Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Květinová vazba dle vašeho výběru: udělejte někomu radost nádhernou kyticí

4,5 / 5 Květinový Ateliér 26 Praha - Stodůlky  (mapa) 26 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Michaela

Je mi opravdu líto, že jsem si od vás nepřinesla květinu. Vy jste byla arogantní a když jsem se jen dotkla květiny, kterou bych ráda, tak jste mě okřikla, že se jí nemám dotýkat. Vy jste mi vybírala z toho, co vám zbylo po MDŽ, jak jste mi řekla, neuvěřitelné roští. Volala jsem vám den předem, že bych si ráda přišla pro květinu, řekla jste mi, že to není žádný problém. Když jsem přišla do vašeho krámku, tak jsem nevěřila svým očím, čekala jsem, co mi z té „nabídky“ budete schopna uvázat. Není pravda, že jsem si květiny vybírala sama. Řekla jsem vám hned, že to nechám na vás. Ceny květin nemáte, ceník jste mi ukázala až, když jsem vám řekla, že takovou květinu bych si nikdy nekoupila. Proč nemáte u květin ceny??? Proč si mám říkat o ceny? Mrzí mě, že jsem si to koště nevyfotila.

Květinový Ateliér 26

Dobrý den.

Snažila jsem se vám vyjít vstříc, i když neúspěšně. Moje nabídka květin je u mých zákazníků oblíbená, vážu divoké přírodní kytice a v pátek obvykle vyprodávám před víkendem, kdy mám zavřeno, abych mohla na příští týden pořídit květiny čerstvé… Pokud jste mi předchozí den volala a neobjednala jste si konkrétní květiny, nemohla jsem vám žádné rezervovat. Bez objednání se vždy vybírá z toho, co je k dispozici. Ceny květin jsou k nahlédnutí na souhrnném ceníku, jak je ostatně zvykem kdekoli ve světě (napsané na tabuli, na papíře, atd.). Pokud nějakou květinu zákazník nezná, rád se zeptá.

Mimochodem, na květiny se nesahá z důvodu zachování vysoké kvality – při doteku se květy zabarvují, mačkají a lámou. Je to jako v restauraci, kde také nesaháme na každý kousek jídla, který vybíráme… asi bychom takové zboží nechtěli dostat po předchozím zásahu jiných zákazníků…

Lenka Vitková

Také se připojuji s prosbou o alespoň orientační ceny.

Květinový Ateliér 26

Vždy záleží na stylu vazby, množství a druhu květů a zeleně… Kytice v hodnotě 500,– Kč může být ze 3 90cm dlouhých voňavých královských lilií nebo třeba rozevlátý pugét o průměru cca 40cm. Je to velmi individuální. Pěkný den.

Eva

Dobrý den, prosím o cenu kytice na obrázku č. 2/17 (se žlutými růžemi) a věnec na obrázku č. 16/17 , abych věděla pro jaký voucher se rozhodnout. Můžete mi prosím sdělit alespoň přibližný rozměr výše uvedeného věnce? Děkuji

Květinový Ateliér 26

Dobrý den. Fotografie jsou z různých sezón, některé květiny tedy zrovna nemusí být v nabídce… Ale pro představu je cena takové kytice kolem 500,– Kč. Podobný sušený věnec je možné vyrobit na objednávku, má cca 30cm a vyjde na cca 800,– Kč. Pěkný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru