt dance v sobě spojuje zábavný tanec, efektivní tvarování postavy a budování pozitivního pohledu na sebe sama.

Nemusíte se bát vulgárnosti nebo nahoty. Při Flirt dance nejde o shazování vršků, ale naopak o to, obléci se do sebevědomé ženské aury. Když se při tom naučíte udělat i svůdnou roznožku, dobře pro vás.   

Nahoru