Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Rodinná dovolená na ostrově Hvar: polopenze, bazény a až 2 děti zdarma

4,2 / 5 CK České kormidlo Hvar - Chorvatsko (mapa) 2 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lucie

Dobrý den, termíny, které jsou na Slevomatu uvedené za 6990kč, jsou přímo v CK za cenu 6890kč…? Nemela by být cena na Slevomatu nižší?😊

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, Slevomat zprostředkovává akce, zážitky a speciální nabídky. Ne vždy musím jít o slevu. Zde ovšem sleva je =) Je možné, že koukáte na termín, který partner na stránkách zlevnil jako last minute. Termíny na červenec a dále nabízíme mnohem výhodněji než cestovní kancelář. Hezký den, Simča =)

Lenka Cahová

Dobrý den, chci se zeptat, v termínu konec června, když budeme 3 dospělí a 1 dítě 9 let, tak se koupí 3 vouchery a budou 2 pokoje? A potom při rezervaci se to dítě jen nahlásí když píšete do 11,9 zdarma i s polopenzí? Děkuji moc za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, obávám se, že dvoulůžkový pokoj se rozumí při 2 voucherech, ke kterým se dítě pak připočítává skrze přistýlku zdarma nebo příplatek.
Pro upřesnění se můžete ozvat přímo našemu partnerovi na e-mailu brno@ceskekormidlo.cz nebo tel.: 511 444 355. Jistě Vám rádi vše vysvětlí.
Hezký den, David :)

I

dobrý den,
jaká bude cena za 2 osoby dos. +4a 6 let děti, termín 13.7., autobus, polopenze

CK České kormidlo

Dobrý den,

2× dospělá osoba 6 990 Kč

1× dítě 0–11,99 let na přistýlce zdarma

1× dítě 0–5,99 let bez lůžka zdarma

4× autobusová doprava 2 990 Kč (věnujte prosím pozornost příplatkům za některá nástupní místa)



Celková cena zájezdu: 25 940‬ Kč


Před koupí voucheru prosíme o vytvoření online nezávazné objednávky na webu cestovní kanceláře a do poznámky nezapomeňte uvést slovo SLEVOMAT. Vyčkejte na potvrzení objednávky, následně zakupte vouchery a zašlete do CK jeho kód. Přeji hezký den.

Karolina

Dobrý den,

má každý pokoj balkón a lze zajistit oddělené postele? Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, ano všechny pokoje jsou vybaveny balkónem, bohužel oddělené postele není možné zajistit. Děkujeme za pochopení a přeji hezký den.

Renata Rašková

Dobrý den,
není možnost dokoupení dopravy na místo? Byli jsme předminulý rok a autobusová doprava byla za příplatek, letos to tu bohuže nevidím. Děkuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, autobusovou dopravu je možno zakoupit přímo v CK za příplatek 2990 Kč (viz sekce Příplatky přímo pod zájezdem).

Nástupní místa bez příplatku:
Veselí nad Lužnicí, České Budějovice, Kaplice , Soběslav, Vodňany, Benešov, Tábor, Velká Bíteš, Bratislava, Břeclav, Velké Meziříčí směr Brno, Praha Opatov, Humpolec, Jihlava, Písek, Strakonice, Dobříš, Plzeň u Olympie, Klatovy, Příbra​m​, Brno

Nástupní místa s příplatkem:
100 Kč – Kuřim
200 Kč – Blansko, Rousínov, Černá Hora, Vyškov, Boskovice/Sebranice
300 Kč – Zábřeh, Šumperk, Svitavy, Litomyšl, Vysoké Mýto, Letovice, Mohelnice, Veselí nad Moravou, Zlín, Otrokovice, Uherské Hradiště, Napajedla, Prostějov, Litovel, Most, Kroměříž, Olomouc, Ústí nad Labem, Lovosice, Roudnice nad Labem, Ostrov, Karlovy Vary, Teplice, Mnichovo Hradiště, Turnov, Liberec, Stará Boleslav, Benátky nad Jizerou, Mladá Boleslav, Přerov, Lipník nad Bečvou, Hranice, Chrudim, Pardubice, Hradec Králové, Ostrava, Chomutov, Kláštěrec nad Ohří, Nový Jičín, Příbor, Frýdek-Místek.

Přeji hezký den.

Jana Maršíčková

Dobrý den, prosím o cenu za dítě 11 a 15 let a all inclusive light na osobu? Děkuji Jana.

CK České kormidlo

Dobrý den, o jaký termín je Vám prosím jedná? A v jakém složení budete?

Alena Beňáková

Dobrý den, je možno s sebou vzít malého pejska ?

CK České kormidlo

Dobrý den, bohužel toto možné není.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru