Nabídku Valentýn plný japonských chutí i s nápojem lásky mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Valentýnské menu v chutích Japonska: striploin steak i nápoj lásky

4,5 / 5 Hotel Rakovec Brno  (mapa) 5 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Barbora Bílá

Dobrý den!

Ráda bych se Vás jen zeptala, odkud berete informaci, že menu je inspirováno Japonskem, když závitky (ať už jarní či letní) se dělávají v Thajsku, Číně a Vietnamu, ale rozhodně ne v Japonsku. Byť Japonci mají svůj lehký ekvivalent závitků, rozhodně se tam nepřipravují nějak často a už vůbec z Japonska nepochází. Navíc vůbec necharakterizují Japonsko (když se řekne Japonsko, většina lidí si vybaví suši, ti znalejší pak terijaki, tonkacu, okonomijaki, rámen, dango a další pochutiny). A prosím, nesnažte se mi tvrdit, že to jsou podobné či dokonce stejné země – nejsou.
Terijaki omáčka pochází z Japonska, to ano, ale je velmi troufalé říci, že celé menu je inspirované Japonskem, když jediná ingredience z Japonska je omáčka terijaki.

Děkuji za odpověď!

Hotel Rakovec

Dobrý den,
naše Valentýnské menu je pouze inspirováno japonskou kuchyní. Nikde neuvádíme, že se jedná o ryze japonské menu :) Ale například i polévka Udon a hlavní chod s tempurovanou zeleninou typicky japonské jsou. Budeme rádi, když k nám zavítáte ochutnat.
Hotel Rakovec

ST

Dobrý den,
Bylo by možné po zakoupení udělat rezervaci na 14.2.2018?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, ST, informace ohledně volných termínů Vám rádi sdělí na telefonním čísle 515 908 624. Hezký den Jana

Jana Vrtílková

Prosím o storno objednávky. Spletla jsem se. Chtěla jsem jen jeden kus !!! Sdělte mi,jestli to lze předělat na 1 kus.Děkuji za pochopení. Jana Vrtilkova.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, Vaši původní objednávku jsem stornovala a vytvořila jsem Vám novou. Platební údaje by Vám měly přijít na email. :-) Hezký den, Tereza.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru