Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kurz moderního vaření včetně jídla a pití

Gastro Mach Jeseník Jeseník  (mapa)

Přehled nabídky

Varianty (1)

PROČ NESMÍTE CHYBĚT?

Odnesete si zajímavé informace, které Vám třeba umožní tvořit zcela nové, unikátní a originální recepty, které mohou osvěžit Vaše menu … a dají tak Vaší restauraci podstatný náskok před konkurencí, ….

více informací na www.skolaprokuchare.cz

Jak se k nám dostanete? – odkaz s mapou - https://www.google.cz/maps?q=Gastro%20Mach%20-%20Jesen%C3%ADk%2C%20S.r.o.%2C%20Za%20Podjezdem%2C%20Bukovice%2C%20Jesen%C3%ADk&hl=cs&ie=UTF8&sll=50.218031%2C17.189054&sspn=0.005231%2C0.012403&hq=gastro%20mach%20jesen%C3%ADk%20sro&t=m&ucbcb=1

Denní program:

BARISTICKÁ SHOW A OCHUTNÁVKA KÁVY BRISTOT A BUSCAGLIONE
(8:00 – 10:00, ochutnávka pokračuje do odpoledne)
praktické ukázky přípravy kávy od mistrů světa
možnost registrace na certifikovaný baristický kurz platný v celé Evropě nebo na základní kurz vhodný pro všechny začínající baristy

RATIONAL COOKING LIVE
(9:30–11:00)
seminář o moderním vaření v nové generaci konvektomatů RATIONAL, světové špičky. Jedinečný Level Control whitefficiency uvedený do praxe. Restaurační vaření v podání šéfkuchaře výrobce RATIONAL Tomáše Zumra.

UZENÍ V KONVEKTOMATU – AFFUMICARE
(11:00–12:00)
odborná přednáška s praktickými ukázkami oblíbené italského šéfkuchaře Gregori Nalon, ANGELOPO
simultánně tlumočeno z italštiny do češtiny

VAŘENÍ PŘED HOSTY – FRONTCOOKING
(12:00–13:00)
ideální pro cateringové služby a vaření před hosty, praktická ukázka s ochutnávkou opět v podání italského šéfkuchaře Gregori Nalon, ANGELOPO, simultánně tlumočeno z italštiny do češtiny

VAKUOVÉ VAŘENÍ – SOTTOVUOTO
(13:00–14:30)
odborná přednáška v podání italského šéfkuchaře výrobce ORVED, simultánně tlumočeno z italštiny do češtiny

DYNAMICKÁ PŘÍPRAVA – ROBOTCOUPE (freshjuice, krouhače, kutry, …)
(celý den)

LAINOX COOKING SYSTÉM (vaření, udržování, zchlazování, skladování, regenerace)
(vaření celý den, prezentace výsledků s ochutnávkou 14:30–15:30)
ukázka síly a možností tohoto systému, vaříte kdy máte čas, žádné zbytky, vysoká kvalita, žádný stres, praktická ukázky s ochutnávkou v podání italského šéfkuchaře Alberto Marzocchi výrobce LAINOX, simultánně tlumočeno z italštiny do češtiny

REVOLUČNÍ ŠVÉDSKÉ MYTÍ NÁDOBÍ JE 4× LEVNĚJŠÍ NEŽ KONKURENCE
(celý den)
praktická ukázka s možným výpočtem Vašich konkrétních úspor. Přednáší Markus Graf. Nešetřete na klientech, ale na denních nákladech.

NEJRYCHLEJŠÍ VAŘENÍ S MODERNÍ TECHNIKOU OD MERRYCHEF
(15:30–16:30)
seminář určený zejména pro fastfoody, kavárny a hotel garni provozy. Praktické ukázky britského šéfkuchaře výrobce MerryChef.

INDUKČNÍ GRILY, SÍLA – RYCHLOST – VÝHODY GARLAND
(16:30–17:30)
praktické ukázky v podání šéfkuchaře Davida Frolíka

TOČENÁ ZMRZLINA – STOELTING
(odpoledne)
praktické ukázky s ochutnávkou

DOPROVODNÝ PROGRAM:

  • prodejní prezentace regionálních výrobků – REGIONÁLNÍ JARMARK
  • populární soutěž – běh číšníků (17:00 – 18:00)
  • od 18:00 hudební produkce a neformální zábava :-) do konce
  • prezentace partnerů
  • prezentace odborných škol z regionu – celý den

 

Nahoru