Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kurz moderního vaření včetně jídla a pití

Gastro Mach Jeseník Jeseník  (mapa)

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Gastro Mach Jeseník

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky
Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

PROČ NESMÍTE CHYBĚT?

Odnesete si zajímavé informace, které Vám třeba umožní tvořit zcela nové, unikátní a originální recepty, které mohou osvěžit Vaše menu … a dají tak Vaší restauraci podstatný náskok před konkurencí, ….

více informací na www.skolaprokuchare.cz

Jak se k nám dostanete? – odkaz s mapou - https://www.google.cz/maps?q=Gastro%20Mach%20-%20Jesen%C3%ADk%2C%20S.r.o.%2C%20Za%20Podjezdem%2C%20Bukovice%2C%20Jesen%C3%ADk&hl=cs&ie=UTF8&sll=50.218031%2C17.189054&sspn=0.005231%2C0.012403&hq=gastro%20mach%20jesen%C3%ADk%20sro&t=m&ucbcb=1

Denní program:

BARISTICKÁ SHOW A OCHUTNÁVKA KÁVY BRISTOT A BUSCAGLIONE
(8:00 – 10:00, ochutnávka pokračuje do odpoledne)
praktické ukázky přípravy kávy od mistrů světa
možnost registrace na certifikovaný baristický kurz platný v celé Evropě nebo na základní kurz vhodný pro všechny začínající baristy

RATIONAL COOKING LIVE
(9:30–11:00)
seminář o moderním vaření v nové generaci konvektomatů RATIONAL, světové špičky. Jedinečný Level Control whitefficiency uvedený do praxe. Restaurační vaření v podání šéfkuchaře výrobce RATIONAL Tomáše Zumra.

UZENÍ V KONVEKTOMATU – AFFUMICARE
(11:00–12:00)
odborná přednáška s praktickými ukázkami oblíbené italského šéfkuchaře Gregori Nalon, ANGELOPO
simultánně tlumočeno z italštiny do češtiny

VAŘENÍ PŘED HOSTY – FRONTCOOKING
(12:00–13:00)
ideální pro cateringové služby a vaření před hosty, praktická ukázka s ochutnávkou opět v podání italského šéfkuchaře Gregori Nalon, ANGELOPO, simultánně tlumočeno z italštiny do češtiny

VAKUOVÉ VAŘENÍ – SOTTOVUOTO
(13:00–14:30)
odborná přednáška v podání italského šéfkuchaře výrobce ORVED, simultánně tlumočeno z italštiny do češtiny

DYNAMICKÁ PŘÍPRAVA – ROBOTCOUPE (freshjuice, krouhače, kutry, …)
(celý den)

LAINOX COOKING SYSTÉM (vaření, udržování, zchlazování, skladování, regenerace)
(vaření celý den, prezentace výsledků s ochutnávkou 14:30–15:30)
ukázka síly a možností tohoto systému, vaříte kdy máte čas, žádné zbytky, vysoká kvalita, žádný stres, praktická ukázky s ochutnávkou v podání italského šéfkuchaře Alberto Marzocchi výrobce LAINOX, simultánně tlumočeno z italštiny do češtiny

REVOLUČNÍ ŠVÉDSKÉ MYTÍ NÁDOBÍ JE 4× LEVNĚJŠÍ NEŽ KONKURENCE
(celý den)
praktická ukázka s možným výpočtem Vašich konkrétních úspor. Přednáší Markus Graf. Nešetřete na klientech, ale na denních nákladech.

NEJRYCHLEJŠÍ VAŘENÍ S MODERNÍ TECHNIKOU OD MERRYCHEF
(15:30–16:30)
seminář určený zejména pro fastfoody, kavárny a hotel garni provozy. Praktické ukázky britského šéfkuchaře výrobce MerryChef.

INDUKČNÍ GRILY, SÍLA – RYCHLOST – VÝHODY GARLAND
(16:30–17:30)
praktické ukázky v podání šéfkuchaře Davida Frolíka

TOČENÁ ZMRZLINA – STOELTING
(odpoledne)
praktické ukázky s ochutnávkou

DOPROVODNÝ PROGRAM:

  • prodejní prezentace regionálních výrobků – REGIONÁLNÍ JARMARK
  • populární soutěž – běh číšníků (17:00 – 18:00)
  • od 18:00 hudební produkce a neformální zábava :-) do konce
  • prezentace partnerů
  • prezentace odborných škol z regionu – celý den

 

Nahoru