Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Virtuální zážitek: Hodina ve virtuální realitě pro celou rodinu s instruktáží

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Soňa Kolářová

Dobrý den, chci se zeptat jestli je možné platit i na místě?

Klub Virtuální Reality

Ano, je to možné. V hotovosti nebo kartou.

Michaela

Dobry den.
Zakoupila jsem 2 vouchery a ted vaham, zda rezervovat 1 mistnost na 2 hodiny nebo 2 mistnosti na hodinu. Budeme 2 dospely, 1× 12 let. Jde mi o narocnost.
Nebo zda je lepsi byt spolu a predavat si hru. (Doufam, ze spicim kojencum neni vstup zakazan :) ).
Dekuji za odpoved

Klub Virtuální Reality

Dobrý den, doporučuji 2 místnosti na 1 hodinu. Dítě si zahraje celou hodinu a dospěláci se v druhé místnosti po 30 min. vymění na brýlích. Spící kojenci vítáni. Jen s kočárkem je to obtížnější jsme v 1. patře bez výtahu.

Lenka

Dobrý den,

ráda bych se zeptala, zda je nutná na víkendy rezervace?

Předem děkuji, Lenka

Klub Virtuální Reality

Dobrý den,
na všechny dny je nutná rezervace. Díky rezervaci pro Vás budeme blokovat zařízení a místnost. rezervaci provedete zde:
 https://www.klubvirtualnireality.cz/rezervace/

Jan Mátl

Dobrý den
Chtěl bych si objednat voucher na jednu z nabízených aktivit, avšak nejsem si jist, jak voucher získat prostřednictvím těchto stránek (SLEVOMAT). V nabídce vidím jen odkaz přímo na stránky provozovatele daného zážitku (Klub virtuální reality), kde je již rezervační systém, kam se kód voucheru musí zadat. Tedy se tam již počítá s tím, že voucher již zájemce předtím obdržel. Jinak bych chtěl uplatnit pro pořízení voucheru své kredity.
Jak se, prosím, v této věci má postupovat ?
Předem moc děkuji za Vaší reakci :-)
S pozdravem, Honza

Klub Virtuální Reality

Dobrý den, pokud máte kredit na účtu Slevomatu při placení zaškrtnete políčko „platit z kreditu“ Pro koupi klikněte na příslušnou variantu a dole na stránce najdete políčko koupit. Kliknete a dostanete se do patebních možností. Pokud i tak si nebudete jistý zavolejte na uvedenou linku rádi Vám poradí nebo koukněte do odkazu „časté dotazy“
Máte dotaz?
222 745 354
Po–Pá 8:00–21:00

Alena Žáková

Dobrý den,zaplatila jsem 2 vouchry jeden byl placen 24.12. a druhý 27.12. a doposud mi nepřišel žádný potvrzující voucher, kterým bych se měla prokázet.
Pouze při platbě se mi ukázal variabilní symbol.
Rádi bychom toho využili tento víkend.
Děkuji za odpověď.
Alena Ž.

Slevomat.cz

Dobrý den, objednávku vidím v pořádku zaplacenou a voucher jsme vám v pořádku zaslali. Pro jistotu Vám jej ale zašlu znovu :-) E-mail dorazí z naší e-mailové adresy hezkyden@slevomat.cz. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam, Hromadné nebo Promo. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu po přihlášení, kde vložíte e-mail a heslo. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery. Pěkný den

Vladimíra Lenertová

Dobrý den,
zaplatila jsem si dva headsety na 1hod – 998,–Kč, ale přišel mi voucher jen na jednu hodinu a jeden headset – za 499,–Kč. Ještě před nákupem jsem se ujišťovala, že částka 499,– Kč je za jeden headset pro až 4 lidi. Proto jsem koupila za 998,– ovšem voucher, jak už jsem psala je stále pro jeden headset. Prosí o vrácení peněz nebo dodání voucheru na dva headsety (půjdou 4tyři děti, budou mít dva headsety, budou hrát hodinu.
Děkuji
Lenertová

Slevomat.cz

Dobrý den, Vladimíro, v historii odeslaných e-mailů vidím, že vám vouchery přišly oba. Zkontrolujte si prosím váš e-mail a složku Spam atd. Pro jistotu jsem vám nechal zaslat vouchery ještě teď znovu. Hezký den :)

Michal Novák

Dobrý den, chápu správně, že pokud si 2 osoby chtějí zahrát proti sobě/ spolu zároveň ve stejný čas, je nutné mí 2 vouchery? Děkuju.

Klub Virtuální Reality

Ano, chápete to správně.

Zdena Kovářová

Dobrý den, ráda bych koupila voucher, ale chci platit převodem. Je to možné? Děkuji Kovářová Zdena

Klub Virtuální Reality

Dobrý den, ano je to možné . V objednávce si vyberte možnost platit převodem a dostanete platební informace.

Jitka

Dobrý den,chceme si zakoupit voucher a zajímalo by nás,jestli si můžeme zahrát více lidí společně ( 3 lidi )?? Děkuji

Klub Virtuální Reality

Dobrý den,
všechny hry , které máme a umožňují hrát hráčům spolu nebo proti sobě se dají hrát ve 2 lidech zároveň. Aby to šlo takto zařídit je nutné si koupit 2 vouchery a rezervovat si 2 pokoje na stejný čas. V rámci pokojů se pak můžete střídat na brýlích VR. V každém pokoji jsou jedny brýle VR.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru