Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Měsíční permanentka: kung fu a sebeobrana pro děti ve Wing Chun Kuen

4,8 / 5 Petr Brunner Wing Chun (3 pobočky) Praha - Hostivař  (mapa) 3 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Ondřej Syrový

Dobrý den, rád bych se zeptal, co měsíční permanentka přesně obsahuje. Je to trénink 5× týdně, nebo trénink 1× týdně? Chtěli bychom využít tréninkové místo Křejpského, kde jsem pochopil, jsou tréninky 1× týdně (v pondělí), tj. permanentka by byla k využití na čtyři tréninky? Pokud by dceru zaujalo a chtěla by pokračovat, funguje systém permanentek i nadále? Tj. je možné si platit měsíční, 5měsíční či 10měsíční členství dle info na Vašich stránkách v části Cena dětských tréninků? Zároveň, čistě teoreticky, je možné chodit i vícekrát týdně formou: pondělí Opatov, úterý Skalka, čtvrtek Holešovice? Neptám se proto, že bych bych měl ambici dceru takto od začátku „drtit“, zajímá mne jen systém obecně, který nabízíte a co v těch cenách je vlastně zahrnuto.
Velice děkuji za odpověď.

S podravem a úctou

Ondřej Syrový

Wing Chun Kuen 1995

Dobrý den, akce na Slevomatu bohužel již skončila. Pokud chcete, můžete si ale přijít trénink k nám vyzkoušet. Školné uvedené na webu se vztahuje na trénink 1 x týdně. Běžně děti chodí 1–2 x týdně a od 15 let potom mohou trénovat s dospělými, kdy jsou tréninky 5× týdně bez omezení na konkrétní tělocvičnu. Cílem tréninku dětí není pochopit Wing Chun do hloubky, ale systém je zaměřen zejména rozvoj pohybových dovedností tak, aby měly všestranný bojově – zdatnostní základ pro trénink dospělých a mohly se co nejlépe rozvíjet dál.

Pěkný den
Veronika Dostálová

Michaela Kucerova

Dobry den,
zajimalo by me, zda si opravdu muzu vybrat misto tréninku, abych si nekoupila voucher a syna pak nemusela vozit pres pulku Prahy.
Dekuji za odpoved

Wing Chun Kuen 1995

Dobrý den, můžete si vybrat kteroukoliv z pěti tělocvičen. Přeji příjemný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru