Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kurz s degustací pro sommeliéry nebo baristy

4,6 / 5 Mlsoun Hradec Králové  (mapa) 60 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Mlsoun

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

3,0
Monika
Varianty (2)

Hrozny, podobně jako lidé, musejí také dosáhnout určitého věku, než smějí vstoupit do vinárny. Vychutnejte si ovoce, které přináší dospělost!

Pokud se o tom chcete přesvědčit, navštivte jeden ze dvou seminářů věnovaných právě kávě nebo vínu v MLSOUNově kavárně a vinárně BOROMEUM.

S dnešní nabídkou vás čeká 5hodinový kurz, který se vedle nezbytné teorie věnuje i praktické degustaci zvoleného nápoje. Každý účastník obdrží na závěr certifikát o absolvování kurzu.

Vinařský kurz pro domácí sommeliéry

Praktický odpolední seminář se pro zájemce koná v neděli 25. ledna nebo v sobotu 21. února 2015 vždy od 13 do 18 hod. 

Kurz zahrnuje témata:

  • jak rozeznávat vína z jižní Moravy a ze světa
  • jak je hodnotit
  • jak je správně vybírat a nakupovat
  • vinařské rozdíly a zvyklosti v jednotlivých zemích
  • základy technologie vína
  • základní sommeliérské znalosti a další

Součástí kurzu je degustace špičkových vín, též výuka snoubení vína s jídlem – v ceně semináře jsou zahrnuty sýrové mísy, pečivo a karafa vody.

Kávový kurz Domácí barista a degustátor kávy

Praktický odpolední seminář s podtitulem Vše co vím o kávě lze navštívit buď v sobotu 24. ledna nebo v neděli 22. února 2015, a to vždy od 13 do 18 hod.

Kurz se věnuje tématům:

  • Původ a historie kávy
  • Proces pěstování, sklizně a pražení
  • Druhy a odrůdy kávy
  • Kávové názvosloví, zásady a časté omyly, fakta a mýty
  • Teorie a praktický nácvik přípravy kávy (espresso, french press, moka, vakuum pot, aero press, džezva)
  • Teorie a praxe našlehání mléka
  • Barista doma i v kavárně

Součástí kurzu je degustace odrůdových káv. 

Nahoru