Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Letecký zájezd na Floridu: 5 nocí na Miami Beach, rajské klima, palmy a moře

4,3 / 5 CK WISNAR groupe mondiale s.r.o. Miami - Spojené státy

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Dana Herbergerová

Že bych si z Miami odskočila na nákup do Paříže :-)

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Chybička se vloudila 😊.
Co se týče stravování, samozřejmě si můžete zakoupit americké snídaně přímo v hotelu za cca 15 USD za jednu. Pokud však dáte na rady a doporučení průvodce, ušetříte, protože snídaně mimo hotel lze pořídit levněji 5–10 USD, záleží co a kolik toho sníte.
To samé se týká občerstvení během dne, vždy v rámci programu je čas na občerstvení včetně doporučení vhodných a cenově nenáročných restaurací, dá se najíst již od cca 6 USD.
Výlet na Key West pořídíte do 80 USD, výlet do NP Everglades do 50 USD, záleží kolik klientů pojede tj. jestli se do ceny promítne skupinová cena. V této verzi zájezdu doporučujeme max. tyto 2 výlety. Další poznávání dle programu je v ceně.

Zdraví team CK WISNAR

Dana Herbergerová

Dobrý den,

tedy ještě jednou:

zajímala by mě možnost stravování a cena výletů a vstupů.

Děkuji :-)

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den paní Dano,
snídaně si můžete doplatit. Večeře každý řeší dle vlastního gusta, vedle hotelu se nalézají 4 restaurace – francouzská, asijská, italská a mezinárodní 😊. Nebo si pořídíte jídlo ještě v centru Paříže, je zde také spousta stravovacích možnosti, supermarketů, pekáren – průvodce Vám rád poradí… Vstupy do památek si vyberete jaké budete chtít, nejsou povinné. U některých vstupů vám průvodce zajistí skupinové slevy 😊. Orientačně počítejte cca 50 – 70€. Osoby do 26 let mají státní muzea zdarma, senioři slevy.
Zdraví team CK WISNAR

Dana Herbergerová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na to samé, jako paní Iveta, ale odpověď bych chtěla vztahující se k Miami, ne k Paříži 😉
Děkuji 🙂

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den paní Dano,

termín na Miami je od 5.2. – 12.2.2019.

Krásný den přeje team CK WISNAR

iveta Latova

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat na cenu fakultativních výletů a jaké jsou možnosti stravování?Předem děkuji.Iveta

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den paní Iveto,

můžete si připlatit snídaně. Večeře každý řeší dle vlastního gusta, vedle hotelu se nalézají 4 restaurace – francouzská, asijská, italská a mezinárodní 😊. Nebo si pořídíte jídlo ještě v centru Paříže, je zde také spousta stravovacích možnosti, supermarketů, pekáren – průvodce Vám rád poradí…
Vstupy do památek si vyberete jaké budete chtít, nejsou povinné. U některých vstupů vám průvodce zajistí skupinové slevy 😊. Orientačně počítejte cca 50 €. Osoby do 26 let mají státní muzea zdarma, senioři slevy.

Zdraví team CK WISNAR

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru