Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.
Kurzy vaření s konzumací připravených lahůdek
Nenechte si ujít nové nabídky podniku Bodinger
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyNenechte si ujít nové nabídky podniku Bodinger
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyPřihlášením k odběru vyjadřujete souhlas s podmínkami užití Slevomat.cz. Přečtěte si také informace o tom, jak zpracováváme osobní údaje.
Upozornění nastaveno
Přehled nabídky
Řiďte se gurmánským heslem „co na talíři, to na jazyku“ a užijte si báječné Ukázkové kurzy vaření, při kterých všechny lahůdky také sami sníte.
Přijďte na vybranou lekci do studia Bodinger, kterou vás provede známý šéfkuchař Honza Řepa. V ceně máte vstup na kurz, konzumaci tříchodového menu, kávu, čaj a vodu.
Učit se budete u zkušeného mistra. Šéfkuchař Honza Řepa sbíral praxi v předních podnicích, jako je francouzská restaurace v Obecním domě v Praze nebo podnik v hotelu Andel's. Honzu můžete pravidelně vidět na ČT 1 v rámci pořadu Vše o vaření s Bárou Vyskočilovou.
Italské menu I. – 5. 2. 2015 v 10.30 h
Co ochutnáte?
- Rendlík plný italských fazolí s opraženou pancettou s pikantní rajčatovou omáčkou s koriandrovými lístky
- Steak z telecího karé připraveného ve vakuu nízkoteplotní metodou s polentovo parmazánovou kaší s lanýžovým máslem a hříbkovým ragú
- Panna cotta s ostružinovým couly
|
Itálie I. – 5. 2. 2015 ve 14.30 h
Co ochutnáte?
- Čočkový krém ze světoznámé italské čočky z Norcie podávaný s cizrnou a kapičkami domácího chilli oleje
- Ručně dělané lasagne s masovým ragú bolognese s bazalkovým sugem
- Semolínová palačinka s čokoládovým mousse s praženými mandlemi a jahodovou omáčkou
|
Steaková masa – 5. 2. 2015 v 18.30 h
Co ochutnáte?
- Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem s kapičkou panenského olivového oleje
- Pomalu pečený anglický roastbeef z uruguayské zrající roštěné s domácí tatarskou omáčkou a domácími hranolky
- Čokoládovo – madlový páj (pie)
|
Steaková masa II. – 6. 2. 2015 v 10:30 h
Co ochutnáte?
- Pečená cibule plněná marinovanou fetou, křupavými nudličkami tyrolské šunky a podávaná s fazolovou omáčkou
- Hovězí svíčková Wellington podávaná s bernskou máčkou a domácími pomes duches
- Božské čokoládové kostky z belgické čokolády s višňovou omáčkou
|
Itálie II. – 6. 2. 2015 v 14.30 h
Co ochutnáte?
- Čočkový salát ze světoznámé čočky z oblasti Castelluccio podávaný se cherry rajčátky, chipsem ze zrající šunky a domácím ovocným balsamicem
- S pomocí strojku dělané pappardelle s hříbky, šalotkou a rozmarýnem podávané s dorůžova upečenou vepřovou panenkou
- Tiramisu vyrobené pomocí palmového cukru a nejjemnějšího mascarpone
|
Steaky – 6. 2. 2015 v 18.30 h
Co ochutnáte?
- Kachní paštika s portským vínem
- Hovězí steak z květové špičky s cibulovou marmeládou a gratinovanými brambory s kokosovým mlékem
- Nepečený chessecake s mátovo-malinovou omáčkou
|