Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kurzy Wine Specialist Basic až Expert

4,6 / 5 Wine Master Praha - Braník  (mapa) 94 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Wine Master

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

výborná kvalita jak produktů tak i služby – doporučuji

David
Varianty (4)

„Tohle víno zrálo na vápencové půdě jižního svahu, sklízelo se však při –6 °C, proto má tak plné aroma a sladkou chuť.“

Ponořte se do světa vína a získejte znalosti, kterými překvapíte nejen své přátele. Zúčastněte se kurzů Wine Specialist.

Na výběr jsou 4 navazující kurzy:

  • Wine Specialist Basic
  • Wine Specialist I. (s diplomem)
  • Wine Specialist II. (s diplomem)
  • Wine Specialist Expert (s diplomem)

Termíny kurzů budou vypisovány od ledna do června a najdete je na stránkách. V případě většího zájmu na jakýkoliv termín či zaplnění kurzů, budou flexibilně vypisovány další.

Wine Specialist Basic

Kurz vás uvede do světa vína a je určen všem, kteří chtějí pochopit základní rozdíly mezi víny i jejich rozdělení podle mnoha faktorů (způsob zpracování, cukernatost, apelace). Dozvíte se, jak se víno zpracovává, součástí je i praktická část s degustací a návodem, jak ji provádět a spoustou dalších potřebných informací.

Rozklikněte si osnovu kurzu:

Kurz trvá 4,5 hodiny, v ceně je zahrnuta ochutnávka vín z různých koutů světa (min. 8 vzorků), malé občerstvení a studijní materiály.

Wine Specialist I.

Kurz s certifikátem pro všechny, kteří chtějí vínu porozumět, poznat základní způsoby jeho zrání i výroby (včetně sektů). V praktické části s degustací se například dozvíte, jaká jsou nejvhodnější gastronomická spojení či teplota servírování podle druhu vína.

Osnova kurzu:

Kurz je rozdělen do dvou dnů vždy po 4–5 hodinách. Každý účastník obdrží studijní materiály a závěrečný diplom o absolvování kurzu. V ceně je zahrnuta ochutnávka vín (min. 10 vzorků) a malé občerstvení.

Wine Specialist II.

Kurz navazuje na Wine specialist I., účastníci si prohloubí znalosti o zrání a zpracování vína, dozví se o jeho historii i nejznámějších vinařských regionech.

Osnova kurzu:

Kurz je rozdělen do dvou dnů vždy po 4–5 hodinách. Každý účastník obdrží studijní materiály a závěrečný diplom o absolvování kurzu. V ceně je zahrnuta ochutnávka vín (min. 12 vzorků) a malé občerstvení.

Wine Specialist Expert

Navazující kurz prohlubující a rozšiřující znalosti o odrůdách a vinařských oblastech. Výuka je zaměřena na umění degustace a sensorického hodnocení vín.

Osnova kurzu:

Kurz je rozdělen do dvou dnů vždy po 4–5 hodinách. Každý účastník obdrží studijní materiály a závěrečný diplom o absolvování kurzu. V ceně je zahrnuta ochutnávka vín (min. 20 vzorků) a malé občerstvení.

Špičková lektorka

Věnovat se vám bude Ing. Iveta Steinerová, přední odbornice v oblasti enologie, specialistka na italská vína a neúnavná propagátorka vinařské kultury v ČR. Absolvovala roční studium „Enologie – sommelierství“ vč. degustátorských zkoušek v Itálii a od roku 2005 se profesionálně zabývá vínem, poradenskou činností v oblasti vína, školením personálu restaurací, vinoték a pořádáním kurzů o víně pro širokou veřejnost.

Hodnotí vína pro odborné komise, prestižní ročenky i periodika, pravidelně publikuje v odborných časopisech. Účastníci kurzů tak mají vždy zaručenu maximální profesionalitu a entuziasmus.

Alergeny
1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru