Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kurzy vaření s konzumací připravených lahůdek

4,5 / 5 Bodinger Ostrava  (mapa) 5 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Bodinger

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Splnilo očekávání, doporučují

Rostislav
Varianty (4)

Řiďte se gurmánským heslem „co na talíři, to na jazyku“ a užijte si báječné Ukázkové kurzy vaření, při kterých všechny lahůdky také sami sníte.

Přijďte na vybranou lekci do studia Bodinger, kterou vás provede známý šéfkuchař Honza ŘepaV ceně máte vstup na kurz, konzumaci tříchodového menu, kávu, čaj a vodu.

Učit se budete u zkušeného mistra. Šéfkuchař Honza Řepa sbíral praxi v předních podnicích, jako je francouzská restaurace v Obecním domě v Praze nebo podnik v hotelu Andel's. Honzu můžete pravidelně vidět na ČT 1 v rámci pořadu Vše o vaření s Bárou Vyskočilovou.

Italské menu I. – 5. 2. 2015 v 10.30 h

Co ochutnáte?

  • Rendlík plný italských fazolí s opraženou pancettou  s pikantní rajčatovou omáčkou s koriandrovými lístky
  • Steak z telecího karé připraveného ve vakuu nízkoteplotní metodou s polentovo parmazánovou kaší s lanýžovým máslem a hříbkovým ragú
  • Panna cotta s ostružinovým couly

Co uvidíte?

Itálie I. – 5. 2. 2015 ve 14.30 h

Co ochutnáte? 

  • Čočkový krém ze světoznámé italské čočky z Norcie podávaný s cizrnou a kapičkami domácího chilli oleje
  • Ručně dělané lasagne s masovým ragú bolognese s bazalkovým sugem
  • Semolínová palačinka s čokoládovým mousse s praženými mandlemi a jahodovou omáčkou

Co uvidíte?

Steaková masa – 5. 2. 2015 v 18.30 h

Co ochutnáte?

  • Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem s kapičkou panenského olivového oleje
  • Pomalu pečený anglický roastbeef z uruguayské zrající roštěné s domácí tatarskou omáčkou a domácími hranolky
  • Čokoládovo – madlový páj (pie)

Co uvidíte?

Steaková masa II. – 6. 2. 2015 v 10:30 h

Co ochutnáte?

  • Pečená cibule plněná marinovanou fetou, křupavými nudličkami tyrolské šunky a podávaná s fazolovou omáčkou
  • Hovězí svíčková Wellington podávaná s bernskou máčkou a domácími pomes duches
  • Božské čokoládové kostky z belgické čokolády s višňovou omáčkou

Co uvidíte?

Itálie II. – 6. 2. 2015 v 14.30 h

Co ochutnáte?

  • Čočkový salát ze světoznámé čočky z oblasti Castelluccio podávaný se cherry rajčátky, chipsem ze zrající šunky a domácím ovocným balsamicem
  • S pomocí strojku dělané pappardelle  s hříbky, šalotkou a rozmarýnem podávané s dorůžova upečenou vepřovou panenkou
  • Tiramisu vyrobené pomocí palmového cukru a nejjemnějšího mascarpone

Co uvidíte?

Steaky – 6. 2. 2015 v 18.30 h

Co ochutnáte?

  • Kachní paštika s portským vínem
  • Hovězí steak z květové špičky s cibulovou marmeládou a gratinovanými brambory s kokosovým mlékem
  • Nepečený chessecake s mátovo-malinovou omáčkou

Co uvidíte?

Nahoru