Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Relaxujte ve dvou v naprostém soukromí Wellness Ďáblice

4,7 / 5 Wellness Ďáblice Praha - Ďáblice  (mapa) 151 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Šimon

Dobrý den, byl by volný termín 20. 10. 2018 na dvě hodiny? Nejlépe od 14:00 do 16:00. Děkuji za odpověď

Wellness Ďáblice

Dobrý den. Tento termín je volný. Bližší informace o volných termínech, naleznete na našich webových stránkách v záložce rezervace. http://www.wellness-dablice.cz/rezervace/ s pozdravem a hezký den Wellness Ďáblice

Martin

Dobrý den. Pokud nevěříte,mohu vše doložit fotografiemi a videem přímo ze zeleného pokoje. Zakoupili jsme tady na Slevomatu voucher na 2 hodiny a po 20 minutách utekli. Ukrajinská obsluha nám odmítla dát kontakt na majitele a ani Slevomat se nás nezastal. Od té doby jsme pochopili nesmyslnost Slevomatu. Nasadíte nesmyslnou cenu za hodinový pronájem a pak se z něj vypočítá jakoby výhodná cena s třeba 40 procentní slevou. Čech vidí SLEVA a bezmyšlenkovitě kupuje. Kdyby se podíval na ceny u konkurence, kteří nejsou na slevových portálech zjistí, že se jedná o naprosto běžné ceny. Znovu opakuji,pokud máte zájem,fota a videa z vašeho"luxusu" klidně zvetejnim.
 Martin

Wellness Ďáblice

Dobrý den pane Martine. Moje odpověď byla, že jste mě pobavil a za tím si stojím.
Vlastně jste si odpověděl sám, psal jste, že jste byl v privátní zóně 20 minut a poté jste jí opustil.
Za tu dobu jste stihl projít vše v celé zóně, vše nafotit, natočit a podat report, to znamená v překladu, že jste nepřišel relaxovat ale okouknout prostor a hledat cokoliv, abyste mohl napsat špatnou recenzi. Na Vaší recenzi si dobře pamatuji.
Na základě Vaší recenze jsem kontaktoval obchodní oddělení Slevomatu a požádal o návštěvu a prověření. Zástupce Slevomatu Pavlína Steidlova neshledala pochybení a naopak byli jsme pochváleni. Zástupce Sevomatu přišel neohlášeně!
Z toho všeho mi plyne jen jeden možný scénář, od začátku letošního roku se objevilo několik recenzí, které se nás snaží poškodit, předpokládám, že někomu se nelíbí, jak to děláme. Asi vysoká laťka. Což nás samozřejmě těší.

Doplnění k Vašemu textu, ano je možné, že prkénko na wc může prasknout, je možné, že na střeše infra sauny se může objevit prach, i když vzduch do každé zóny je filtrovaný pilovým filtrem, ano je možné, že v uložišti pod schody se objeví ručníky, je to můj vynález a jistě to nikoho neobtěžuje. Jako je normální, že se poškodí čerpadlo a jiné mechanické součástky. Jako je možné, že někdo úmyslně poškodí vodu ve vířivce. Všechno co se u nás děje je řešeno ihned. Jsem zde 18h každý den abych na vše dohlédl a vše co se porouchá, opravil v době mezi rezervacemi nebo přes noc. Jsme jediný kdo má hodinu volna mezi rezervacemi a to pro to aby vždy bylo vše jak má. Každá hodina mezi rezervacemi taky něco stojí, to je si potřeba uvědomit. Investujeme neustále do technologie a mohu říct, že tak jak se starám o vodu vířivky a dalších součásti wellness by se nestaral nikdo, je to časově velice náročné a nikdo by to nebyl ochoten dělat nebo zaplatit.
A ano naše ceny jsou nastavené tak, abychom byli schopni udržet standard, který jsme nastavili.
Slevomat je pro nás reklamní plocha a je jedno jestli platíte reklamu nebo dáváte provizi, výsledek je podobný. Rozhodně u nás není nic předraženého a servis našich služeb je na velmi dobré úrovni. Rozhodně Vás nenutíme, abyste nás navštěvoval, pokud Vám nevyhovujeme. Podobných zařízení je po Praze mnoho, liší se pouze kvalitou.
Rozhodně u nás žádnou Ukrajinskou obsluhu na recepci nenajdete.!
Co se týká odpočinkové zóny, nikde neinzerujeme žádné dvoulůžko, prostor je dostatečně velký pro pohodové ležení a odpočívání.
Výlohy máme stále polepené fotografiemi vířivek, jsme privátní wellness a za to se nestydíme. Lidé bydlící v dosahu o nás vědí a chodí k nám relaxovat. A rozhodně na tom nevidím nic špatného, vždyť je fajn užít si relax v soukromí jako doma a nikým nebýt rušen a obtěžován jako ve veřejném zařízení, osobně bych do veřejného wellness nešel a obávám se, že ani do jiného privátního ale to je spíš tím, že o tom něco vím, naše wellness využívám velmi často, věřte, že do žádné špíny bych nešel, jak vy se snažíte prezentovat. Vše je po každé rezervaci desinfikované a čištěné a na tom si zakládám.
Ano jsme slevový národ, i Vy jste si koupil voucher, i když pravděpodobně z jiného důvodu. Pro nás je slevový portál Slevomat, dobrý partner pro internetovou inzerci a nejsme na něm závislí.
Pokud to jen shrnu, vůbec jsem na Vás nechtěl reagovat, je mnoho lidí, kteří k nám chodí a ví, jak to u nás chodí. Jsou rádi za naše pravidla a kvalitu, rádi se vracejí, pokud to u Vás tak není, asi byste s tím měl něco dělat a přestat pomlouvat. Já se rozhodně nesnižuji k tomu, abych někoho poškozoval. Je na každém zařízení jak svou službu provozuje a jaký si nastaví standard, toto není služba, která přináší zisky, režie jsou neuvěřitelné, toto je služba která vás musí bavit a pokud vás baví sauna a vířivka, není co řešit.
Vlastně Vám chci poděkovat. I takto je možné ukázat, že není jednoduché takovou službu poskytovat a hlavně udržet na úrovni.
Hezký den Wellness Ďáblice

Martin

Nemám vůbec náladu se s vámi dohadovat. Vaší úroveň jste sám potvrdil. Pokud je u vas běžný prach na sauně, smradlavé mokré ručníky pod schodištěm k vířivce, což odporuje základům hygieny a jistě to takto schválené od hygieny nemáte,zda tedy vůbec máte, jelikož se nazýváte soukromí klub,za čímž se většinou skrývá obcházení zákona. Vrchol vaší odpovědi je lež,kdy tvrdite, že jste sám oslovil Slevomat ohledně kontroly a oni pak přišli NEČEKANĚ a NÁHODOU? To snad nemyslíte vážně? Semozrejme jste smradlavé ručníky na ten moment odstranili,prach utreli a prkýnko vyměnili. Strašný. A to, že to děláte opravdu dobře hovoří jasně to, že jste na všech slevových portálech, protože jinak by k vám těžko někdo přišel, že? 30 metrů čtverečních je fakt luxus.

Martin

Dobrý den. Ještě máte v zeleném pokoji prasklé prkénko na záchodě,prach na střeše vaší ala sauny a smradlavé ručníky pod schodištěm vedoucí k vířivce, které je vyklápěcí a pod ním ten smrad skladujete? A postel je stále ne dvoulůžko,ale 1.5 postele? To znamená pro dva bez kontortu? Stále máte dům oslepený plakatama, že každý z okolních balkonů sídliště vidí,kdo k vám jde?

Wellness Ďáblice

Dobrý den Martine
Děkujeme za Váš dotaz.
Opravdu pobavil.
Potěšilo nás, že ostatní bylo v pořádku.
Hezký den Wellness Ďablice

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru