Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Gastrokurzy italské kuchyně s ochutnávkou a nápoji

Bodinger II. Ostrava  (mapa)

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Bodinger II.

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (3)

Zázrak podobný objevení Turínského plátna zažívají mnozí milovníci jídla po ochutnání pravé italské kuchyni. Ohromeně zjistí, že čerstvá rajčata chutnají lépe než kečup, že pasta nejsou nudle a že v tiramisu není ani kapka tuzemáku.

Přijměte pozvání na ukázkové kurzy italské kuchyně s ochutnávkou , které vede renomovaný gastroodborník Honza Řepa, jenž měl tu čest vařit i pro norského krále. Kurzy se konají ve čtvrtek 27. září ve studiu Bodinger.

Vyberte si svůj kurz:

  • Boloňské menu (od 11 hod.)
  • Toskánské menu (od 14:30 hod.)
  • Sicilské menu (od 18 hod.)

Kuchař vám předvede a vysvětlí postup a vy pak ochutnáte jeho výsledné dílo. Jídla si pak můžete uvařit doma. V ceně voucheru je zahrnuta kompletní konzumace pokrmů a také občerstvení v podobě kávy, čaje, vody nebo džusu. 

Součástí každého kurzu je také ochutnávka vín je bonus v podobě ochutnávky vín.

Ukázkový kurz Boloňské menu

Na kurzu ochutnáte:

  • Caprese bruschettu s buffalo mozzarellou a bazalkovým pestem
  • Tagliatelle Bolognese s hoblinkami parmazánu
  • Jahody s balsamico crema a nočkem mascarpone

Na kurzu vás lektor dále seznámí:

  • s bruschettou
  • jak pracovat s rajčaty
  • jak poznat kvalitní mozzarellu
  • jak snadno vyrobit bazalkové pesto
  • jak správně připravit semolinové těsto na pravé italské těstoviny
  • jak vyrobit domácí tagliatelle
  • jak připravit omáčku bolognese
  • jak rychle a snadno vykouzlit hoblinky z parmazánu
  • jak připravit slavný michelinský dezert

Ukázkový kurz Toskánské menu

Lektor bude připravovat:

  • Polévku minestrone
  • Domácí raviolli plněné rukolou, piniovými oříšky a sýrem ricotta
  • Panna cottu s lesní omáčkou s vinnou redukcí z červeného vína

Na kurzu se seznámíte:

  • s přípravou velmi oblíbené zeleninové polévky minestrone
  • s přípravou semolinového těsta na pravé italské těstoviny
  • jak pracovat s rukolou
  • jak připravit náplně do raviolli
  • jak pracovat se strojkem na výrobu těstovin
  • jak vyrobit domácí raviolli
  • jak připravit panna cottu
  • jak uvařit rychlou lesní omáčku
  • jak si připravit vinnou redukci

Ukázkový kurz Sicilské menu

Na kurzu si dopřejete:

  • Parmskou šunku s ručně pečenými Grissini a panenským olivovým olejem
  • Gnocchi all´amatriciana
  • Malinový šerbet se zakysanou smetanou

Na tomto kurzu získáte tipy:

  • jak vybrat kvalitní šunku
  • jak připravit těsto na domácí grissini
  • jak vyrobit grissini
  • jak připravit těsto na domácí gnocchi
  • jak vyrobit gnocchi
  • jak správně krájet
  • jak zpracovávat rajčata, čerstvá, loupaná i sterilovaná
  • jak přichystat slavnou omáčku all´amatriciana
  • jak velmi rychle ukuchtit malinový šerbet

Nahoru