Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kurzy Wine Specialist Basic až Expert

4,6 / 5 Wine Master Praha - Braník  (mapa) 94 prodejů

Přehled nabídky

5,0

výborná kvalita jak produktů tak i služby – doporučuji

David
Varianty (4)

„Tohle víno zrálo na vápencové půdě jižního svahu, sklízelo se však při –6 °C, proto má tak plné aroma a sladkou chuť.“

Ponořte se do světa vína a získejte znalosti, kterými překvapíte nejen své přátele. Zúčastněte se kurzů Wine Specialist.

Na výběr jsou 4 navazující kurzy:

  • Wine Specialist Basic
  • Wine Specialist I. (s diplomem)
  • Wine Specialist II. (s diplomem)
  • Wine Specialist Expert (s diplomem)

Termíny kurzů budou vypisovány od ledna do června a najdete je na stránkách. V případě většího zájmu na jakýkoliv termín či zaplnění kurzů, budou flexibilně vypisovány další.

Wine Specialist Basic

Kurz vás uvede do světa vína a je určen všem, kteří chtějí pochopit základní rozdíly mezi víny i jejich rozdělení podle mnoha faktorů (způsob zpracování, cukernatost, apelace). Dozvíte se, jak se víno zpracovává, součástí je i praktická část s degustací a návodem, jak ji provádět a spoustou dalších potřebných informací.

Rozklikněte si osnovu kurzu:

Kurz trvá 4,5 hodiny, v ceně je zahrnuta ochutnávka vín z různých koutů světa (min. 8 vzorků), malé občerstvení a studijní materiály.

Wine Specialist I.

Kurz s certifikátem pro všechny, kteří chtějí vínu porozumět, poznat základní způsoby jeho zrání i výroby (včetně sektů). V praktické části s degustací se například dozvíte, jaká jsou nejvhodnější gastronomická spojení či teplota servírování podle druhu vína.

Osnova kurzu:

Kurz je rozdělen do dvou dnů vždy po 4–5 hodinách. Každý účastník obdrží studijní materiály a závěrečný diplom o absolvování kurzu. V ceně je zahrnuta ochutnávka vín (min. 10 vzorků) a malé občerstvení.

Wine Specialist II.

Kurz navazuje na Wine specialist I., účastníci si prohloubí znalosti o zrání a zpracování vína, dozví se o jeho historii i nejznámějších vinařských regionech.

Osnova kurzu:

Kurz je rozdělen do dvou dnů vždy po 4–5 hodinách. Každý účastník obdrží studijní materiály a závěrečný diplom o absolvování kurzu. V ceně je zahrnuta ochutnávka vín (min. 12 vzorků) a malé občerstvení.

Wine Specialist Expert

Navazující kurz prohlubující a rozšiřující znalosti o odrůdách a vinařských oblastech. Výuka je zaměřena na umění degustace a sensorického hodnocení vín.

Osnova kurzu:

Kurz je rozdělen do dvou dnů vždy po 4–5 hodinách. Každý účastník obdrží studijní materiály a závěrečný diplom o absolvování kurzu. V ceně je zahrnuta ochutnávka vín (min. 20 vzorků) a malé občerstvení.

Špičková lektorka

Věnovat se vám bude Ing. Iveta Steinerová, přední odbornice v oblasti enologie, specialistka na italská vína a neúnavná propagátorka vinařské kultury v ČR. Absolvovala roční studium „Enologie – sommelierství“ vč. degustátorských zkoušek v Itálii a od roku 2005 se profesionálně zabývá vínem, poradenskou činností v oblasti vína, školením personálu restaurací, vinoték a pořádáním kurzů o víně pro širokou veřejnost.

Hodnotí vína pro odborné komise, prestižní ročenky i periodika, pravidelně publikuje v odborných časopisech. Účastníci kurzů tak mají vždy zaručenu maximální profesionalitu a entuziasmus.

Alergeny
1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru