Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dostaňte handicapované hokejisty na paralympiádu: Přispějte na častější tréninky

4,9 / 5 Český svaz ledního hokeje z.s. Praha  (mapa) 806 přispělo

Přehled nabídky

5,0

jde o smysluplnou věc- podporu handicapovaných sportovců;, automatické uplatnění voucheru je…

Liběna
Varianty (4)

I kdyby v březnu 2018 mrzlo jako na Sibiři, náladu vám to nezkazí. V televizi totiž poběží přenos z paralympiády v Jižní Koreji. Jestli budete fandit i českým sledge hokejistům, to se už brzy uvidí!

Do 30. 9. jste s námi v této akci přispěli částkou neuvěřitelných 226 700 Kč.

Že se úspěch neobejde bez poctivé dřiny, to dobře vědí nejen zdraví, ale i handicapovaní sledge hokejisté. V současné době se totiž připravují na kvalifikační zápas, který už letos v říjnu rozsekne, zda se vydají na zimní paralympijské hry. Pomozte jim, aby tréninky mohli pořádat častěji a zvýšili svou šanci na postup. Třeba tak i díky vám příští rok přivezou zlato.

Tréninky sledge hokejistů jsou finančně náročné – je třeba zaplatit úpravu ledu, trenéra i fyzioterapeuta. Ať už se rozhodnete přihodit 100, 300, 500 nebo rovnou 1 000 Kč, patří vám velký dík. Každá koruna se totiž počítá a posouvá hokejisty dál.

Pomoc, která má smysl

Že máte vy – zákazníci Slevomatu – velké srdce, to už jste několikrát dokázali. Třeba přes Vánoce, kdy jste dali dohromady skoro 60 000 Kč a pomohli zakoupit troje speciální saně pro sledge hokejisty.

Příběh Lukáše: Sledge hokej může změnit život

Jedním z nadšených hokejistů je i Lukáš, který v roce 2005 jako žák ZŠ při nešťastné nehodě přišel o obě dolní končetiny. Jeho život nabral zcela jiný směr, odehrával se v nemocnicích, léčebnách, na rehabilitacích. A právě tam se dostal k atletice a později i ke sledge hokeji, který se pro něj stal sportem číslo 1. Se svým osudem se popral i díky výrazné podpoře kolektivu, dnes je z něj mladý sportovec se ctižádostí to dotáhnout až do reprezentace. 

Nahoru