Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Léto na Ischii: 7 nocí, 3* hotel, zátoka s termální vodou, dítě do 12 let zdarma

4,3 / 5 CK Petra Tour Itálie (mapa) 72 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Renata Kolářová

Máte prosím termíny v lednu a únoru s dopravou. To by mi vyhovovalo.
Děkuji.

CK Petra Tour

Dobrý den, v lednu a únoru je možné zajistit pobyt na Ischii s leteckou dopravou, ale ne do hotelu Maremonti, který je přes zimu zavřený. Děkujeme za dotaz a přejeme příjemný den.

Jana Halouz

Dobrý den. Termín 25.8 do 1.9. Při odjezdu z Brna je dost lidí na autobus.? Byli bychom 3, 2 dospělí a 1 dítě.. A kolik je cena za dítě 7 let. Píšete že je zdarma, ale určitě se něco platí za polopenzí. Děkuji

CK Petra Tour

Dobrý den, aktuálně svoz z Brna naplněn není. Nicméně pokud byste si zájezd objednali, již bude splněn počet osob na odjezd z Brna. Jedná se o svoz do Českých Budějovic, kde si přestoupíte do autobusu a pokračujete dále do Rakouska. Dítě je Zdarma, ubytování i doprava, platilo by pouze příplatek za svoz 500,–/obosměrně. Děkujeme za dotaz a přejeme pěkný den!

Iva Kiková

Dobrý den, budete přidávat ještě nějaké termíny? Chtěli bychom jet až v druhé půlce září a spojit 2 po sobě jdoucí termíny (14 dni). Děkuji

CK Petra Tour

Dobrý den, termíny bychom rádi přidali, ale hotel je od 15.09. bohužel plně obsazen, takže určitě přidat nemůžeme. Pokud máte zájem o nějaký konkrétní termín, ozvěte se nám prosím na 386 352 653 nebo petratour@petratour.cz. Rádi Vám sdělíme možnosti. Děkujeme za dotaz a přejeme pěkný den!

IVA LAJTKEPOVÁ

Dobrý den, chci se zeptat jestli termín 25.8–1.9 je volný
1 dospělý a 1 dítě 5 let, autobusová doprava z Brna bude 6 osob na brno?
kolik mám koupit vouchrů děkuji iva

CK Petra Tour

Dobrý den, tento termín volný je. Pokud je však jen 1 dospělá osoba, tak pro dítě musí být zakoupen voucher, stejně tak bude dítě platit i autobusovou dopravu. V tuto chvíli máme na tento termín z Brna 3 osoby (s Vámi 5). Pro více informací nás neváhejte kontaktovat na emailu petratour@petratour.cz. Děkujeme za dotaz a přejeme příjemný den!

Jana

Dobrý den. Termín 25.8 do 1.9 když bych jela sama s dcerou 7 let, tak musim koupit 2 vouchry? A nabízíte i dopravu autobusem? Ráda bych prikoupila… A odkud jede autobus? Jedete i z Olomouce? Dě­kuji

CK Petra Tour

Dobrý den, ano, pokud pojedete pouze 2 osoby, je potřeba koupit 2 vouchery. V tomto termínu je volná jak doprava, tak ubytování. Autobus jede na trase Praha, Příbram, Písek, České Budějovice a pokračuje do Rakouska. Dále nabízíme svozovou větev Brno, Humpolec, Jihlava, Tábor, tam jsou ale nástupní místa za příplatek a pro uskutečnění svozu z těchto míst je daný minimální počet 6 osob, který musí být splněn. Odjezd je v ranních hodinách. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat. Děkujeme za dotaz a přejeme příjemný den!

Martin

Dobrý den, kdybych jel já (dospělý) a 11 leté dítě, tak by jsme si koupili dva vouchery? Jsou ještě volná místa na pobyt od 25.8. do 1.9. na pobyt a autobusovou dopravu? Díky

CK Petra Tour

Dobrý den, ano, pokud pocestují 2 osoby, je potřeba koupit 2 vouchery. V tomto termínu je volná jak doprava, tak ubytování.
Děkujeme za dotaz a přejeme pěkný den!

Žaneta Václavíková

Dobrý den, jsme rodinka, 2dospělý a tři děti (11,8, 5,5). Byl by ještě volný termín 28.7? Museli by jsme i vlastní dopravou, že? A děti by se platili jak? Děkuji za odpověď, pěkný den.

CK Petra Tour

Dobrý den,
doprava určitě vlastní, případně bych mohla ověřit, zda by ještě nebyla volná letecká doprava k dokoupení. Pokud je Vás dohromady 5, musely by to být 2 pokoje (max. je čtyřlůžkový), tedy 1× dvoulůžkový a 1× třílůžkový. Jedno dítě by bylo zdarma ve třílůžkovém pokoji, pro ostatní osoby na pevných lůžkách by musel být koupen voucher.
V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na 386 352 653 či petratour@petratour.cz
Děkujeme za dotaz a přejeme pěkný den!

Markéta Čížková

Dobrý den, byl by ještě volný termín 22.-29.9 s autobusovou dopravou z Plzně? Případně v kolik hodin by byl přibližně odjezd.
 Děkuji

CK Petra Tour

Dobrý den, ano, tento termín ještě volný je. Odjezd by byl v pátek 21.9. v 8:15 hod. ráno. Děkujeme za dotaz a přejeme příjemný den!

Markéta

Dobrý den,
máte ještě volná 2 místa v termínu 25.8.-1.9.? Je možná i autobusová doprava?
 děkuji

CK Petra Tour

Dobrý den, ano, v tomto termínu je volné ubytování i autobusová doprava.
Děkujeme za dotaz a přejeme pěkný den!

Lenka Dzierzanowska

Dobry den,
mam dotaz, jak je to se dvema detmi 9 a 11?? prvni zadarmo a druhe v jake cene??
 dekuji

CK Petra Tour

Dobrý den, ano, první je zdarma a druhé platí 50% z ceny voucheru – na základě smlouvy o zájezdu pak přímo naší CK.
Děkujeme za dotaz a přejeme pěkný den!

Lenka Hanusová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli by bylo možné ubytování na dva týdny pro dva dospělé a dvě děti 16 a 9 let v termínu od 18.08. – 31.08.2018? Kolik voucherů? Doprava vlastní

CK Petra Tour

Dobrý den, ubytování na 2 týdny není problém. Nicméně tento termín není na slevomatu nabízen, je tam úplně jiná cena. Pokud o něj máte zájem, rádi Vám ho zkalkulujeme individuálně, v tom případě nás prosím kontaktujte na 386 352 653 nebo lépe na petratour@petratour.cz. Pro využití akce na slevomatu jsou možné termíny od 01.09. Děkujeme za dotaz a přejeme pěkný den!

Hanka

Dobrý den, je možno spojit 2 termíny ? pro jednu osobu!

CK Petra Tour

Dobrý den, ano, je možné spojit 2 termíny. Pro jednu osobu se platí příplatek za jednolůžkový pokoj viz. ceník. V případě konkrétní poptávky nás neváhejte kontaktovat. Děkujeme za dotaz a přejeme pěkný den!

Jarka

Dobrý den , mám dotaz , zdali je možné jet na 14 dní , případně letecky , nebo
vlastním autem ? Kolik by to asi stálo peněz ? Děkuji Vám za odpověď !!! Jarka

CK Petra Tour

Dobrý den, možné to je samozřejmě i na 14 dní. Ale konkrétní kalkulace záleží na tom, který chcete termín, a jakou dopravu tedy preferujete. Můžeme nabídnout letecky, autobus nebo vlastní. V případě zájmu přesné kalkulace nás můžete kontaktovat na 386 352 653 nebo petratour@petratour.cz
Děkujeme za dotaz a přejeme příjemný den!

