
Termín
Platnost do 31. 3. 2017.
V ceně
- zeleninový salátek (200 g)
- hlavní chod (250 g masa v syrovém stavu) – grilovaný hovězí steak ochucený pepřem tří vůní, vepřová kotleta ochucená šalvějí a kuřecí medailonky
- brambory s česnekovým dipem (200 g)
- restované fazolky s mladými žampiony (100 g)
- dezert – domácí mrkvový koláč
Omezení
- Rezervace: Nutná předem na tel. čísle 224 932 020.
- Jídlo s sebou: Jídlo není možné odnést si s sebou, určeno ke konzumaci v restauraci.
Rezervace je závazná, pokud se nedostavíte v rezervovaném termínu, bere se voucher jako uplatněný.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 3. 2017.
V ceně
- 2× zeleninový salátek (2× 200 g)
- 2× hlavní chod (2× 250 g masa v syrovém stavu) – grilovaný hovězí steak ochucený pepřem tří vůní, vepřová kotleta ochucená šalvějí a kuřecí medailonky
- 2× brambory s česnekovým dipem (2× 200 g)
- 2× restované fazolky s mladými žampiony (2× 100 g)
- 2× dezert – domácí mrkvový koláč
Omezení
- Rezervace: Nutná předem na tel. čísle 224 932 020.
- Jídlo s sebou: Jídlo není možné odnést si s sebou, určeno ke konzumaci v restauraci.
Rezervace je závazná, pokud se nedostavíte v rezervovaném termínu, bere se voucher jako uplatněný.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Stejně jako dynamo na kole svítí cyklistům na cestu, restaurace Dynamo je záchranným světýlkem pro všechny hladovce.
Zamiřte do oblíbené restaurace Dynamo, která je jen kousek od Národního divadla, a pochutnejte si na fantastickém meníčku.
Těšit se můžete na tři druhy masa, křupavé brambory s česnekovým dipem, osvěžující zeleninový salátek i originální domácí mrkvový koláč. Maso je propečeno jako médium, filírované na plátky a podávané na překládacím talíři.
Útulný podnik připomíná stylové americké bistro, na designu se podílelo například věhlasné studio Olgoj Chorchoj či Aleš Najbrt. Podívejte se na virtuální prohlídku a začněte plánovat návštěvu. Čekají vás pořádné hody.