Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Ruční mytí vozu, tepování, impregnace kůže a další péče v Time Wash Cars

4,1 / 5 Time Wash Cars s.r.o. Praha - Hloubětín  (mapa) 93 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Kamil Zsiray

Vážený pane majiteli, Vy jste jen obyčejný lhář a demagog. To co jste napsal pod mé negativní hodnocení se absolutně netýkalo obsahu voucheru, ale služeb objednaných nad rámec voucheru. Ani jedno jste neodvedli tak jak jste měli. Mimochodem na přední části vozu jsem žádný asfalt neměl, byl to pouhý zaschlý hmyz a Vy to víte moc dobře. Mřížku, která Vám údajně nešla vyčistit, ale před Vámi jsem ji utřel prstem, jsem cestou stříknul pouze vapkou a bylo čisto :D. Vy jděte k lopatě a nepouštějte se do větších akcí s auty. Jste obyčejný lhář!!!! Lituji, že jsem tu policii nepřivolal a věřil Vašemu vstřícnému (teď již vím, že to bylo jen slizké a úlisné) chování, kdy jste se omluvil a ani nechtěl zaplatit. Jistě, ono nebylo za co! A opět si můžete stěžovat výše. Pokud lžete, mám právo na Vaši lež reagovat!!!

Time Wash Cars s.r.o.

Vážený pane Kamile, Váš příspěvek bude předám kompetentní osobě.

František Fillip

Dobrý den, je možné dokoupit k programu 1 s teflonem rovněž ruční mytí motoru?Pokud ano tak by mě zajímal doplatek a rovněž způsob mytí motoru?Nehrozí poškození motoru?V manuálu k vozu mám nemýt wapkou, ale jak motor umýt už tam jaksi zapoměli napsat.Děkuji za odpověď.

Time Wash Cars s.r.o.

Dobrý den, ano lze dokoupit umytí motoru a to za cenu 299,–Kč. Motor se myje tak, že wapkou umyjeme pouze vnitřní boky karoserie a kapotu. Následně kompresorem vyfoukáme veškerá místa od vody a následně začne ruční práce. Nastříkáme chemii na motory od společnosti MAFRA a hadrem utřeme, popřípadě kompresorem vyfoukáme z míst kam se nelze dostat. Jen jak je motor umytý a suchý oživíme černé části motoru pro nově vypadající vzhled.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru