Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Domácí barista – teoretický i praktický kurz pro vášnivé kávomily s degustací

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Mlsoun

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (2)

kurz Domácí barista vč. degustace káv

  • termín: sobota 21. ledna od 14:00 do 18:00
  • místo: MLSOUN Institut kávy a vína
  • náplň kurzu:
    • výklad o původu, odrůdách, pěstování, sklizni, pražení a historii kávy
    • lekce kávového názvosloví, zásad a častých omylů
    • teorie i praktický nácvik přípravy káv (espresso, french press, driper, moka, vacuum pot, aeropress, džezva)
    • teorie i praktický nácvik našlehání mléka
  • zdarma degustace plantážních i gurmánských káv
  • certifikát o absolvování kurzu 
  • Rezervace: Nutná předem na mailu degustace@mlsoun.eu nebo tel.  725 885 596. Nahlaste kód voucheru. 
  • Kurz je limitován počtem max. 35 účastníků.

Voucher nelze stornovat ani refundovat.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 500 Kč −40 % 889 Kč
1 500 Kč −40 % 889 Kč
1 500 Kč −40 % 889 Kč
1 500 Kč −40 % 889 Kč

Příprava dobrého espressa je v mnohém stejná jako hraní pexesa. Na poprvé správné kartičky obrátíte jen náhodou, ale po chvíli už víte, kam máte sáhnout.

Chtěli byste umět vyjmenovat kávové odrůdy stejně bryskně jako abecedu? A doma byste si nejraději vařili kafíčko lahodné jako z kavárny? Tak hurá na tenhle kurz! Vybírat můžete rovnou ze 2 termínů. Pokud se považujete za opravdové kávomily, prostě si ho nesmíte nechat ujít. 

Na kurzu vám do hlavy nalijí užitečná fakta o kávě, a tak nejspíš už příští návštěvu kavárny prožijete z pohledu odborníka. Seznámíte se s historií kávy, s procesem pěstování, sklizně i pražení. Dozvíte se vše o jednotlivých druzích a odrůdách a osvojíte si kávové názvosloví. Také prokouknete ty nejčastější mýty o kávě a po absolvování kurzu se budete moct před kamarády pěkně vytahovat. 

Kurz není jenom o teorii, ale také o praxi a zábavě. Ovládnete na něm všechny dostupné způsoby přípravy kávy, a to od espressa po french press, moka konvičku i džezvu. Mléko se naučíte našlehat tak, aby mělo správnou konzistenci a už na první pohled okouzlilo bohatou pěnou. A aby se vám teorie a praxe spojily v jedno, několik káv na závěr ochutnáte. Degustovat budete jak ty plantážní, tak exkluzivní gurmánské.

V kávovém oboru se budete vzdělávat v přátelském prostředí královéhradeckém Institutu kávy a vína Mlsoun, a to pod vedením jejího majitele Petra Kupčeka – baristy, sommeliéra a degustátora, který mimochodem spolupracoval s ČT při vytváření pořadu Černé ovce o kvalitě kávy. Působí jako technický porotce v soutěži Mistr kávy a je to certifikovaný pražič. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita