Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Protáhněte tělo: Vstup do posilovny a bazénu s masážními tryskami

4,6 / 5 AD Landek Ostrava - Petřkovice  (mapa) 90 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku AD Landek

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Byl jsme již několikrát, někdy na voucher jindy za plnou cenu. Vždy stejný perfektní přístup…

Radim
Varianty (1)

Hledá se ztracená fyzička. Naposledy byla viděna ve čtvrťáku na střední. Párkrát se na delší čas zatoulala, ale znovu se vrátila. Teď se po ní však slehla zem.

S fyzičkou je to holt těžké, jak se o ni chvilku nestaráte, jde o dům dál. Přilákejte ji zpět a dejte si trochu do těla v posilovně AD Landek.

Fitko je vybavené stroji, které vás postupně dostanou do formy. Proběhnete se na běžeckých pásech, zaveslujete si na trenažéru, protáhnete zádové svalstvo na TRX, párkrát zvednete činky a potrénujete rovnováhu ve Stretch a balanc zóně. Nebo něco vynecháte, to je čistě na vás. Nikdo nad vámi nebude stát z bičem. 

Po tvrdé práci relax v bazénu

Až skončíte se cvičením, skočte do bazénu a dejte si ještě pár temp. Nebo odpočívejte a užívejte si masážní trysky, protiproud, chrlič nebo masážní lavici a perličku. 

Rozměry bazénu jsou 12 × 5 m, hloubka 1,3 m. Teplota vody je nastavena na příjemných 30 °C a díky bezbariérovému přístupu se do ní mohou ponořit i handicapované osoby.

V prostorách bazénu najdete také parní lázeň, která je vytápěna na 37–42 °C. Vlhkost se drží mezi 72 až 90 %. Vyzkoušejte ji, prospívá tělu i mysli.

Nahoru