Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Dostaňte handicapované hokejisty na paralympiádu: Přispějte na častější tréninky

4,9 / 5 Český svaz ledního hokeje z.s. Praha  (mapa) 806 přispělo

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Český svaz ledního hokeje z.s.

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

jde o smysluplnou věc- podporu handicapovaných sportovců;, automatické uplatnění voucheru je…

Liběna
Varianty (4)

I kdyby v březnu 2018 mrzlo jako na Sibiři, náladu vám to nezkazí. V televizi totiž poběží přenos z paralympiády v Jižní Koreji. Jestli budete fandit i českým sledge hokejistům, to se už brzy uvidí!

Do 30. 9. jste s námi v této akci přispěli částkou neuvěřitelných 226 700 Kč.

Že se úspěch neobejde bez poctivé dřiny, to dobře vědí nejen zdraví, ale i handicapovaní sledge hokejisté. V současné době se totiž připravují na kvalifikační zápas, který už letos v říjnu rozsekne, zda se vydají na zimní paralympijské hry. Pomozte jim, aby tréninky mohli pořádat častěji a zvýšili svou šanci na postup. Třeba tak i díky vám příští rok přivezou zlato.

Tréninky sledge hokejistů jsou finančně náročné – je třeba zaplatit úpravu ledu, trenéra i fyzioterapeuta. Ať už se rozhodnete přihodit 100, 300, 500 nebo rovnou 1 000 Kč, patří vám velký dík. Každá koruna se totiž počítá a posouvá hokejisty dál.

Pomoc, která má smysl

Že máte vy – zákazníci Slevomatu – velké srdce, to už jste několikrát dokázali. Třeba přes Vánoce, kdy jste dali dohromady skoro 60 000 Kč a pomohli zakoupit troje speciální saně pro sledge hokejisty.

Příběh Lukáše: Sledge hokej může změnit život

Jedním z nadšených hokejistů je i Lukáš, který v roce 2005 jako žák ZŠ při nešťastné nehodě přišel o obě dolní končetiny. Jeho život nabral zcela jiný směr, odehrával se v nemocnicích, léčebnách, na rehabilitacích. A právě tam se dostal k atletice a později i ke sledge hokeji, který se pro něj stal sportem číslo 1. Se svým osudem se popral i díky výrazné podpoře kolektivu, dnes je z něj mladý sportovec se ctižádostí to dotáhnout až do reprezentace. 

Nahoru