Marcela Jílková

Dobrý den, máte volný termín – 28.7. – 4. 8. pro 3 osoby? Jeden dvoulůžkový a jeden jednolůžkový. Pro dvě slečny a jeden muž. Děkuji za odpověd.ˇ M. Jílková.

CK Petra Tour

Dobrý den, ano, v tomto termínu je třílůžkový pokoj k dispozici.
Děkujeme za dotaz a přejeme pěkný den!

Jaroslav Klacek

Dobrý den, máte pro 2 dospělé osoby – jedna nad 55+ ubytování ve dnech 4.8. – 11.8., nebo 24.8. – 31.8. nebo 1.9. – 8.9. s leteckou dopravou? A časy odletu a příletu z Prahy. Můžete poslat kalkulaci? Předpokládám kalkulace dle info v příspěvcích – Pobyt á 1 osoba je přibližně 6000 Kč a letenka 9000Kč. Děkuji za informaci. J.Klacek

CK Petra Tour

Dobrý den, na slevomatu je v nabídce ubytování pouze pro termín 01.09. – 08.09., v tomto termínu máme k dispozici poslední 2 letenky a ubytování je volné. V ostatních termínech Vám rádi připravíme individuální kalkulaci. Pro termín 01.09. – 08.09. je kalkulace 2× 5.790,– + 2× 8.890,– = 29.360,–. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, budeme v kanceláři opět v pondělí. Děkujeme za dotaz a přejeme pěkný den!

Tomáš

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je ešte volný pokoj pro 2 osoby termín 21.7 – 28.7. a jestli je možná autobusová doprava tam i zpět. Děkuji za odpověď :-)

CK Petra Tour

Dobrý den, ano, pokoj je ještě volný a doprava také :-) V případě zájmu nás kontaktujte na 386 352 653 či petratour@petratour.cz. Děkujeme za dotaz a přejeme příjemný den.

Tina

Dobrý den, prosím o kompletní cenu..... 28.7–4.8. doprava autobusem, nástupní místa neřešte, to bychom se asi dopravili tam, kde je to bez příplatku, zřejmě Praha, protože bychom byli 3, což je tam 3*300 a zpět opět 3*300, nesmysl, 1 dospělý+1dítě 14 let+1 dítě 10 let, včetně všeho, stravy, dopravy, děkuji moc, Tina

CK Petra Tour

Dobrý den, v termínu 28.7. – 4.8. bohužel autobusovou dopravu nenabízíme. Poslední termín v červenci je 21.7. – 28.7. (s dopravou 20.7. – 29.7.) nebo poté až termín 1.9. – 8.9. (s dopravou 31.8. – 9.9.). Pokud vyberete jiný termín, rádi Vám na něj kalkulaci zašleme. Děkujeme za dotaz a přejeme příjemný den!

Markéta

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli je volné místo v termínu od 20.7 do 28.7 pro 2 osoby? Můžete mi prosím Vás napsat, jestli už na 100% z Brna odjíždí 4 osoby? Zmínila jste se, že odjezd z Brna je možný jen od 6 osob. Chceme mít jistotou, že odjedeme z Brna. Děkujeme za odpověď.

CK Petra Tour

Dobrý den, v tomto termínu stále místo je. Ano, minimální počet pro svoz z Brna je 6 osob, ale bohužel nám z Brna v tento termín zatím nikdo neodjíždí. Děkujeme za dotaz a přejeme příjemný den.

Jaroslava

Děkuji moc za informace.Ještě mám prosbu- pobyt 21.7.-28.7. tomu rozumím ale odjezd z Prahy je již v PA a návrat NE ?Moc děkuji za laskavost.

CK Petra Tour

Dobrý den, ano, odjezd je v pátek 20.7. (z Prahy v 8:30 ráno), návrat v neděli 29.7. odpoledne. Děkujeme za dotaz a přejeme hezký zbytek dne!

Jaroslava

Dobrý den.Prosím o sdělení zda je volný termín pro 2 dospělé osoby a 1 dítě / v dubnu mu bylo 11 let / v době 21.7. – 28.7./ Kolik je potřeba zakoupit Vouchru a jestli je možné objednat autobus.dopr. s nástupem v Praze.Děkuji­.Jarča

CK Petra Tour

Dobrý den, ano, tento termín stále volný je. Dítě do 12 let je zdarma včetně dopravy, zakoupíte tedy pouze 2 vouchery. Cena autobusové dopravy je 3.690,–/osoba, nástupní místo Praha je bez příplatku. Až vouchery zakoupíte, na email petratour@petratour.cz nám zašlete následující informace: Vaše jméno, datum narození, adresu, mobilní telefon, jména a data narození Vašich spolucestujících a kódy voucherů. Vystavíme Vám cestovní smlouvu, na základě které nám doplatíte autobusovou dopravu. Děkujeme za dotaz a přejeme příjemný den!

Havrankova

Dobrý den,je možné ssebou vzít i 4nohého miláčka větší rasy ?

CK Petra Tour

Dobrý den, hotel bohužel neakceptuje psí miláčky :(
Děkujeme za pochopení a přejeme pěkný den!

Monika Sivkakova

Dobrý den..máte volný termín od 23.6.2018..dva dospělý a dítě 12 let..máme i pejska..děkuji za odpověď Monika

CK Petra Tour

Dobrý den, ano, v tomto termínu volno je. Dítě 12 let je už bráno jako dospělá osoba, pokud už mu 12 let bylo, platí stejnou cenu. Pokud se týká pejska, záleží, o jakou rasu jedná. V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat na petratour@petratour.cz nebo 386 352 653. Dě­kujeme za dotaz a přejeme pěkný den!

Tomáš Babinec

Oprava. Myslel jsem termin od 28.7.

CK Petra Tour

Odpověď viz níže.

Tomáš Babinec

Dobry den. Pokud je prikoupena autobusova doprava, tak cena za dopravu obsahuje veskere poplatky vcetne trajektu? Jak je reseno ubytovani ve dvouluzkovem pokoji pro dva dospele a dve deti – dve postele a dve pristylky nebo jinak? Je volny termin od 27.7. pro vice osob – 2dospeli s 2detmi 11 a 13let , 2dospeli a 1dite 5let, samostatne 2 vetsi deti 16 a 17let? Dekuji

CK Petra Tour

Dobrý den,
v hotelu by v tomto termínu volno bylo i pro více osob, nicméně autobus v tomto termínu již nejede. Máme v srpnu pauzu, autobus jeden poslední pro pobyt 21.07. – 28.07. a poté až 25.08. Pokud byste tedy zvolili termín o týden dříve, tak tam by to možné včetně autobusové dopravy bylo. V ceně jsou zahrnuty všechny poplatky včetně trajektu a transferů. Pokud se týká 4lůžkového pokoje, tak ano, jedná se obvykle o manželskou postel a 2 přistýlky, obvykle klasická lůžka.
Děkujeme za dotaz a přejeme pěkný den!

Jana Holubová

Je ještě volno v termínu od 23.6. do 30.6.?

CK Petra Tour

Dobrý den, v tomto termínu na hotelu volno je, autobusová doprava je volná také. Děkujeme za dotaz a přejeme příjemný den.

Jana Holubová

Dobrý den , prosím jaká jsou další svozová místa kromě Brna, jsem z Nového Jičína, děkuji

CK Petra Tour

Dobrý den, na Moravě máme jedině svozové místo Brno. Pro svoz z Brna je však nutný minimální počet 6 osob. Pokud se svoz nenaplní, musíte si zvolit jiné z hlavních nástupních míst. Přejeme hezký den!

Karel Veselý

Dobrý den, zaujala mě Vaše nabídka Ischia, Hotel Maremonti. Měli bychom zájem v termínu 8.9– 15.9.2018 pro dva, s vlastní dopravou. Je tento termín volný? Děkuji za odpověď.

CK Petra Tour

Dobrý den,
děkujeme za dotaz, ve Vámi vybraném termínu je volno.
Přejeme pěkný den!

Šárka Vašatová

Dobrý den,mate ještě volno v terminu 21.7–28.7 a cena dopravy z Prahy. Děkuji Vašatová

CK Petra Tour

Dobrý den,
ano, volno máme. Cena dopravy z Prahy 3.690,–/osoba.
Děkujeme za dotaz a přejeme pěkný den!

Martin

Dobrý den,
pokud by chtěla přítelkyně jet v termínu 21.-28.7. a využít autobusovou dopravu a polopenzi, kolik by celkově platila? Jela by s 10-tiletou dcerou.
Dle dispozic by měla hradit jen za jednu osobu ubytování a i dopravu?
Platí se ještě nějaké pobytové poplatky na místě?
Děkuji za upřesnění.
 Martin

CK Petra Tour

Dobrý den,
pokud by jela přítelkyně pouze s dcerou, platily by obě pobyt i dopravu. Dítě Zdarma je pouze v případě, což je podmínka uvedená v textu, kdy je se 2 dospělými na pokoji, tedy na přistýlce. V tomto případě by byla přítelkyně i dcera na pevném lůžku.
Na místě se platí pobytová taxa cca 2€/osoba/noc, dítě neplatí.
Děkujeme za dotaz a přejeme příjemný den!

Alena Steidenova

Dobrý den je volno v termínu od 20.7. 2 dospělí 1 dítě 10 let z Prahy se vyjíždí v kolik hodin? Jaká by byla cena pro dítě v případě využití letecké dopravy

CK Petra Tour

Dobrý den,
ano, ve Vámi vybraném termínu je volno. Autobusová doprava je také k dispozici. Z Prahy se vyjíždí v pátek v 08:30h ráno z Metro A Strašnická. Ráno kolem 5h budete v přístavu v Neapoli.
Při využítí letecké dopravy platí díte letenku stejně jako dospělá osoba, tam není rozdíl v ceně. Tedy 8.890,–/osoba včetně transferů.
Děkujeme za dotaz a přejeme příjemný den!

Zboril

Dobrý den, rad bych se zeptal jestli v termínu 21.7 až 28.7 pro 2 dospělé a 2 děti 7 a 4 let bylo by volno a jaká je cena a také jak blízko je nejbližší pláž od hotelu a jak je to s parkováním a také jestli je v okolí nějaké obchodní centrum a poslední dotaz jestli se dá jezdit na pláž autem děkuji Zboril

CK Petra Tour

Dobrý den,
ano, termín je volný.
1/ Cena je 2× 5.790,– (dospělá osoba) + 1× 4.490,– (dětská cena na přistýlce – dává se zvlášť do smlouvy s námi). Jedno dítě na přistýlce je zdarma.
2/ Nejbližší pláž je cca 20 minut chůze z kopce – Cava Grado. Nebo potom cca 15 minut chůze zátoka Sorgeto, kde vyvěrají horké prameny přímo v moři, přístup po cca 200 schodech. To ale není pláž, nicméně kamenitá zátoka. Není to na celý den. Jinak hotel vozí v pravidelný čas na vyžádání na pláž – buď již zmíněné Cava Grado nebo se dá popojít kousek i na další pláž, a nebo pak na pláž Citara.
Dá se pohodlně využívat též místní autobusová doprava.
3/ Parkovat se dá u hotelu zdarma.
4/ Cca 300m od hotelu je menší centrum, kde máte 2 supermarkety, resturace, kavárny, tam se dá nakoupit. O obchodním centru jako takovém se v případě Ischie nedá vůbec mluvit, je tam vždy pouze centrum městečka a obchody.
5/ Na pláž autem jet můžete, nicméně ne u každé pláže se dá pohodlně zaparkovat a většinou se parkování vždy platí. Např. na pláž San Montano se autem jet dá, dá se pohodlně zaparkovat, parkovné bylo v loňském roce na celý den cca 5€. Konkrétně pak poradí delegát v místě pobytu.
Děkujeme za dotazy a přejeme pěkný den!

Pavlina

Dobry den chteli bychom jet 2 dospeli a 2 deti 6 a 11 let musime synovi koupit take voucher?

Slevomat.cz

Hezký den, Pavlíno,

děti do 12 let mají zájezd zdarma včetně dopravy, takže voucher kupovat nemusíte. Je ovšem potřeba děti nahlásit u CK a příplatek za postýlku je 5 euro na den.

Hezký víkend

Eva Hasníková

děkuji za odpověď, ještě malé doplnění: a volná místa v autobuse v termínu od 7.7. jsou? Jsme z Olomouce. Předem děkuji Hasníková

CK Petra Tour

Ano, volná místa v autobuse jsou, autobus je za příplatek 3.690,–/osoba. Olomouc jako nástupní místo nemáme, jezdíme po větvi Liberec, Praha, Plzeň, Písek, ČB a dolů do Rakouska. Z Moravy máme svoz z Brna, Jihlavy, nicméně tam musí být splněn minimální počet 6 osob-v tuto chvíli není splněno. Dívala jsem se na spoje, možná pro Vás lepší Praha, kde si přímo nastoupíte do autobusu.
Přejeme pěkný den!

Eva Hasníková

Dobrý den,
máte volno v termínu od 7.7. – 14.7. – 1 dospělí, 2 děti (13 a 11 let), a je možné být ubytovaní v jednom pokoji (přistýlka?). Kolik platí dítě do 12 let?
Předem děkuji Hasníková

CK Petra Tour

Dobrý den, v tomto termínu je ještě volno. Pro Vás by to byl 3lůžkový pokoj, tedy s jednou přistýlkou. Pro dítě 13 let je potřeba zakoupit voucher, druhé dítě je zdarma (nicméně nesmí dosáhnout 12 let do konce pobytu). Celkem tedy 2× 5.790,–.
Děkujeme za dotaz a přejeme pěkný den!

Michaela Bukalová

Jsou volné letenky v termínu poslední týden s srpnu. 2 děti a 2 dospělé? Cena za letenku ?

CK Petra Tour

Dobrý den, letenky na termín 24.8. – 31.8. ještě volné máme. Cena letecké dopravy včetně transferů je 8.890,–/osoba. Děkujeme za dotaz a přejeme příjemný den.

Michaela Bukalová

Dobrý den , dá se doplatit plná penze ?

CK Petra Tour

Dobrý den, na hotelu je možné si připlatit oběd dle aktuálního menu. Platí se vždy na místě. Děkujeme za dotaz a přejeme hezký zbytek dne.

Ladislav Chvapil

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat na leteckou dopravu v termínu 7.7. 2018 – 14.7.2018.
Děkuji.

CK Petra Tour

Dobrý den, pro tento termín ještě letenky volné máme, cena letecké dopravy včetně transferů je 8.890,–/osoba. Pro více informací nás kontaktujte na emailu petratour@petratour.cz. Děkujeme za dotaz a přejeme příjemný den.

Soňa Švandová

Dobrý den, kolik hodin trvá cesta, když by jsme nastoupili v Brně? Můžete mi prosím poslat fotku nejbližší pláže? Děkuji Soňa Švandová

CK Petra Tour

Dobrý den, v Brně se nastupuje v pátek v 7:45. Pro svoz z Brna je nutný minimální počet 6 osob, v jiném případě Vám nabídneme některé z jiných odjezdových míst. Příjezd do přístavu v Neapoli je v sobotu cca v 5 hodin ráno, poté se jede hodinu až hodinu a půl trajektem na ostrov Ischia, odkud je zajištěn transfer klientů do hotelů. Na hotelu jsou klienti kolem 8–9 ráno.
Pokud nám napíšte Váš email, rádi Vám zašleme fotky nejbližší pláže Cava Grado. Děkujeme za Váš dotaz a přejeme hezký zbytek dne.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru