Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Relaxace pro páry v Thajském ráji: masáž, Garra Rufa a osvěžující nápoj

4,5 / 5 Thajský ráj (4 pobočky) Praha - Nové Město  (mapa) 2 157 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
David

Dobrý den pokud si zaplatím masaz na hodinu za 599kc je v ceně i půl hodinový odpočinek v soukromý ?

Thajský ráj

Dobrý den Davide, v ceně u této akce je 60 minut pravá thajská masáž pro 2 osoby + 2× 10 minut Garra rufa + relaxace s osvěžujícím nápojem, půl hodinový odpočinek v soukromý není. Pěkný den. :-)

Tomáš

Dobrý den, před chvílí jsem koupil variantu 60+10min, která má platnost do 30.4.2019, nicméně bohužel není nikde napsáno, že do konce února není šance voucher kdekoli uplatnit. Voucher jsem kupoval na den výročí 19.2., kdy do Prahy jedeme, bohužel ani na jedné pobočce není volno, a to v žádnou hodinu. Je možné voucher vrátit?

Thajský ráj

Dobrý den Tomáši, ohledně volných míst k rezervaci kontaktujte prosím naší technickou podporu na email podpora@thajsky-raj.cz nebo tel: +420 778 082 2­25 Krásný den :)

Věra

Dobrý den, lze využít tuto nabídku v sobotu a v neděli ? Děkuji za odpověď. Věra

Slevomat.cz

Dobrý den, Věro, ano, je to možné, nabídku můžete využít od pondělí do neděle kdykoli v rámci otevírací doby :) Pěkný den

Jana Bičánková

Dobry den, chci se zeptat na volne terminy? Masaz chci objednat pro me a kamaradku ale potrebuji vedet termin dopredu pred objednanim.
predem moc dekuji

Thajský ráj

Dobrý den Jano , ohledně volných míst k rezervaci kontaktujte prosím naší technickou podporu na email podpora@thajsky-raj.cz nebo tel: +420 778 082 2­25 Krásný den :)

Tereza

Dobrý den,mám dotaz.Rády bychom si s kamarádkou zakoupily 90min.párovou masáž..Lze aby jedna z nás měla klasickou thajskou masáž a druhá olejovou thajskou masáž a při tom měly zakoupen párový voucher?Děkujeme za odpověď!

Thajský ráj

Dobrý den Terezo, ano možné to je, jen si jedna z Vás, která bude chtít olejovou masáž doplatí administrativní poplatek 100,– Kč na recepci za olejovou masáž. Hezký den. :-)

Sandra Löwová

Dobrý den, prosím přijedeme s přítelem do prahy jen na jednu noc a to 19 až 20.1. Chtěli jsme vyzkoušet vaše masáže, ale podle rezervačního systému není nikde místo. Není možné že by někdo vypadl? Pobočka nám je jedno. Děkuji

Thajský ráj

Dobrý den Sandro , ohledně volných míst k rezervaci kontaktujte prosím naší technickou podporu na email podpora@thajsky-raj.cz nebo tel: +420 778 082 2­25 Krásný den :)

Tomáš

Dobry den,

chci se zeptat, zda lze nejakym zpusobem koupit a provest parovou kralovskou bylinnou masaz, chodime pravidelne a vsechny ostatni jsme jiz vyzkouseli. Muzete pridat i tuto variantu?

Dekuji moc za odpoved.

Thajský ráj

Dobrý den Tomáši, nyní nabízíme i královskou bylinnou masáž zde : https://www.slevomat.cz/akce/1367494-permanentky-i-jednotlive-masaze-v-thajskem-raji . Hezký den. :-)

Norbert Šimon

Dobrý den,do kdy je platnost voucheru.

Thajský ráj

Dobrý den Norberte, platnost tohoto voucheru je do 30.4.2019 . Pěkný den. :-)

selly tafuri

hello, can i have only the massage without fishes?

Thajský ráj

Hello Selly, yes of course you can have a massage without fishes. Have a good day. :-)

Andrea

Dobrý den, mohu se zeptat, zda na rybičky garra rufu vadí nalakované nehty na nohou.
Děkuji za odpověd.

Thajský ráj

Dobrý den Andreo, nalakované nehty nevadí, pokud nejsou nalakované 24h dopředu. Pěkný den. :-)

Aneta Maturova

Dobry den, dnes jsme vyuzili voucher na 90min parovou masaz. A byli jsme zklamani. Masaz trvala 45min. Coz nas prekvapilo. 90min znamena 45min pro kazdeho? Pokud ano,text nabidky je zavadejici a jde o klamavou nabidku.

Thajský ráj

Dobrý den Aneto, velice se omlouváme ale muselo dojít k nedorozumění. Vámi zakoupená varianta je na 90 min párovou masáž, tzn 90 minut masáže pro oba. Zašlete prosím Váš email na podpora@thajsky-raj.cz jakou pobočku jste navštívili, v kolik hodin a celou věc prověříme. Děkujeme za informaci a přijměte prosím naší omluvu. Hezký den :-)

Voldemort

Zdravím, je velký problém pokud mám akné na zádech?

Thajský ráj

Dobrý den, pokud si vyberete variantu tradiční thajské masáže, tak v tom žádný problém není, ale pokud byste chtěl varintu olejové masáže, tak prosím konzultujte návštěvu se svým lékařem. Hezký den. :-)

Hedvika Menhardová

Dobrý den, pravá thajská masáž je vsedě a v oblečení? Děkuji za upřesnění, hezký den :-)

Thajský ráj

Dobrý den Hedviko, tradiční thajská masáž se dělá v pokoji , v leže. Masáž se dělá na sucho,Thajská masáž využívá metod protahování problematických partií a stlačování bodů v tzv. energetických centrech. Masáž se dělá v oblečení, na recepcích máme k zapůjčení kalhoty. Hezký den. :-)

Monika Rubešová

Dobrý den, pro upřesnění 1 poukaz platí pro oba partnery?

Thajský ráj

Dobrý den Moniko, ano poukaz je pro pár. Hezký den. :-)

Ivan Hradec

Prosím o uvedení termínu, dokdy je nutný uplatnit. To chybí skoro u všech nabídek

Thajský ráj

Dobrý den Ivane, po rozkliknutí dané varianty vždy uvidíte do kdy je voucher platný. U této akce jsou vouchery platné do 30.4.2019. Hez­ký den.

Klára

Dobrý den,

rada bych se zeptala co znamena: procedury probihaji soucasne. Neumim si moc predstavit, že se provádí thajska masaz a k tomu mam nohy v akvarku s rybičkama…
Je to tedy tak, ze parova masaz neprobiha v soukromi?
Diky za uresneni.

Thajský ráj

Dobrý den Kláro, je tím myšleno, že oba dva je absolvujete ve stejný čas a společně. Tzn že rybičky Garra Rufa absolvujete společně a poté společnou masáž. Celotělové masáže probíhají vždy v soukromí, a při párových masáží se jedná o společnou místnost. Krásný den :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru