Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Samozavlažovací domácí minizahrádka Tregren s přisvětlením

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Marie Havlová

Dobrý den, když budu pěstovat ze semínek, tak je dám do čeho , když se nepoužívá zemina, a když si koupím rostlinu v zemině, tak jak s ní naložím, když se pěstuje bez zeminy. Děkuji

http://www.atranet.cz

Dobrý den,
semínka se vysejí do sadbovacích tablet – jiffů. Posílám odkaz na naši nabídku https://www.atranet.cz/prislusenstvi-tregren. Koupit můžete samostatné jiffy anebo jiffy se semeny. Výběr je široký. Pokud budete chtít pěstovat rajčata anebo papriky, doporučuji je pěstovat v samostatném květináči Genie anebo v případě použití modelu Herbie vysejte buď zeleninu anebo bylinky zvlášť. Nedoporučuji navzájem kombinovat, protože k zelenině se po 3 týdnech přidává hnojivo na květ a plod.
Pokud budete chtít v minizahrádkách pěstovat bylinky kupované, vložíte bylinky do minizahrádky i s květináčem. V minizahrádce jsou rostlinky zavlažovány pomocí čerpadla, které se stará o dostatečnou zálivku. U kupovaných bylinek chci jen upozornit, že často bývá zemina infikovaná plísněmi, proto je důležité kupovat jen zdravé, kvalitní bylinky u osvědčeného prodejce.
Z vlastní zkušenosti doporučujeme pěstovat bylinky a zeleninu v jiffech. Bylinky z jiffů vydrží mnohem déle, keříky jsou husté a kompaktní. V případě dalších dotazů se neváhejte na nás obrátit.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru