
Termín
Platnost do 31. 8. 2016.
V ceně
španělské tapas, zhruba 1200 gramů:
- masové kuličky
- sýrové krokety
- chorizo
- restované žampióny s konfitovaným česnekem
- patatas bravas
- švestky v anglické slanině
- olivy
- nakládaná variace sýrů s bylinkami a sušenými rajčaty
- 2 studené omáčky: česneková a chilli
- preclíky, mini piadiny a pečivo
Můžete využít do 31. 8. 2016
- Rezervace: Na mailu info@satchmo.cz alespoň 2 pracovní dny předem. Uvádějte jméno, termín a kód voucheru. Vyčkejte na potvrzení.
- Jídlo s sebou: Nelze, platí pouze pro konzumaci v restauraci.
- Platební karty: Ano.
- Ostatní možnosti: Parkování v okolí, možnost vstupu s kočárkem, živá hudba, v létě terasa.
Rezervovaný termín můžete změnit nebo zrušit nejpozději 24 hodin předem, a to s odkazem na původní rezervaci. Při nevyužití rezervovaného termínu voucher bez náhrady propadá.
Putoval kdysi král krajinou, když jej najednou chytla slina na víno. Zastavil u hostince a vzal do ruky sklenku. Aby do ní při poryvech větru nenavál písek, přikryl ji vrchní plátkem sušené šunky.
Právě víko se španělsky řekne „tapa“, ke slovu tapas už tedy historka nemá daleko. Vychutnejte si v obklopení své věrné bandy 1200gramový talíř plný dobrot. Mít se u toho budete přímo královsky.
Posedíte v poklidném restaurantu Satchmo v historické části města – co by od Velkého náměstí masovou kuličkou dohodil. Dorazte jen tak, nebo si vyberte z koncertního programu a spojte návštěvu s příjemnou hudbou.
K delikátním pochoutkám si objednejte sklenku moravského, nebo cizokrajného vína. Jestli se považujete spíše za pivaře, potěší vás fakt, že tu čepují řádně vychlazené pivko včetně speciálů z pivovarů Primátor a Kocour Varnsdorf.
Vaše chuťové buňky tu omámí vynikající moravská vína z vinařství Hrabal, Vladimír Tetur, Petr Skoupil, František Mádl, Moravíno či ZD Němčičky. K mání jsou i zahraniční vína z Itálie, Francie, Španělska, Německa a Chile. |