Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Podzimní New York na 4 noci: letecký zájezd s průvodcem a programem

4,3 / 5 CK WISNAR groupe mondiale s.r.o. Spojené státy (mapa) 4 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Martin

Dobrý den

Mám o tento zájezd zájem (v termínu listopad) a budu cestovat sám. Bylo by možné být ve sdíleném pokoji, abych nemusel připlácet za jednolůžkový pokoj?
V momentě se musí zaplatit nějaká záloha nebo stačí 14 dní před odletem celkovou částku?

Děkuji, M.

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den pane Martine,

můžeme se pokusit doobsadit Vás do 2 lůžkového pokoje, zavolete nám ohledně domluvy tel. 603 564 598.

Zdraví team CK WISNAR

Dana

Dobrý den,
bývá nějaký „prožitkový“, (pocitový) rozdíl mezi říjnovým a listopadovým termínem?, odmyslím-li tedy možný rozdíl v počasí.., např.: bývá už počátkem prosince k vidění pro NY typická velkolepá vánoční výzdoba? Díky předem za odpověď.

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den paní Dano,

rozdíl je v atmosféře, listopadovém termínu se nese v NY již vše v duchu Vánoc tj. včetně velkolepé vánoční výzdoby 🎄🎁🎊🛍🎅🏼

Krásný den přeje team CK WISNAR

Tomáš Tom

ještě poslední dotaz. Kolik bych měl mít minimálně zhruba tak $ sebou?
když i jídlo si musí klient kupovat sám.
Děkuji za odpověď

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den,

vzhledem k tomu, že každý má jiné nároky, neradi doporučujeme konkrétní částku. Ceny vstupů do památek obdrží klienti v pokynech k odjezdu a každý si vybere co se mu líbí. Obvykle klienti absolvují Sochu Svobody cca 18,5 USD a vyhlídku z 86. patra mrakodrapu Empire State Building cca 32 USD. Co se týče nákladů na jídlo, průvodce na místě klientům doporučí co nejlevnější možnosti stravování – tj. orientačně počítejte přibližně 10 USD za snídani, oběd i večeři což činí 30 USD + nějaké pití během dne, min. částka 40 USD na odobu a den. Lze platit kartou, což je velká výhoda.

Krásný den přeje team CK WISNAR

Tomáš Tom

Ještě bych se rád zeptal , zda nabízíte cestovní pojištění pro případné storno zájezdu např z důvodu nemoci ? Do řijna daleko a kdybych nahodou třeba onemocněl .....

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den pane Tomáši,

v případě zájmu Vás samozřejmě můžeme pojistit v rámci komplexního pojištění, které zahrnuje i storno zájezdu. Jednoduchým způsobem se lze pojistit on-line přímo u některé z komerčních pojišťoven. V případě jakýchkoliv dalších dotazů jsme Vám k dispozici.

Krásný den přeje team CK WISNAR

Josef Forman

dobrý den,
mněli by jsme zájem o zájezd 17.10–22.10.2019, je možné si zájezd teď rezervovat a zaplatit za cca 14 dnů? manželka je občan SR s trvalým pobytem v ČR, není to doufám problém…chci ji překvapit k výročí svatby, děkuji…

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý večer pane Josefe,

zájezd si můžete rezervovat, stačí když vložíte ko košíku 2 poukazy, zaplatit pak musíte do 14 dnů, přesně dle vašich představ 😊. Občané SR mají pro vstup do USA stejné podmínky jako občané ČR. New York bude k výročí svatby opravdu originální překvapení 👍. V případě jakýchkoliv dalších dotazů jsme Vám k dispozici na tel. 603 564 598, 739 367 502, nebo na e-mailech info@wisnar.cz a booking@wisnar.cz.

Přejeme krásný večer, team CK WISNAR

Ilona

Dobrý den, měla bych podobný dotaz. Pokud budu cestovat sama a chtěla bych být v 1lůžkovém pokoji, kolik si připlatím (jelikož asi není jistota, že bude možnost sdílet pokoj s jinou ženou)? A asistence průvodce funguje tedy popř. i při přestupu na letištích? Děkuji.

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den paní Ilono,

asistence průvodce funguje po celou dobu zájezdu, tj. od odletu z Prahy, přestupu na letišti, během programu v New Yorku až po návrat do Prahy 😊. Průvodce je k dispozici klientům neustále. Pokud budete chtít bydlet sama, příplatek je 10.000 Kč, při včasném objednání je možné domluvit slevu. V případě zájmu kontaktujte naši CK telefonicky na tel. 603 564 598 nebo 739 367 502, nebo na e-mail booking@wisnar.cz.

Krásný den přeje team CK WISNAR

Tomáš Tom

Může cestovat i jeden člověk ? Jak je to s připlatkem za jednolůžkový pokoj? A nebo je možné s někým pokoj sdílet?

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den pane Tome,

pokusíme se Vás doobsadit s dalším mužem 😊 do 2lůžkového pokoje.

Zdraví team CK WISNAR

Lucie

Dobrý den, chtěla bych tento zájezd darovat svým rodičům. Ani jeden ale neumí anglicky, proto mě zajímá, zda průvodce bude s nimi již od začátku v letadle z Prahy až po ukončení poznávacích zájezdu. Předem děkuji za odpověď.

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý večer Lucie,

náš průvodce letí společně s klienty z Prahy a poskytuje asistenci již na letišti při odletu. Samozřejmě klienty doprovází po celou dobu zájezdu v New Yorku až po návrat zpět do Prahy 😊.
Absence anglického jazyka u vašich rodičů vůbec nevadí, náš průvodce se o ně postará 😊, nemusíte mít žádné obavy.

Hezký večer přeje team CK WISNAR

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru