Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Relax na jihu Čech: wellness, snídaně či polopenze, termíny až do jara

4,2 / 5 Hotel Lucia Jižní Čechy (mapa) 1 866 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jirka

Dobrý den jsou také v nabídce velikonoční svátky?

Hotel Lucia

Dobrý den Jirko, velice nás těší zájem o náš hotel. Bohužel během velikonoc máme již zcela obsazeno. Rádi Vás přivítáme v jiný termín. S pozdravem Petra – recepce.

Pavla

Dobrý den,
týká se neomezený welness i masáží nebo ty se musí priplacet zvlášť.
 Dekuji

Hotel Lucia

Dobrý den Pavlo, ceník masáží naleznete na www.hotellucia.cz a platí se zvlášť. S pozdravem Inka, recepce

Petr

Dobrý den, potřeboval bych stornovat zájezd. Poradíte mi?

Hotel Lucia

Dobrý den Petře, kontaktujte tel.linku slevomatu. S pozdravem Inka Vonešová recepce

Lucka

Dobrý den, je možné domluvit veganskou (tzn. bez vajec, masa, ryb a mléka) stravu? Děkuji za odpověď, Lucka

Hotel Lucia

Dobrý den Lucko,

děkuji za Váš dotaz.
Vouchery, které nabízíme na Slevomatu zahrnují ubytování a snídaně nebo polopenze, podávané formou bahatého rautu. Klienti si mají možnost sami zvolit, co si dají k jídlu. Pokud máte speciální požadavek na dietní přípravu jídel, doporučuji Vám objednat si ubytování bez stravy a stravování řešit přímo v restauraci. Naši kuchaři Vám rádi připraví jídlo na přání. Cena pobytu se bude výrazně lišit od nabízených variant slevových portálů.
Pro rezervaci pobytu kontaktujte přímo recepci na tel 723 407 416.

S pozdravem a přáním pěkného dne Michaela – recepce

Karolína

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat zda by bylo možné při pobytu na 2 noci udělat jednu (romantickou)sní­dani přímo na pokoj, nebo nějaký obložený talíř s vínem místo večeře na pokoj.
Děkuji.

Hotel Lucia

Dobrý den, přinést snídani na pokoj Vám můžeme. Doplatek za tuto službu (pokud máte již snídaně v ceně) je 80Kč. Za tým recepce Inka

Pavel

Dobrý den
Mám dotaz ohledně ubytování,chtěl bych koupit wellness manželce a dvoum
Kamaradkam, je možné objednat pokoj pro tři osoby, plus nějaké procedury nebo máte pokoje jen pro dva a třetí by si musela vzít pokoj zvlášť,
 Dekuji

Hotel Lucia

Dobrý den Pavle,

pobyt objednáte přímo na stránkách tohoto slevového portálu, si rozkliknete Vámi vybraný balíček a dáte si ONLINE REZERVACE a tam se Vám objeví kalendář, zeleně označené termíny lze nakliknout a přímo koupit! Pouze do poznámky nám napište, že chcete třílůžkový pokoj!


V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na tel 723 407 416.

S pozdravem a přáním pěkného dne Inka – recepce

Lukáš Dvořák

Dobrý den,
v informacích píšete, že je okolo hodně cyklo-tras, chtěl bych se tedy zeptat, jestli se dají někde v okolí půjčit kola ? popřípadě uschovat naše, když bychom si je přivezli s sebou aby nám nevisely na autě a nevystavovali jsme je tak riziku odcizení?

předem děkuji za odpověď.

 Dvořák

Hotel Lucia

Dobrý den Lukáši, kola si bezpčně uschováte v hotelových kolárnách. Pokud by jste měli zájem o zapůjčení kol, i ta možnost ve městě je. Pro více informací volejte na tel.: +420 381 582 1­23 Mob.: +420 723 407 4­16. Přeji pohodovou neděli, Petra – recepce.

A

Dobrý den, rádi bychom k vám přijeli, ale máme tříletou dceru, v ceně je wellness, přeci jí nenecháme samotnou na pokoji? Běžně s námi jinde do vířivky chodí, do sauny samozřejmě ne. Může tedy s námi aspoň do vířivky? Děkuji

Hotel Lucia

Dobrý den paní A, z hygienických a bezpečnostních důvodů je zakázán vstup dětem mladším čtyř let do prostoru wellness centra (viz naše podmínky na www.hotellucia.cz). S pozdravem a přáním pěkného dne I.

Tomáš Šebek

Dobrý den, chtěli by jsme si zamluvit apartmán za 3999 od 27. prosince do 29. prosince. Jedná se o to, že manželka je pedagog a mají nějaký příspěvek od školy. Je možná tato fakturace?
Dále máme dotaz na psa zda je možné ho vzít s sebou.

Hotel Lucia

Dobrý den Tomáši, psi k nám do hotelu můžou (viz služby hotelu) a ohledně FKSP kontaktujte prosím přímo recepci. S pozdravem Inka – recepce

Petr Popelka

Dobrý den, je možné voucher zaplatit kartou Ticket Benefits od Edenred?

Hotel Lucia

Dobrý den Petře, benefit body lze uplatnit. Bližší informace získáte na Email: info@hotellucia.cz. Pro více informací volejte na tel.: +420 381 582 1­23 Mob.: +420 723 407 4­16. Pěkný den, Petra – recepce.

Bronislava Zimová

Dobrý den, ráda bych spojila dva vouchery, t.j. přes víkend (3dny) + 3 dny všední den v termínu od 7.12 do 12.12.2018. Navíc mám velmi malinkého pejska,který
pojede s námi. Je tato varianta možná? Děkuji za odpověď. B.Zimová

Hotel Lucia

Dobrý večer Broňo, vouchery lze spojit. V termínu od 7.12. – 12.12.2018 máme již pouze jeden poslední volný pokoj. doporučuji vytvořit co nejrychleji rezervaci na Email: info@hotellucia.cz. Pro více informací volejte na tel.: +420 381 582 1­23 Mob.: +420 723 407 416, nebo napište na Email: info@hotellucia.cz, www.hotel-lucia.cz. Pěkný večer Petra – recepce.

Veronika Havlikova

Dobrý den,
Tento poukaz bych chtěla koupit jako dárek. Jak mám postupovat v případě, že by jelo i 9ti leté dítě? Je potřeba koupit zvlášť voucher nebo se doplácí přímo při příjezdu?
Děkuji za odpověď a přeji hezký den

Hotel Lucia

Dobrý večer Veroniko. Těší nás Váš zájem o náš hotel. Dítě se doplácí na místě. Doporučuji před rezervací si ověřit, zda je volný ve vámi vybraném termínu třílůžkový pokoj. Pro více informací volejte na tel.: +420 381 582 1­23 Mob.: +420 723 407 416, www.hotel-lucia.cz. Pěkný večer Petra – recepce.

Zuzana Táchová

Dobrý den, je možné si u vás objednat pobyt přes FKSP zatím bez objednání termínu, který bychom uhradily, ale využili až třeba na jaře na nějaký víkend děkuji Táchová

Hotel Lucia

Dobrý den Zuzano, kontaktujte prosím přímo recepci hotelu Lucia, rádi Vám vystavíme fakturu pro zaměstnavatele.

S pozdravem Michaela – recepce.

Anna Sebechlebská

Dobrý večer, právě jsem si u Vás objednala voucher na apartmán s libovolným datumem. Zajímá mě jen jak si objednat termín a jestli je možnost připlatit si za privátní užívání wellness? Třeba jen na jeden večer. Děkuji a přeji hezký večer.

Hotel Lucia

Dobrý večer, ohledně termínu nám prosím zavolejte na recepci hotelu a privátní wellness lze také přiobjednat, více informací (včetně cen) naleznete na našich webových stránkách www.hotellucia.cz, s přáním pěkného dne Inka – recepce

Karolína

Dobrý den, měla bych zájem o pobyt na 3 noci, ve výběru pobytů je však pouze možnost ve všední dny a já bych měla zájem např. od čtvrtka do neděle, tedy přes víkend. Je možné např. koupit třídenní pobyt z nabídky a domluvit se s recepcí na nějakém doplatku za víkend? Díky

Hotel Lucia

Dobrý den Karolíno, ta možnost u nás je, kontaktujte prosím recepci na tel. 723 407 416, s pozdravem Inka recepce.

ivana boubalova

lze platit stravenkami sodydax flexi pass dekuji za odpoved

Hotel Lucia

Dobrý večer Ivano, velice nás těší Váš zájem o náš hotel. V našem hotelu můžete využít Benefit boday a platbu skrze FKSP zaměstnavatele. Flexi pass zatím bohužel nelze uplatnit. Přeji příjemný večer – Capouchová Petra – recepce. Pro více informací volejte na tel.: +420 381 582 1­23 Mob.: +420 723 407 416, www.hotel-lucia.cz

Iveta Králová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda jde pobyt u vás na hotelu hradit z fksp? Děkuji za odpověď Králová

Hotel Lucia

Dobrý večer Iveto, velice nás těší zájem o náš hotel. Pobyt lze hradit skrze fakturu FKSP. Přeji Vám příjemný večer, Capouchová Petra – recepce. Pro více informací nás kontaktujte na tel 723 407 416.

Daniel

Dobrý den, musí být alespoň jednomu z páru 18?

Hotel Lucia

Dobrý den, ano, jednomu z páru musí být 18 let, v případě dotazů mě neváhejte kontaktovat, za tým recepce Inka

Ala Vlčková

Dobrý den, jak se to dělá, když si koupíme Voucher a chtěli bychom sebou vzít deti? Předem děkuji za odpověď.

Hotel Lucia

Dobrý den, uveďte to prosím do poznámky, a kontaktujte přímo recepci a my Vám sdělíme, zda máme na Vámi vybraný termín vícelůžkový pokoj.

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na tel 723 407 416.

S pozdravem a přáním pěkného dne Inka – recepce

Sabina Pohlodkova-Stankova

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda by bylo možné zarezervovat si u vás poslední víkend v listopadu 2018.
Děkuji
Pohlodková

Hotel Lucia

Dobrý den Sabino, velice mě těší Váš zájem o služby hotelu Lucia. Vámi vybraný termín je hotel obsazen. Pro více informací o volných termínech navštivte naše webové stránky http://www.hotel-lucia.cz/rezervace/, tam si přímo zadáte Vámi vybraný termín (příjezd + odjezd) a náš systém Vám ukáže volné pokoje. Pro objednávku Vámi ověřeného termínu nás kontaktujte a my Vám vytvoříme rezervaci. Do objednávky prosím uveďte telefonní kontakt a kód Vašeho voucheru.

Nebo přímo na stránkách tohoto slevového portálu, si rozkliknete Vámi vybraný balíček a dáte si ONLINE REZERVACE a tam se Vám objeví kalendář, zeleně označené termíny lze nakliknout a přímo koupit!

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na tel 723 407 416.

S pozdravem a přáním pěkného dne Inka – recepce

Čermáková Kristýna

Dobrý den,
vybrala jsem si balíček podzim/zima, pokoj Standart, víkend. Chtěla bych se tedy zeptat, jaký je den nástupu? Zda je možné přijet v pátek a odjet v neděli nebo příjezd v sobotu a odjezd v pondělí. Dále pak, berete na hotelu, v restauraci kreditní karty? A poslední: Jak to u vás momentálně vypadá s volnou kapacitou na termín leden-únor?
Velmi vám děkuji za odpověď
Čermáková Kristýna.

Hotel Lucia

Dobrý den

velice mě těší Váš zájem o služby hotelu Lucia***
Lednové a únorové termíny jsou prozatím volné. Pokud budete mít voucher „víkendový“ přijet na něj můžete kdykoliv. Pouze voucher „všednodenní“ je omezen, platí od Ne – Pá.
Pro rezervaci vybraného termínu kontaktujte recepci.

S pozdravem a přáním pěkného dne

Michaela, recepční hotelu

Martina Moravanska

Dobrý den,je moznost dětské postýlky,máte v restauraci dětskou zidlicku?

Hotel Lucia

Dobrý den Martino, na restauraci Vám rádi připravý dětskou židličku a pokud si budete přát dětskou postýlku, uveďte ji při rezervaci do požadavků. Přeji vám pěkný zbytek neděle, Capouchová Petra – recepce hotelu. Pro více informací volejte na tel.: +420 381 582 1­23 Mob.: +420 723 407 416, www.hotel-lucia.cz

petr

Dobrý den, v online rezervaci jsou termíny až na leden a v popisku je napsán i podzim. Potřeboval bych rezervaci od 16.11–18.11.18.

Hotel Lucia

Dobrý den Petře, bohužel v termínu od 16.11. – 18.11.2018 máme již zcela obsazeno. Neváhejte mi zavolat, vytvoříme rezervaci na jiný vhodný termín. S pozdravem a přáním pěkného večera Petra Capouchová – recepční hotelu tel.: +420 381 582 1­23 Mob.: +420 723 407 416, www.hotel-lucia.cz

Lucie Stejskalova

Dobrý den. Lze zaplatit převodem z účtu na účet? Taková nabídka tam není… Děkuji.

Hotel Lucia

Dobrý den, pokud si přejete pobyt hradit bankovním převodem, kontaktujte přímo recepci.

S přáním pěkného dne Michaela, recepční hotelu

Klára

Dobrý den je Wellness Lady balíček vhodný i pro muže?

Hotel Lucia

Dobrý den, wellness lady balíček zahrnuje ubytování s polopenzí a wellness procedurami, které jsou prioritně určené pro ženy. Není ale vyloučeno, že by si je nemohl dopřát muž.
Lady balíček obsahuje…
• brzký check-in dle obsazenosti hotelu
• pozdní check-out dle obsazenosti hotelu
• welcome drink
• 2 × 30 min relaxační masáž zad a šíje
• 2× 15 min anticelulitidní masáž
• 2 × 30 min galvanické ošetření obličeje
• neomezená návštěva wellness v otevírací době pro oba.

Pokud máte zájem o rezervaci wellness pobytu nebo jiné složení wellness procedur, kontaktujte přímo recepci.
Neváhejte mi zavolat, na tel.: 723 407 416 ráda Vám poradím s veškerými dotazy. S pozdravem Michaela – recepce.

Lucie Červená

Dobrý den chci se jen zeptat jestli se dá přikoupit i víc dní než jen 3 noci máme to skoro 300km tak mě zajímá jestli se da přikoupit děkuji Lucie

Hotel Lucia

Dobrý den Lucie, ano dá se přikoupit více nocí, nebo přímo spojovat vouchery a pak u nás můžete zůstat jak dlouho budete chtít :), za tým RC Inka

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru