60min. individuální tréninková lekce s osobním profesionálním trenérem pro 1 či 2 osoby

750 Kč −27 % od 549 Kč
Vybrat variantu
4,5 / 5 David Režný a Tereza Smejkalová (kontakt) Brno - Královo Pole  (mapa) 1 prodej 39 zbývá
Voucher do 31. 7. 2024

Přehled nabídky
Voucher do 31. 7. 2024

Varianty (2)

Na vašem těle stále nejsou vidět výsledky pravidelného cvičení? Dejte mu lekci.

Novoroční předsevzetí znělo jasně, ale jeho naplňování se míjí s realitou? Máte chuť začít s posilováním, ale netušíte, jak na to? Ať už jste na samém začátku, nebo cvičíte pravidelně, ale několik posledních tréninků už nevidíte žádný progres, trénink pod dohledem osobního profesionálního trenéra vás dovede ke kýženým výsledkům. Nejen že vám postaví individuální lekci přesně na míru, ale také vám poradí se sestavením vyváženého jídelníčku nebo tréninkového plánu.

Tréninky s fitness trenérem Davidem Režným probíhají v délce 60 minut v Fitness Boby (vstup do fitka není zahrnutý v ceně voucheru, ale je možné na něj využít MultiSport kartu). Zaměřit se můžete na nárůst svalové hmoty, rýsování i shazování váhy.

Super info: Ve dvou se to lépe táhne. To platí i o posilovacích strojích – tak pořiďte voucher pro dvě osoby a vyrazte na trénink i se svou polovičkou nebo kámošem.

Pro koho je trénink vhodný? Nemějte strachy, pokud jste fitko doposud nenavštívili. Lekce jsou vhodné i pro naprosté začátečníky, kteří jsou na samém počátku své dráhy za zdravějším životním stylem. 

Nahoru