Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

7 nocí v Chorvatsku s polopenzí a vířivkou, dítě do 11,99 let pobyt zdarma

4,2 / 5 CK České kormidlo Omiš - Chorvatsko (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Libor

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na termín 7.7 – 14.7.2018 vila Katarina jestli je volný pokoj? Dva dospělí, dítě 10let a 2 roky.Kolik by stála polopenze pro 2 leté dítě?Jestli tomu rozumím tak 1 dítě je zdarma i s polopenzí? Dě­kuji

CK České kormidlo

Dobrý den, ano jeden pokoj ještě volný je, jedno dítě zdarma a druhé na lůžku s rodiči za 3190 Kč, obě s polopenzí. Přeji hezký den.

Fliťarová

Dobry den kolik by nas stala cesta do Chorvatska na sedm dni pro dve osoby jedna pani s dcerou 8 let.kolik by stala letenka tam i spet jidlo se schrnuje v cene? Jeste jedna otazka ta sama dva dospeli a dve deti 3 let a 5 let.

CK České kormidlo

Dobrý den, naše cestovní kancelář provozuje pouze autobusovou dopravu, ta je u tohoto ubytování a letoviska možná za 2490 Kč/os. Přeji krásný den.

Dita Mašková

Dobrý den máte ještě volný termín 9.6 pro dvě osoby?

CK České kormidlo

Dobrý den, ano pár posledních pokojů na tento termín ještě volných máme, každopádně před zakoupením voucherů poprosím o rezervaci na našich web. stránkách. Děkuji a přeji krásný den.

Andrea Marhounová

Dobrý den, mate volný termín od 18.-25.8. pro 2 dospělé osoby a dvě děti ( 9,12 let). Kolik by prosím stali děti a jde to vůbec objednat? Děkuji Marhounová

CK České kormidlo

Dobrý den, ano objednat lze. V tomto případě byste zakoupili 2 vouchery a děti byste doplatili přímo naší CK – dítě 12 let na přistýlce 5090 Kč a dítě 9 let na lůžku s rodiči 3190 Kč. Přeji krásný den.

Anna

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jak máme koupit vouchery a kolik to bude stát, pokud chceme jet 3 dospělí a 2 děti (4 a 7 let). Rádi bychom jeli v termínu 14.7.-21.7. nebo 21.7.-28.7., doprava vlastní.

CK České kormidlo

Dobrý den, v obou termínech jsou momentálně pokoje volné. Jelikož ale nemáme pokoje pro 5 osob, museli byste být rozděleni do dvou pokojů, zakoupit 4 vouchery a jedno dítě na přistýlce by bylo zdarma. Přeji krásný den.

Lucie

Dobrý den, máte ještě Volný termín 21.7? Pokud ano ,kolik by to stálo pro 2 osoby a 1 dítě 10 let? Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, ano na tento termín máme momentálně volné pokoje. Dítě na přistýlce do 11,99 let je na přistýlce zdarma. Přeji krásný den.

Martin

Dobrý den,
jak mám koupit dovolenou pro 2 dospělí a 2 děti (11 a 13 let) vč dopravy? V kolik hodin je odjezd a příjezd do Prahy? Děkuji za odpověď.

CK České kormidlo

Dobrý den,

dovolenou lze zakoupit tak, že si zde na zakoupíte 2 vouchery pro dospělé osoby a další poplatky jako autobusová doprava či dítě doplatí přímo v ck. Všechny podmínky jsou uvedeny přímo u akce. Před nákupem voucherů je nutné si v ck ověřit dostupnost daného zájezdu a vytvořit si rezervaci.

Odjezd z Prahy je předběžně ve 13.00 hod. Příjezd do Prahy je v ranních hodinách. Přesný čas příjezdu není možné určit. Záleží vždy na dopravní situaci, kterou nelze ovlivnit.

Hezký den.

Helena Dvořáková

Dobrý den,
bylo by možné v září využít dopravu autobusem ?
Děkuji.
Dvořáková

CK České kormidlo

Dobrý den,

ano, autobusovou dopravu je možné využít i v září. Hezký den.

Kristýna Klobásová

Dobrý den,
minulý dotaz jsem už nedohledala. Poptávám zájezd pro 4 osoby. Dva dospělí a dvě děti (rok a 3 roky) na 2.6.-9.6. doprava vlastní. Jaká by byla prosím cena pro nás 4?
Děkuji Klobásová

CK České kormidlo

Dobrý den, v tomto případě byste zakoupili 2 vouchery zde na Slevomatu, jedno dítě je zcela zdarma a druhé za 2290 Kč. Přeji krásný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru