Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Znamenitá červená vína z Argentiny

4,5 / 5 Vinotéka CELLARIUS (2 pobočky) Praha  (mapa) 102 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Vinotéka CELLARIUS

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

4,0

Otevírací doba vinotéky, stačilo přinést voucher, rachlá a příjemná obsluha.

Jaroslav
Varianty (2)

Argentinské víno má mnoho společného s argentinským tangem. Obě jsou plná melancholie, nostalgie a zároveň nehynoucí vášně.

Objevte kouzlo Argentiny v jedné ze dvou lahví vynikajícího vína z oblasti San Juan! Vyzvednete si ji v síti vinoték Cellarius, která v Praze funguje již od roku 1996.

Jílovitá a kamenitá půda údolí Tulum s oblázkovým podložím, za které vděčí řece San Juan, a velmi malým podílem organické hmoty dala vzniknout unikátním vínům. Které si vyberete?

Reserve Cabernet Sauvignon – Shiraz, 2011

Víno naplní vaši sklenku tmavě burgundskou červení, získá si vás svou vyváženou chutí ovoce a tříslovin, ve které ucítíte i tóny dubového dřeva ze sudu. Víno je velmi bohaté, lehce kulaté a perfektně se hodí ke kořeněným červeným masům a zralým sýrům.

  • Vyrobeno z ručně sbíraných hroznů odrůd Cabernet Sauvignon (50 %) a Shiraz (50 %)
  • Zrání 12 měsíců v nových amerických a francouzských dubových sudech
  • Obsah alkoholu 14 % obj.
  • Kyselost 6 g/l,  pH 3.4, zbytkový cukr 3.2 g/l

Reserve Malbec, 2011

Krásně měkké víno má díky s pouštnímu klimatu plné tělo. Ucítíte v něm tóny červeného ovoce a švestek s elegantním dotekem kouře a vanilky, jež víno získalo zráním v dřevěném sudu. Výborně doplní pečené červené maso a těstoviny s rajčatovou omáčkou.

  • Vyrobeno z ručně sbíraných hroznů odrůdy Malbec
  • Zrání 12 měsíců v amerických a francouzských dubových sudech
  • Obsah alkoholu 14 % obj.
  • Kyselost 5.95 g/l,  pH 3.5, zbytkový cukr 3.2 g/l

Vína podávejte při teplotě 16 až 18 °C, otevřete hodinu před konzumací, aby se dokonale rozvinulo jejich aroma a chuťové vlastnosti.

Nahoru