Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Privátní wellness pro 2: vířivka a infrasauna budou na 2 hodiny jen vaše

4,2 / 5 Body - Fitness Ostrava  (mapa) 9 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Dušan Hanzeľ

Neztrapnujte se vy, nechtěl jsem přímo uvádět konkurenci ale když vidím váš přístup, tak se podívejte na welness3ka. Osobně navštíveno, 599 za 2 hodiny včetně sauny, vířivky, sprchy, odpočinkové místnosti s TV, rádiem, posteli.

Body - Fitness

To ale není místo kde jsme my pane, nejspíš jste majitelem a děláte si reklamu .-), také máme odpočinkovou místnost,rádi­o,televizi a postel hihi. Nashle

Dušan Hanzeľ

Je pěkné že po slevě se dostanete na cenu konkurence ve stejné budově bez akce :) tam mají navíc k dispozici sprchu na místě, v podstatě teda nejde o slevu, zákazníkům doporučuji vždy porovnat nabídky s konkurencí v okolí ;-)

Body - Fitness

Dobrý den, nejsíš jste se pane Hanzel spletl jelikož v naší budově je pouze naše fitness, kadeřnictví a wellness, doporučuji se pořádně podívat před kritikou at se neztrapnujete. hezký den přejem

Klára Halamkova

Cekam az mi dojde voucher pristi tyden a chci nas objednat na 25.10.nebo 30.10. 17–19h slo by to. Nevolala jsem na uvedene cislo kdyz neznam kod voucheru ale nerada bych aby nam to datum nekdo vzal kdyz jsem pak mesic v laznich.

Body - Fitness

Dobrý den, dotazy ohledně všeho co se týče wellnessu řešte prosím telefonicky na 777 600 900. Dě­kujeme Body Fitness

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru