Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Sušená hovězí šunka Basturma naložená ve směsi koření

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jakub Černý

Dobrý den, objednával jsem dvě balení po 500g. Balíček včera dorazil, ale neměl jsem čas jej kontrolovat. Dnes jsem při otevření zjistil, že jedno balení je správně vakuově zabalené, utěsněné, ale druhé je zabaleno „na volno“ se vzduchem. Je to důvod k reklamaci, nemůže být maso zkažené když nebylo zabaleno bez vzduchu?

Delitos Group

Pěkný den.
Povolené vakuum obalu nevadí, Basturma je sušena po dobu 2 měs. při teplotě 18°C a uchovávat ji lze při pokojové teplotě. Distribuci Basturmy lze provádět vakuovaně i nevakuovaně, v případě tohoto sušeného masa to kvalitu produktu neovlivňuje. Děkujeme

Jana

Opakuji dotaz nezodpovězený před 7 dny: Dobrý den, není možný osobní odběr (po tel.domluvě) na adrese Poděbradská 173/5 ve Vysočanech? Když bydlíme v Hloubětíně, tj. max 10 min MHD, je nelogické platit za dopravu 69 Kč…Děkuji.

Jana

Dobrý den, není možný osobní odběr (po tel.domluvě) na adrese Poděbradská 173/5 ve Vysočanech? Když bydlíme v Hloubětíně, tj. max 10 min MHD, je nelogické platit za dopravu 69 Kč…Děkuji.

Delitos Group

Pěkný den, na adrese Poděbradská 5, je areál, jsou zde zaměstnanci masné výroby a možnost distribuce koncovému zákazníkovi přímo z výroby zde není umožněna. Děkujeme

Radek Feix

Dobrý den, rád bych se zeptal, v jakém prostředí se má (neotevřený) balíček skladovat? Děkuji.

Delitos Group

Dobrý den, do 25C 3 měsíce a v lednici 6 měsíců. Děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru