Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Thajský ráj: permanentky i jednotlivé masáže vč. relaxu s rybkami Garra Rufa

4,5 / 5 Thajský ráj (4 pobočky) Praha - Staré Město  (mapa) 1 959 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Hana

Dobrý den přeji, měla bych zájem o 2 klasické thajské masáže 60 minut + rybičky (399Kč/1 voucher) a 2 masáže jen nohou, zad a sije ve Vaší nabídce za 299Kč/voucher. Potřebovala bych ovšem všechny 4 masaze najednou a v urcity termín – 8.2.2019 od 16 hodin na Václavském náměstí. Myslíte, že by to byl problém? Po potvrzení termínu – obratem kupuji vouchery a posílám Vám je.
Děkuji Hana

Thajský ráj

Dobrý den Hano , ohledně volných míst k rezervaci kontaktujte prosím naší technickou podporu na email podpora@thajsky-raj.cz nebo tel: +420 778 082 2­25 Krásný den :)

Zuzana Horová

Dobrý den,
měla bych zájem o lymfatickou masáž, máte ji v nabídce?
Děkuji Zuzana

Thajský ráj

Dobrý den Zuzano, bohužel lymfatickou masáž v nabídce nemáme. Pěkný den. :-)

Alexis

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli je vhodná masáž nohou,zad a šíje pro pacienta s diag.Hypertenze CML,NCMP,trom­bóza,Moc děkuji za odpověd

Thajský ráj

Dobrý den Alexis, svou návštěvu prosím konzultujte se svým lékařem. Hezký den. :-)

Věra Kafková

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,když zakoupím permanentku,zda můžeme s kamarádkou přijít ve stejnou dobu na jednu permanentku.Dě­kuji.Věra

Thajský ráj

Dobrý den Věro, ano můžete přijít i s kamarádkou na jednu permanentku stačí si udělat rezervaci na stejnou hodinu. Pěkný den. :-)

Tereza

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli by bylo možné mít společnou masaž (oba v jedné místnosti) když koupím 1× 60 min. pravou thajskou masáž + 30 min. rybičky Gara Rufa a 1× 60 min. relaxační olejovou masáž + 30min. rybičky Gara Rufa. Předem děkuji za odpověď.

Thajský ráj

Dobrý den Terezo, ano je to možné mít společnou masáž, stačí to napsat do kolonky „DOTAZ“ v online rezervačním systému. Hezký den. :-)

Petr Geiger

Jaky je rozdíl mezi ‚pravou thajskou masáží‘ a ‚masazi noh, zad a sije‘? Co je obsahem te pravé masáže?

Thajský ráj

Dobrý den Petře, tradiční thajská masáž je masáž celého těla, jedná se o silovou masáž, která se dělá na sucho, jedná se o protahování a procvičování svalů, výsledkem je celkové uvolnění těla. Masáž nohou, zad a šíje se dělá v masážním křesle, jedná se o masáž dolních končetin a je zaměřená na akupresurní body na chodidlech, doplňuje ji masáž prstů a lýtek, následuje masáž zaměřená na oblast zad, šíje a ramen. Hezký den. :-)

Monika

Dobrý den, nenašla jsem variantu královské masáže nohou, o kterou bych měla zájem. Na tuto masáž se nabídka nevztahuje? Děkuji!

Thajský ráj

Dobrý den Moniko, tuto variantu nyní nenabízíme, v nabídce nyní nabízíme královskou bylinnou masáž celého těla. Pěkný den. :-)

Zdenek Obdrzalek

Dobrý den. Jaký je rozdíl mezi olejovou a královskou bylinou masáží???😁

Thajský ráj

Dobrý den Zdenku, relaxační olejová je masáž celého těla s použitím přírodních olejů a královská bylinná masáž je masáž celého těla ,používá se tradiční způsob využívající horké bylinné váčky, tyto váčky jsou plněny směsí z pravých thajských bylin. Díky horkým bylinám se unavené tělo prohřeje a uvolní. Pěkný den. :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru