Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

4hodinový kurz vaření indické kuchyně s večeří

4,5 / 5 Ájurvéda centrum Praha Praha - Malá Strana  (mapa) 231 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Ájurvéda centrum Praha

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Kurz se vyplatil:)

Simona
Varianty (1)

Indickou kuchyni lze vařit dvěma způsoby. Smíchat všechny barvy, chutě a vůně dohromady a čekat, která ingredience svou podstatou v ústech zvítězí, anebo se oddat poctivému tancování nad sadou hrnců, misek a nádob, které se však na závěr zlomí do pomalého smyslného rejdění lžící po talíři, které vede doslova k explozi všech lidských smyslů při každém soustu.

Přijměte pozvání na kurz vaření klasické indické gastronomie pro začátečníky do prostor kuchyně Ájurvéda centrum Praha. Školení lektoruje zkušený gastroodborník s dvacetiletou praxí.

Na kurzu se naučíte připravovat 6chodé indické menu thálí, které zahrnuje:

  • polévku dál
  • hlavní jídlo sabdží
  • čatný
  • rajtu
  • pickles
  • indickou placku čapátí

Úvod kurzu je věnován teoretické části a styčným bodům indické kuchyně. Poté následuje teoretická průprava, která si klade za cíl naučit i začínajícího kuchaře, jak připravit kompletní indické menu.

Během kurzu studenti konzumují chody, které si sami připravili a mohou také ochutnat léčivé víno s himalájskými bylinami.

Na závěr kurzu obdrží absolventi upomínkový certifikát o absolvování. Lekce trvají tři a půl až čtyři hodiny. Odehrávají se během týdne ve večerních hodinách, případně o víkendu dopoledne nebo odpoledne.

Lekce jsou limitovány vždy 5 zájemci, termíny kurzů jsou průběžně doplňovány. Na kurz není třeba brát si žádné pomůcky.

Kurzy slibují mimořádné – nejenom gastronomické – zážitky. Naučíte se mimo jiné nafukovat placky čapátí nebo připravovat opravdovou rajtu.

Nahoru