Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Delikatesní 7chodové menu U Solné brány pro dva

4,7 / 5 Hotel U Solné brány České Budějovice  (mapa)

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Hotel U Solné brány

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0
Lukáš
Varianty (1)

Objevte v inspirativní symfonii chutí a vůní sedm divů kulinářského světa.

Připraví je pro vás mistři kuchaři ze špičkové restaurace U Solné brány. Každý ze sedmi výtečných chodů bude představovat osobité umělecké dílo, oslovující vaši chuť, zrak i čich. Vezměte někoho, kdo si to opravdu zaslouží a sdílejte spolu tento vpravdě gurmánský zážitek.

Slavnostní tabuli odstartuje aperitiv, následovat bude studený předkrm, po něm polévka, po ní si vychutnáte teplý předkrm, který připraví půdu pro zlatý hřeb tabule – hlavní chod. Po něm se osvěžíte ovocným sorbetem a za celou hostinou uděláte sladkou tečku.

Těšte se, že vám naservírují:

  • Sherry medium (2×0,03 cl)
  • Terinu z králíka s medvědím česnekem (2×70 g)
  • Chřestovou krémovou polévku s máslovými krutóny (2×0,2 l)
  • Restovaný filet ze pstruha na kedlubnovém ragú (2×60 g)
  • Tažené telecí ramínko s kořenovou zeleninou a houbovým demi-glace, podávané s rozmarýnovými brambory (2×120 g masa v syrovém stavu)
  • Limetový sorbet politý proseccem (2×0,15 l)
  • Panna cotta přelitá malinovým krémem (2×70 g)

Každou středu a pátek večer umocní váš labužnický zážitek živá klavírní hudba. 

Mistři kuchaři pro hosty připravují pokrmy v duchu zážitkové gastronomie. Mimo speciální menu zde můžete ochutnat například jemná hovězí líčka na červeném víně s glazovanou zeleninou, prsíčka z farmářského kuřete a pikantní ratatouille a další lahůdky. 

Noblesní prostředí i servis k pořádání oslav a jiných rodinných i firemních sešlostí přímo vybízí. Můžete si zde zamluvit jak hlavní prostor restaurace, tak dva oddělené salonky. Občerstvení je možno řešit buď formou alla carte či sestavením menu na přání.

Hotel u Solné brány, který nabízí ubytování a restauraci pro náročné, se nachází v centru Českých Budějovic, v historické budově asi 50 metrů od náměstí Přemysla Otakara II. Restaurace nabízí asi 50 míst k sezení a dále dva výše zmíněné salonky s kapacitou pro pětadvacet a osm hostů.

Kromě výborné kuchyně a ubytování je celý nádherný prostor využíván jako místo pro svatby, rauty, firemní večírky a další akce. V hotelu vám vyjdou vždy vstříc, takže pokud potřebujete pro svůj event speciální květinovou výzdobu, nádobí nebo živou hudbu, profesionální personál vám ve všem vyjde vstříc. 

Alergeny
1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru